|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2016
17.8.2015 13:44:35   
Janja506
Zdravo!

Malo se javljam, mi smo ok. A je že katera dobila rezultate Nifty testa? Vem, da ena je pisala o tem. No mi smo ga dobili, je nizek riziko za kromosomske okvare in kot kaže bomo dobili tokrat punčko.

LP vsem.

(odgovor članu malalabodka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
17.8.2015 13:55:05   
zabica LeLa
Živjo punce user posted image

Js zaenkrat še jemlem folno kislino in jo bom še nekaj časa...sem v 15 tednu nosečnosti...jemlem pa Femibion...zaenkrat še vedno 1, bom pa v naslednjih dneh pričela s Femibion 2...mi je ginekologinja kar sama rekla naj tablet ne mečem stran in naj 1 kar pojem do konca. Ker pa imam zelooo fajno ginekologinjo in ji popolnoma zaupam, sem tako tudi nardila user posted image

O sobici, vozičku in podobnih stvareh zaenkrat še ne razmišljam...bom zaćela ko se vrnem z morja user posted image ...sicer grem pa tudi sama danes malo pogledat v H&M...pri nas v Velenju imamo nosečniški oddelek, sicer bolj osiromašen...o izbiri pa vam javim, ko se vrnem in malo poročam user posted image

Pozdravčki vsem user posted image in čuvajte svoje user posted image

(odgovor članu malalabodka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
17.8.2015 14:01:43   
zabica LeLa
...pozabila sem odgovoriti na vprašanje v zvezi z urinom...res sem zmedena user posted image se to dogaja tudi vam? Če boš dala samo urin, potem ti ni treba biti tešča...sama sem ga dala ob 3h popoldne in bi bilo prehudo bit tako dolgo tešč...če pa imaš še kake druge preiskave potem pa moraš biti...v tem primeru si tudi vernetno naročena ob bolj zgodni uri...

(odgovor članu zabica LeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
17.8.2015 14:18:22   
teja_34
Jaz sem dela Nifty test 4.8. in še nisem prejela rezultatov.. no, mogoče me bodo danes čakali, ko se vrnem iz službe.. Janja506 čestitke za punčko in vesela zate dobrih rezultatov. Sem se že 'bala', da sem edina, ki se je odločila za tovrstni test.

Zabica LeLa veliko sreče z nakupi v Velenju. Če uspeš najti kaj pametnega sporoči, namreč meni ni uspelo nič všečnega najti. Sem pa tudi 15T in se trebušček že vidi, kar pomeni, da mi stare hlače niso več prav in sem zadnji teden bila hvaležna za visoke temperature in možnost nošenja oblekc... :)

Glede pregleda urina in krvi je praksa moje ginekologinje, da mi bodo urin večkrat v nosečnosti pregledali in takrat ne rabim bit tešča. Za glukozo pa sem morala biti, zato se tudi takoj zjutraj šla h ginekologinji narediti test, da sem potem lahko jedla in omilila slabosti.. Se mi pa slabosti čez dan umirjajo in se zdaj z njimi ukvarjam zgolj zjutraj. Sem pa precej zaspana, kar mi nikoli ni delalo težav.. in zdaj tuhatm kako tudi to omiliti v službi, ko bi okoli 12.ure najraje omahnila nad mizo... :)

Pozdravčki

(odgovor članu zabica LeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 504
17.8.2015 14:31:43   
teja_34
Pa mogoče še glede prehranskih dopolnil:
Jaz jemljem Elevit. Tabletke sem pričela jemati mesec pred zanositvijo in jih imam namen jemati skozi vso nosečnost. Se sicer zdravo in pestro prehranjujem, a kljub domači zelenjavi in nekaj domačega sadja dvomim, da lahko dovolj vitaminov zaužijem zgolj s hrano. Sploh potreb po folni kislini za zdrav razvoj bejbike ne moreš samo s hrano dobiti. Ker v Elevit tabletah ni omega3 maščob (kot v Femibionu 2) sem v lekarni vzela kapsule kot prehransko dopolnilo za omega 3 maščobe (FIDIMED RibaMed® 1000) in jih jemljem dva do trikrat na teden.

