hruškica.buškica -> RE: Februarke 2016 (20.7.2015 11:30:06)
|
Čau punce, uhhh, sem že pozabila vse nosečniške "radosti", zdaj pa ko vas berem in gledam sebe... se vsega spet spominjam. [sm=zmeden.gif] Mozoljčki so se tudi meni pojavili... sicer imam vedno čudno kožo, taki mozoljčki pa se mi ponavadi pojavijo, če jem malo več svinjine ali pa kake svinjarije (=sladkarije)... no zdej nič od tega ne jem, pa imam vseeno ful mozoljčkov. Poleg hormonov je menda kriva tudi ta vročina... Sicer pa mi še vedno ne paše meso/ribe... samo lahka in ne preveč začinjena hrana. Ne vem če sem rizična za diabetes (v prejšnji nos. me menda G niti ni dala testirat), ampak če mi kdo odreče breskve in podobno [sm=smiley19.gif]... Glede bušija - tu sem bila vedno bolj okrogla in upam, da se ne opazi preveč, da je zdej pod špehcem še malo več... no, mogoče na plaži, ampak tam mi je vseeno. Jaz sem sicer že kar nekaj ljudem povedala - bližnjim sorodnikom (ki jih je pa veliko [sm=smiley1.gif]), dvem najboljšim prijateljicam (ki smo se hkrati trudile zanosit) in par sodelavkam v službi... Sicer v vsakem primeru srčno upam, da je z [sm=duda.gif] vse OK; če pa slučajno ne bi bilo, bi pa vsem tem ljudem itak povedala kaj se dogaja... Aja, zdej hodim naokoli samo v kiklcah, itak bi, ker je poletje... ko bo jesen, bodo pa lahko že itak vsi vedli in si bom privoščila kako bolj nosečniško opravo [sm=jezicek.gif].
|
|
|
|