patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja No, tale pa pravi, da se v virtuali in v resničnem življenju precej podobno obnašamo. Ne rečem, da je tako, verjetno smo lahko včasih malo bolj zateženi v virtuali:D, ampak nimam ne dostopa do vseh podatkov fb, linkedina in ne vem česa še in tudi ne vem, kako si z njimi pomagat, on pa zgleda zelo dobro ve, kaj dela... Verjetno so troli v resničnem življenju tisti jamrači iz mazzinijevega članka... Kalbo, patrino se po moje samo malo bolj huda dela, tako kot lili, samo na drug način. JI je všeč, da se lahko malo skrega, pa tu spiha. Vsaka ma svoj način in ko enkrat vidiš, zakaj je to dobro, ti ratajo vsi nekak simpatični, vsak po svoje:). Ne da se z vsemi strinjam, amo "skregam" se lahko na forumu s komerkoli, pa to ne pomeni, da mi ni simpatiš;). Vseeno po moje tu malo bolj potenciramo svoje raznorazne excese, ker ga brez škode lahko. Ronja ti si pa res ena taka "easy to love oseba" .Vsaj večino časa . Veš pa nismo vsi taki. Nekateri pač malo zanalašč , nekateri spet zato, ker tako je in konec. Nima veze, konec koncev. Važno je, da smo v reali čim več obkroženi z osebami, ki v nas zbujajo najboljše in katerim tudi dajemo to . Kakor že je- reala ali virtuala- razlika je v glavnem v tem- da se ob tečnem trenutku virtualo lahko ugasne- zaključi ta svet vse do takrat, ko se ti z njim spet ljubi ubadati- realnega pa pač ne moreš dati kar tako na off. Zato je tu verjetno zazanati razlike med obnašanjem tu in tam. Nekje je le bolj za štos, drugje pač ne. V temelje drug človek pa zagotovo nisi- ostajajo neki vedenjski vzorci in prepričanja- ki pa so nekje bolj pod kontrolo, drugje- ker pač to ni tako potrebno- pa pač ne. In nenazadnje, so tam globoko neki skriti kotički, ki jih ne kažeš vsem, ki pridejo mimo- ne v reali in ne v virtuali. Kar se tiče Kalba pa- še nisi potuhtala, da on najbolj krili in se petelini, ko mu kdo postavi ogledalo in se izkaže, da se ne obnaša prav zgledno in tako kot bi se pravi dedec moral. Takrat spominja na srednjeveškega fara, ki ponavadi pred sabo maha z žegnano vodo in križem ter nosi okrog vratu venček česna - za svaki slučaj seveda. Ženske čarovnice in njihovi dolgi jeziki so že v preteklosti v nekaterih nesigurnih moških vzbujale strah in odpor. Časi se spreminjajo- določene zadeve pa ostanejo vedno iste.