Pač, moje mnenje je, da z ničemer od naštetega ne škodim razvoju otročka, kvečjemu mu mogoče s tem pomagam... Nisem pa frik za tablete in imam precej težav preden jih pogoltnem. Še zdaj mi ni jasno, zakaj morajo biti tako velike... grrr... :)

(odgovor članu teja_34)
Neposredna povezava do sporočila: 505
17.8.2015 14:57:13   
hruškica.buškica
Janja, čestitam za dobre rezultate na Nifty!

IZVIRNO SPOROČILO: teja_34

Sem pa precej zaspana, kar mi nikoli ni delalo težav.. in zdaj tuhatm kako tudi to omiliti v službi, ko bi okoli 12.ure najraje omahnila nad mizo... :)

Pozdravčki

Hehe, meni se dogaja podobno... Saj če bi vsi vedeli v službi, bi si ob priliki privoščila 15min dremež (namesto skoka na kavico)... No, pa če bi imela kje... baje je sodelavka (v eni drugi pisarni) to kar prakticirala - glava na mizo in zzzzz user posted image

Glede dopolnil: jemljem izključno folno, sem sicer precej neredna pri tem, tako da jih imam še kar nekaj... Sem pa začela že pred zanositvijo. Je pa to tudi edina stvar, ki mi jo je G omenila.

(odgovor članu teja_34)
Neposredna povezava do sporočila: 506
17.8.2015 15:49:26   
Dandelions
Folna kislina je pomembna predvsem prve tri mesece, ko se zapira nevralna cev. Vse te tablete mah kaj pa vem.. vseeno dam raje več na prehrano.

(odgovor članu hruškica.buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 507
17.8.2015 16:17:48   
Smeškec
Urin imam pregled dopoldan sicer predvsem zaradi tega, ker laboratorij dela le dopoldan (čas dopustov) tako da niti nevem ali bodo delali tudi kakšne druge preiskave. Sicer sem kri že dala pri prvem pregledu sedaj naj bi dala urin.Kolikor sem malo pobrskala naj bi bilo za glukozo v 20 tednu, jaz sem pa v 13, tako da - bom jutri sporočila kako je bilo. Malo vode bom pila hrane se bom vzdržala user posted image .
Kaj pa drugače jeste? Meni se apetit počasi počasi vrača. Bolj jogurti, čokolešnik, jabolka, grozdje, voda, pomarančni sok, zelenjava, meso sploh negre zelo malo. Najbolj mi paše mleko.
Tudi sama sem malo že gledala v trgovini C&A in H&M sem takrat kupovala modrček in moram reči kolikor sem videla je bolj slaba izbira oblek. Bom šla v kratkem ponovno in da vidimo sicer pa če bo katera šla v kratkem naj prosim sporoči. Imam občutek da te trgovine ne ponujajo kaj dosti, bore malo. Druge so pa zelo drage user posted image .
Glede sobice bi tudi z mojim malo pogledala v Ikei, sicer meniva da bi za začetek imela le posteljico (pri nama v spalnici za začetek), previjalno in malo večjo omarico. Ko bi bil star 3 leta bi mu pa kupila otroško sobico. Sicer se še odločava ampak nekako tako razmišljava. Nekako pa pravijo da prej kot v 20 tednu ni pametno kupovati po 20 pa da lahko v miru vse pripraviš. Tako da malo prej sedaj nekako bova prebarvala stene tako da se dobro posuši in razdiši potem pa naprej.
Vozičke sva tudi gledala in se odločava za Dorjan voziček. Nekako cena je sprejemljiva in velika kolesa kar za naš okoliš definitivno mora biti in jasno da greš lahko tako rekoč kamor koli ne da se voziš samo po mestu in daš za voziček po možnosti ogromno denarja. Ali katera pozna koga ki ima voziček Dorjan oz. ga imate že same? Kako ste oz. so zadovoljni z njim?
Sem zelo vesela da sem se vam lahko pridružila. To bo najin prvi user posted image in je pričakovanje še toliko bolj vznemirljivo. Ob enem pa sem po pregledu NS zelo pomirjena no malo bolj.
Vsem lepo user posted image

