Vijoličarka
|
Na splošno o nesporazumih: se mi zdi, da znajo ljudje vedno manj jasno opisati svoj problem in okoliščine in na pol pričakujejo, da jim drugi berejo misli in to potem dostikrat rezultira v nesporazumih. Po drugi strani se tudi rado zgodi, da ljudje premalo pozorno prisluhnejo in kar sledi, pač ni prijetno. Zdaj, o tejle situcaiji, ki jo vedno manj razumem. Semenčeca definitivno ne morejo preživeti en teden, tako da vse skupaj meče na zdravstvene delavce čudno luč. Možno je, ker poznam diplomirano medicinsko sestro, ki verjame take mazaške stvari, da dol padeš. Pa nima veze, kot je iz dodatnih podatkov videti, je možno da je do zanostive prišlo že prej, ker KT pač niso 100% zanesljive. Verjetnost je sicer majnha, ampak obstaja. Tako da, DNK test je treba opraviti in kar se mene tiče, bi bilo to prvo, kar bi jaz v taki situaciji storila in to takoj, ko bi me 'potencialni biološki oče' kontaktiral in si s tem prihranila nekaj drame. OK, pač vsak po svoje. Se pa pridružujem mnenju, da trenutna situacija ne pomeni, da si ZDAJ ti nekaj storila, kar bi lahko prizadelo partnerja. Ti pišeš, da ima moški pravico, da se umakne in vse skupaj premisli in si omisli v tem procesu tudi novo partnerico. In ja, iz povedanega je možno sklepati, da se on nikoli ne bi vrnil, če ga ona ne bi dala na čevelj. In ja, je možno sumiti, da si ti sprejela vse pogoje, da ga dobiš nazaj in da vajin odnos nekako temelji na neenakopravnem odnosu. Mislim, samo povem, kako je videti, ampak če je tebi to všeč, pa tudi prav. Ja, strinjam se, da vsak potrebuje, da malo pojamra in pojoka, včasih tudi neracionalno. Vendar, kadar ima človek v rokah škarje in platno in noče nič storiti za izboljšanje svoje situacije, potem je tak jok in jamranje težko prenašati. Me veseli, da bo punčka sprejeta in ljubljena, kot je bila do zdaj, ne glede na to, kakšni bodo rezultati testa. Predvsem pa upam, da celotna kolobocija ne bo postala nekakšno orožje v rokah tvojega partnerja in da se bo tebi zdelo, da ima do tega pravico. Pa se ne gre toliko zate, ker ti si odrasla in polnoletna. Problem je, ker take napetosti vplivajo na otroke, pa kakor jih hočejo starši prikriti. Otroci pa žal o tem ne morejo odločati, njim je dovoljeno samo nositi posledice.