vitafit -> RE: Februarke 2016 (22.7.2015 8:20:56)
|
Živjo sonosečke! [sm=smiley36.gif] Se malo javim po dolgem času. Berem pa vas redno, čeprov pomaga in je lažje, da berem čim manj. [sm=smiley1.gif] Sicer glava preveč dela. No, danes je 10t 5d. Nuhalna je čez 1 teden. Slabosti so zadnje 3 dni izginile. Sej ne vem, a je bolš da mi je slabo. Zdej ko mi ni več, imam take prazne občutke, bi šla kr na UZ gledat malo čudo [sm=smiley1.gif] Kaj mislite o angelsoundu? Ga boste kaj uporabljale? Na UZ prejšnji teden smo bili veliki 3cm, kar je bilo še celo malce več, pa se je PDP prestavil za 4 dni, bom počakala na NS. Sej mi je vseeno. Je bilo pa enkratno videti malega kako se je dvakrat premaknil. Kot da skače ali se mu kolca [sm=smiley36.gif] V službi še nisem povedala, bom po NS. Na začetku sem hotela takoj vsem razstrobit, zdej mi pa sploh ne gre iz jezika in nimam več potrebe, da povem [sm=zmeden.gif] pozna se mi itak še ne. Śe manj sem napihnjena kot na začetku, ker bolj pametno jem in ne jem traparij. Malo me matra vnetje in se mažem s Canesten gelom. Morje, vročina, vlaga in je prišlo do tega. Grozno!m[sm=smiley36.gif] Aja, meni je prvo posvetovalnico na tešče in da bom dobila materinsko, naročila šele po NS?! To mi ničist všeč, krvi v bistvu še nisem dala. Pušenjak se mi je pa zameril [sm=zmeden.gif] po prvem UZ, ko še ni bilo srčka, sem mu pisala in opisala situacijo. Njegova napoved in razlaga sta bili totalno nevzpodbudni. Skrbelo me je cel teden do naslednjega UZ, cmerala sem se ko mali otrok in se že sprijaznila, da ne bo nič. Tako da sem se potem tudi za NS premislula, da ne grem k njemu [sm=jezicek.gif] Kako ste kej ostale? Že javile v službi? Angelsound boste ali ne? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|