Marjetica22
|
Zelo rada bi ti svetovala,samo nevem kako..tudi sama sem prvic noseca, se redim in sem vcasih tudi tecna in preobcutljiva( mi moj to tudi pove),samo zaenkrat me razume in je zaenkrat ok,...nevem mogoce bi se usedla in pomenila, ali ga skrbi otrok( mogoce je samo tako v krizi,ker ne ve,kaj pricakovati),ali ga skrbi kaj drugega?probejta se odkrito pomenit da vidis kje je problem,da poslusas ti njega,kaj vse ga moti,pa potem on tebe...pa bo mogoce odkrit pogovor kako pomagal,ker verjamem,da ce se odkrito ne pomenis in razresis stvari,se samo nalaga,je ves cas grdo gledanje in malo pogovarjanja.. Sama ko sem imela zadnic zelooo slab dan(zelooooo ),sem se zjokala,da se redim,da se pocutim kot drevo,da itak nisem vec tako privlacna kot nekaj casa nazaj(kg rastejo,dobila sem veliiiko mozoljev) in da mi je grozno,kako bo naprej,ce mu bom ratala jaz grozna in tecna in da sem vsa objokana zadne case,no ampk naj povem da se zelooo veselim dojencka in sva se pomenila,me je razumeu in mi veliko pomaga in se veliko pogovarjava tudi o tem kako bo ko bo otrok..glede odnosov in tega Tako da jaz ti predlagam da se odkrito pogovoris z njemu,in ne takoj razmislat o tem,da si neodvisna od njega..čaka nas nekaj zelo lepega, otroček in je za vaju in za malega dobro da se pomenita,pa bo mogoče že to pomagalo in da se poskusita cimbol potrudit da se zmenita Vem pa da hormoni naredijo svojee,bolj smo obcutljive,vsaj jaz,tudi zdaj mi veckrat gre na jok,pa sem bila pred nosecnostjo taka,da sem redkokdaj potocila kaksno solzo,skoraj nikoli,spreminjamo se(telesno in miselno) in skratka ni nam lahko,ce nas dajejo hormoni! tako!in želim ti veliko sreče in da se normalno pomenita in razcistita,da bos lepo prezivljala nosecnost naprej
|