ronja
|
Nesia, par stvari si moraš sama razjasnit, pa se ti ta situacija ne bo več zdela tako grozna: - tvoja vmesna afera ni nič groznega, nič nezakonitega, nič neetinčega, nemoralnega ali karkoli narobe z njo. - to da ti športnik ne verjame, ni nič tako čudnega, saj se nista spoznala na ta način in si mu najprej vrgla telefon dol oz. se nisi oglasila, ko te je klical. Zato mu je postalo sumljivo in zato ti zdaj nič ne verjame. V vsej zgodbi se mi zdi, da je ta fant še najmanj kriv, če hoče bit pač ziher, ali ima kakega otroka kje. Jaz bi si isto želela. Postavi se v njegove čevlje - če bi ti bila fant, spala s punco in 9 mesecev po tem bi se ji rodil otrok (po izračunih). Ko bi jo hotela vprašat o tem, se ti ne bi javila, ko bi končno jo dobila, pa bi rekla, da ni tako, pa da je prezgodaj rojena itd... Punce pa ne poznaš tako zelo dobro... Meni se ne zdi tako zelo čudno njegovo obnašanje. Pač hoče bit ziher, kaj je pa to takega. Meni se 300€ tudi ne zdi veliko za to, da si ziher, a maš še kakega otroka kje in bi jih tudi dala, če bi bila v njegovi stuaciji. Če bi bila v tvoji, bi bila pa verjetno za, da to čimprej naredimo, da bo enkrat mir. Edini razlog, zakaj ne bi bila za, bi bil, če sama ne bi bila ziher, čigav je otrok (vendar bi sama tudi hotela vedet, tako da bi si verjetno ipak želela)... - tvoj "ubogi" partner bo plačeval SVOJ greh, da je šel vmes z drugo. Če ne bi šel, se mu ne bi bilo treba nikoli sekirat za to, ali je dete njegovo, ker ti te afere s športnikom ne bi imela. - če je spremljal tvojo nosečnost, potem je vedel, kdaj je dete staro 3 mesece, ko sta šla na nuhalno verjetno in potem ve, kdaj je bila narejena in da je bil takrat že on zraven (mogoče celo ve, da si imela vmes menstruacijo - bi si znal zapomnit, če sta ravno začenjala nazaj in če med m. ne spita skup, če pa spita, pa tudi;). Si pa po svoje malo hecna: od fanta, s katerim si imela samo aferico in te sploh ne pozna, pričakuješ, da ti popolnoma verjame, ko rečeš, da otrok, ki si ga rodila 9 mesecev po tem, ko si spala z njim in takrat nisi spala z drugimi, ni njegov. Od partnerja, ki te pozna do obisti in s katerim imata iskren in globok odnos, pa sploh ne pričakuješ, da ti bo verjel, ampak se ti smili, ker bo revež dvomil, ali je otrok njegov. Hudiča, saj ti zaupa in verjame, a ne? POtem ne bo v nobeni agoniji, ne? Če ti ne zaupa in verjame - zakaj potem on ne bi bil tista baraba, ki ti ne verjame? Če to pričakuješ od f* frenda, kako hudiča se ti to ne zdi normalno pričakovat od partnerja? Zakaj se ti zdi partner bogi, če ti ne bo verjel, športnik pa baraba, če naredi isto?
< Sporočilo je popravil ronja -- 12.5.2015 11:56:50 >