vitafit -> RE: Februarke 2016 (12.6.2015 8:48:38)
|
Dobro jutro punce! [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_dance.gif] Evo, jutri bo 5. teden. Ahahaa! Statistika današnje noči je, da sem šla 4x lulat [sm=smiley36.gif] Čist zjutraj sem pa kar še en test naredila, ki sem ga imela še na zalogi v predalu [sm=smiley1.gif] Tako lepo je videt dve močni črtici, potem ko sem dve leti samo belino gledala. Z energijo sem kar fajn. Utrujenost sicer je. S prehrano dosti pazim in se mi je trebuh zmanjšal in pol kile manj imam. Pijem Donat, smutije, jem zelenjavne juhice itd. Tko da ni veliko trde hrane, je prebava bolš in napihnjenost je manjša. Všeč mi je, da se dobro držim, ne delam nobene panike in ne kompliciram, kot sem mislila da bom. Mislim,da še nisem čist dojela, čez dan skoz delam in itak čist pozabim. In imam kar malo slabo vest [sm=smiley1.gif] S težka se zadržujem, da ne povem drugim. Res je treba še malo počakat. Je pa lažje, ker ve familija. Jutri si bom privoščila šoping za dušo....mal širše modele vsega, ker sem zdej vse oprijeto nosila in trebuh pada čez rob hlač, če se hlače sploh dajo še zapet [sm=jezicek.gif] O nuhalni se mi zdi prezgodaj. Bom šla pa verjetno v Dravlje k Pušenjaku. Uživajte vikend! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|