vanilka
|
Hej... evo, da ti ne bo dolgčas, ker vem, da je težko samo ležat in brskat po internetu... :) hvala za pozdrav, FB je res verjetno bolj atraktiven, ker gre vsak avtomatično preverit dogajanje na vsake par ur... :) Jaz pa trenutno prebiram malo forum, kakšne imajo punce kaj izkušnje s porodnišnicami, ker se še odločam, kjer bi rodila... Kranj ali Jesenice... pa imam občutek, da čisto prehitevam dogodke, ampak se bojim, da bi mene kaj prehitelo. Ker kot praviš ti, se marsikaj lahko začne predčasno... Flay, zakaj pa imaš stalež? Jaz sem prejšnji teden pretiravala s hojo po stopnicah in me sedaj boli simfiza, sem prav jezna nase.... . Je pa zato otroček toliko živahen, da pozabim na vse težave in mi je prav fino, ko se odziva. Komaj čakam naslednji UZ, ki bo menda čez kakšne 3 tedne, da vidim, če se bo obrnil na glavo, tega me je zaenkrat malo strah, ker je na vse strani neba čutiti brcanje... :) No, kakorkoli, želim, da čim bolj mirno minejo tegobe, čeprav se menda okornost samo še stopnjuje.. jaz bi počasi že rabila dvigalo za vstat iz postelje ali pa kar nočno posodo pod posteljo.
|