Shana86
|
Živjo! Punce, meni se zdaj dva dneva zelo močno dozdeva, da ne bom prilezla do decembra. Okej, trebuh mi itak otrdeva že skoraj vso nosečnost, ampak od srede imam pa prav obdobja pol ure do nekaj ur, ko otrdeva na par minut, ob tem tišči dol in tudi malo boli. Še daaaaaleč od tistih pravih popadkov, se pa nekaj dogaja. Pa zdi se mi, da se je dete že spustilo. Medenica me boli praktično ves čas, posledično racam okrog, trebuh je pa tudi ogromen... počutim se kot kit. Vse delam ne 3×, ampak 10× počasneje. Cel projekt je vstat s tal, hčerke pa itak niti slučajno ne ujamem. Se ne spomnim, da bi bila prvič taka. Čisto vsaka najmanjša aktivnost me fertig utrudi in za vsako delo sem nagrajena z extra slabim počutjem. Problem je, da je tole moje gnezdenje že en mesec na vrhuncu, imam ful energije za pospravljat, čistit itd, potem me pa položi, ker se seveda ne znam ustavit in pretiravam. Ah Še katera s podobnimi težavami? Imate tu večinoma pdp konec decembra? Sva si pa zvečer z možekom privoščila gledališče :) Predstava je bila super, sem pa komaj zdržala, res sem se slabo počutila. Trebuh trd ko skala, dete pa očitno dobro sliši - so imeli mikrofone in je bilo glasno, se je očitno malo bala in skakala ko zmešana. No, sem vesela, da sva šla, sem pa vmes tuhtala, kolio je do najbližje porodnišnice Že kaj razmišljate o porodu? Jaz se prvič ful nisem sekirala, enostavno sem se prepustila, da grejo stvari svojo pot. Zdaj pa me kar nekaj skrbi, kar nočem še rodit Ne vem, zakaj. Mogoče ker sem vse skup (porod, porodnišnico, problemi spodaj po porodu, bolečine ob dojenju, vse telovadbe z neješčim, nespečim novorojenčkom, krči...) že dala enkrat skoz in nimam več tiste romantićne predstave o vsem skup. Pa kar nekako raje bi imela, da se ne začne samo, ampak mi spet sprožijo - potem malo pričakuješ in prej urediš stvari doma, sebe, varstvo... Nimam kaj, nekako bo treba tole dati skoz. Samo res res res upam, da počaka na december No tako, malo sem pojamrala Je fino nekje vržt ven, doma nočem težit. Malo imam danes v varstvu pri starših (sta vzela dopust, ker sta se tako veselila, da bo prespala ), tako da bom zlikala eno tono tetra pleničk, šla v Mullerja po nekaj malenkosti za v the kufr, potem pa malo lenarila. In se bremzala, ker me že mika pomit kopalnico, posesat, it v Špar po tri vreče zalog in sadit mačehe...