(odgovor članu hruškica.buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
17.8.2015 19:19:02   
MauMow
Kaj ste se razpisale. Mene je danes skoraj kap. Prišla sva nazaj z dopusta in še pižame ne dobim več gor. Me noro tišči. Pa dam potem možev spodnji del pa isto.... Ojej, kaj šele bo. Trenutno imam le ene nosečniške hlače, kar v H&M kupla. Ostalo pa sem kiklice nosila ampak jesen se bliža in treba bo mal v šoping.

Glede sobice. Midva bova je posteljico kupila in previjalno. Vse ostalo pa kdaj kasneje.

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 509
17.8.2015 19:43:58   
la.le
Glede urina je meni Dr. razlozila, da je za idealne/realne rezultate fajn 45min pred oddajo vzorca spiti pol litra vode in seveda srednji curek!

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 510
18.8.2015 6:57:49   
vitafit
Ojla!

Ima katera težave z vnetjem? Meni se kar ne neha. Za znoret user posted image

(odgovor članu la.le)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.8.2015 9:58:11   
Dandelions
Dobro jutro user posted image

Mene pa zanima če uporabljate angelsound.. sama sem tudi začela razmišljati o nakupu pa me zanima kako se obnese.. :)

Lep dan še naprej

(odgovor članu vitafit)
Neposredna povezava do sporočila: 512
18.8.2015 10:01:57   
Anonimen
Ojla,

jz sm si ga sedaj kupila in to preko Bolhe rabljenega sem dala 30 EUR namesto za novega in je super :) slišimo vse :) priporočam je za fanta res neki posebnega

(odgovor članu Dandelions)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
18.8.2015 13:15:56   
ninjet
Angelsound sva kupila, ker me je nonstop nekaj skrbelo. Do zdaj sva poslušala 2x, je zanimivo, ko slišiš tisto "lokomotivo" v trebuhu user posted image

Za menoj četrti pregled, vedno do sedaj mi je naredila UZ, da sem lahko vidla. Naslednji pa e morfologija, komaj čakam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
18.8.2015 13:23:32   
Dandelions
Ga bova kar vzela ja.. da vsaj slišimo srčka user posted image

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 515
18.8.2015 13:40:14   
Smeškec
Pozdravljene,

Danes sem imela pregled urina samo urin nič drugih preiskav. Potem je še poslušala srčka in se ni slišalo tako da je z ultrazvokom pregledala in je vse ok, pravi da je posteljica bolj spredaj. Drugače urin in kri ok. Sicer toksa bo potreben pregled še 2x ker je nisem prebolela tako da se še naprej čuvam pač oprati zelenjavo itd.
Angelsound ne nameravam kupiti, ker menim da bom potem še bolj nervozna.
Kako ste danes še sonček se nam je pokazal user posted image . Super je ker ni tako zelooo vroče kot je bilo tako da dan za nas user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 516
18.8.2015 13:43:05   
la.le
Tako, pa sem si vzela kaksno minuto vec danes!
Glede otroske sobe se ne veva kako bo, ker se imava do poroda namen selit, za zacetek pa po vsej verjetnosti samo posteljica in previjalna.
Oblacil nosecniskih se ne kupujem, naceloma pa kaksno sirso majico, hlace sem pa nekaj dobila, pa tudi ne nosecniske pac pa vecja stevilka.
Kar se simptomov tice, razen utrujenosti sem super, drugi pregled imamo cez dva dni, angelsounds pa sem narocila preko bolhe in ga pricakujemo v prihodnjih dneh.
Vitamine jemljem ene, ki mi jih je tasca kupila takoj ko je zvedla, mislim, da iz DMa.
Zdej pa veselo na delo!!

Lepo se cartajte!

