Shana86
|
No pa sem prišla do nekaj minut za pisat. Včeraj sem imela ctg, najprej ni bilo okej, ker je dete spalo... Valda, da je lumpa spala, če me je pa prejšnji večer držala pokonci do dveh zjutraj, ker je tako močno brcala in me nabijala v MV, da me je vse bolelo, trebuh pa trd ko skala Pomagalo je šele, ko sem šla ob dveh pod vroč tuš... Tako da potem smo jo žokali in drmali in se premetavali in se je le malo zbudila. Je bilo potem okej. Pritisk tudi okej, voda tudi, teža še vedno na +8, v petek imam amnioskopijo. Je rekel, da če bom odprta, bo MV pripravljen in plodovnica mlečna, lahko tudi sprožimo. Ampak če ne bo nujno, bom dala detecu priložnost počakat vsaj do pdp... Ne vem, zakaj bi forsirala. Dokler ji je fletno, naj se crklja. Biba, imam že nekaj mesecev enake težave kot ti - dokler sem v elementu in skačem okrog, še nekako gre. Hudo je, ko se za nekaj minut uležem in potem vstanem. Auč. Medenica in križ bolita za znoret, potem racam in šepam kot moja 91-letna babica Tudi z zgago imam probleme, že kar dolgo, ampak je precej manj hudo kot v prvi nosečnosti. Pomoje ravno zato, ker je tole dete tako nizko. Prvič se spomnim, da je bilo res res grozno. Rupuruti niso čisto nič pomagali. Zdaj me zagrabi, popijem malo Radenske in je bolje. Čaja malinovih listov tokrat nisem pila... sem na splošno ful manj pridna kot v prvi Takrat sem nekaj tednov pila ta čaj (kupila sem ga kar v čajnici v mestu), pridno sem masirala presredek, brala knjige, se uglavnem pripravljala na vse skupaj. Zdaj pa enostavno ni časa. Veliko je dela s prvo punčko, danes imam spet delavce, vsako frej minuto pa poskusim izkoristiti za počitek. Magnezija pa ne pijem že od začetka septembra, ker sem po njem imela drisko. Tile dve nosečnosti sta si v mnogočem takoooo različni... Pri prvi sem bila ves čas zaprta, pila sem magnezij, jedla suhe slive, laneno seme... Zdaj pa ravno obratno. Moram prav paziti, da ne jem npr preveč sadja, ker me čisto zvije. Pa tudi prvič sem se več zredila, imela sem močnejša stegna in boke, večje prsi, v obraz sem se spremenila. Zdaj sicer imam malo tistih nosečniških pigmentacij po obrazu (že itak imam malo pegic), ostalo pa isto, samo neko žogo imam namontirano spredaj Še vedno brez problema oblečem vse hlače iz srednje šole, samo zapeti jih ddddd ne morem Letim, rižota je kuhana Javite se še kaj.