alleya -> RE: Februarke 2016 (17.6.2015 10:42:53)
|
Hej, drage srečke nosečke [sm=smiley1.gif] Men je še vedno kar nepojmljivo, da nama je končno uspelo, ker sva se kar nekaj let trudila in bila že naročena na 1. postopek ... zato sem sedaj seveda toliko bolj vesela, da se je zgodilo po naravni poti, psiha res dela čudeže, ali kaj. Zanimivo, da sem naenkrat izvedela za še dve nosečki, tako, da bomo hkrati (ali ena za drugo) zibale [sm=duda.gif] Zato držimo pesti, da bo vse OK in da dobim najepše rojstnodnevno darilo na svetu[sm=duda.gif] Prvi pregled imam 7.7. in se mi zdi svetlobna leta daleč in kar ne vem, kako ga bom dočakala? Any suggestions, kako naj se zamotim[sm=jezicek.gif] p, mislim, da imaš tudi ti na ta dan pregled, kajne? Upam, da se torej PDP ne bo dosti spremenil, kajti tile izračuni na netu niso ravno 100% točni. Kateri mislite, da je tko najbolj? Jaz sem našla npr. tegale, sicer je v hrvaščini, pa vseeno ... če želi katera preveriti ali primerjati http://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-online/kalendar-trudnoce Slabosti ni, zgaga tu pa tam, in seveda (kot sicer pri meni že v navadi) pogosto lulanje in seveda neznanski apetit. Pol pa pojem pol manj pri obroku, kot sem prej, ker mi gre navzgor, heh ... in potem kar naprej nekaj drobim[sm=smiley36.gif] Sem se odločila, da ne bom več anonimka, da se lažje razločimo.
|
|
|
|