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 517
18.8.2015 14:11:53   
MauMow
Tudi sama sem razmišljala o Angelsound. Ker me non stop skrbi a je vse ok al ni. Glede na slabo zaključeno prvo nosečnost. V četrtek imam spet pregled (če ne štejem nuhalne je to 4 pregled) in po tem mogoče vseeno nabavim angelsound da bom bolj sigurno živela dokler malega ne bom čutila brcati, pa še očka bo mel nekaj od tega user posted image

Midva sva nazaj v Moskvi in ja tukaj je samo 13 stopinj user posted image Sem skoraj zmrznila ko sva prišla iz tako prevroče Slovenijeuser posted image

(odgovor članu la.le)
Neposredna povezava do sporočila: 518
18.8.2015 14:17:41   
Že 1x mami
Jaz sem v prvi nosečnosti tamalo čutila pri 18 tednih. Glede na to, da sem zdaj 15 tednov vsak dan pozorno spremljam, če se kaj podobnega dogaja user posted image ... Včasih se mi že zdi, da mi je kaki občutek nekako znan, pol se mi zdi da se mi samo zdi user posted image .Mislim, da bom do naslednjega pregleda, 7.9., ko bom že mnda 17 tednov, pa že čutla kak "radenska efekt" v trebuhu. Nekatere to opišejo kot metuljčke, men se je pa zdelo, da je tak filing ko radenska in mehurčki user posted image user posted image user posted image . Mi je sodelavka rekla, ki je ravno dobro rodila prvega, da je res "radenska efekt"... je rekla, da sploh ne bi misnla, da so ti gibi, če se ne bi ravno pogovarjale in jaz butnem ven, da je men to tak "radenska efekt" user posted image user posted image user posted image ... pol bomo pa lahko AS kr mal pospravile user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 519
18.8.2015 14:20:20   
MauMow
Joj že prav čakam ta radenska efektuser posted image Samo ker bo to moj prvi otrok se bom vrjetno še kar načakala. user posted image

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 520
18.8.2015 14:36:45   
Dandelions
Tiste, ki uporabljate angelsound a ste prvič težko našle srčka? Tudi jaz sem ga naročila predvsem za miritev živcev user posted image

Tudi jaz kaj čakam na prve brcike.. user posted image

< Sporočilo je popravil Dandelions -- 18.8.2015 14:39:58 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.8.2015 14:44:01   
Že 1x mami
Jaz sem ga takoj našla... je pa res, da sem vedela kje ga moram iskat. Zdej je že pa fajn, ko se prau sliši kako se premika... komi že čakam naslednji UZ.

Neposredna povezava do sporočila: 522
18.8.2015 14:55:17   
Sssrecna
Evo bejbe, jaz sem sla v soping. V HM in CA na Rudniku imajo ful robe user posted image
Cena hlac je cca 30-40€.
Ce pa malo pobrskas, trofnes tudi kaken regal z akcijo. Sem dobila ene ful lustne znizane na 9€ in ene na 10€.
Vecina hlac je pa za nosecke z velikimi trebuscki, tako da je za nas zdaj bolj malo izbire. Bo treba malo pokombinirat s tastarimi pajkicami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
18.8.2015 15:00:12   
Dandelions

IZVIRNO SPOROČILO: Že 1x mami

Jaz sem ga takoj našla... je pa res, da sem vedela kje ga moram iskat. Zdej je že pa fajn, ko se prau sliši kako se premika... komi že čakam naslednji UZ.

Tudi jaz upam, da ga hitro najdem.. ;) ker sem brala, da nekatere imajo kar probleme

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.8.2015 15:09:13   
sakuL
Zivijo user posted image .

Mi smo tudi po nuhalni, vse ok. Presrecna. Videli pikico in spoluser posted image
Dvakrat sva umes poslusala srcka z Angelsoundom,dobra zadevica.

Naslednji pregled cez 4 tedne, danes smo stari 14 tednov user posted image

Sem pa dobila sirup za boljso prebavo,ker sem baje rako zabasana...user posted image ...zato me pa tako tudi napihujeuser posted image

Lepo bodite :)

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?