ronja
|
No, ti si definitivno slabša kot jaz. Patrino, pred bogom smo vsi enaki, baje. Verjetno bi mel vsakemu kaj za povedat... .tebe recimo v oni temi o učenju v 2. razredu nisem dregala.......če pa ne bi šlo ravno zate, bi pa skoraj verjela, da "ronja" drega mene... Zdaj ne vem, a naj to jemljem kot kompliment ali kot grajo ali kot zajebancijo ne projiciri, ni ona biolog kot ti. user posted image RR je njena terapija pucanja psihe, sej je to že potrdila. Maš prav, spet to delam - projekcije... Samo tisto dreganje, da potem drugi skoči, meni takoj potegne na miške... Ampak da je rr njena terapija, je rekla patrino, ne lili. Lili je rekla, da je rr njena zabava, tako da to je res, hotela sem samo razložit, da so vzroki, zakaj tu gor visimo, pri vseh precej neškodljivi in nobena nobeni nič hudega noče:). Se pa malo prcamo, da je bolj zabavno;). si temperamentna na miren način Lili, ti pa mene vedno znova nasmeješ! Pa če citiraš mene ali pa koga drugega, vedno znaš tako fajn stvari povzet, da ratajo čisto absurdne in ful hecne! Hvala Dober je tvoj, da zdrži, al ga maš na štriku, al pa prekleto dobro vlečeš. Haha, po moje je tako kot pri vseh ostalih: mamo svoje tečne momente, včasih se tu gor spucamo, včasih nam je fino, če lahko komu pomagamo, samo ima pač vsaka svoj način, kako. Doma smo verjetno vse mal manj zafilozofirane;).