Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino A to, da se grdo izražaš in se nakuhaš kot ekonom pisker se reče da si bolj temperamenten. O, kul. Dobro da vem za naslednjič, ko mi kdo prilima nalepko da tule gor trolam ali delam zgago. In ja- tudi meni paše, ko takole steram zadeve s sebe- potem doma ne čutim nobene potrebe, da koga pošiljam v k... Saj zato se mi je pa prej zdelo čudno, kako se sedaj čudiš nad kalbovim izražanjem temperamenta......ko ga ti izražaš na RR.......čeprav moram reči, je meni kalbov način bolj domač........pošlješ direktno v p.m. (in ne tako indirektno kot ti, okoli riti v žep) tistega, ki te razjezi (in ne tako kot ti, ki RR uporabljaš za filter, ko te mož, tašča, mati ali deca razjezijo).......v tem je bistvena razlika.......da jezo usmeriš v tistega, ki je kriv in ne da si pucaš ventile drugje.......v bistvu je to bežanje od problema Ne , v bistvu je to reševanje problemov brez delanja dodatnih zraven Drugače pa ti to tudi počneš. Vztrajno stresaš jezo in bezobrazluk name, pas nisem nič kriva. Pucaš ventile kajpak. Stresi se torej na tistega , ki je kriv, če praviš, da to počneš in ne name, ki sem nič kriva , nič dolžna. Tudi tu si taka kot Kalbo. Oba se nekaj delata, da sta doma direktna in da vsakemu svoje povesta in se ne stresata na druge, ki nimajo nič zraven,v isti sapi pa izvajata teror nad menoj. Nad mano, ki lepo odkrito povem, da si dam duška tule pa tudi doma. In da ne morem nič pri tem, ker imam pač tak temperament ( the best beseda) Pa tudi to, da stresam jezo tule , med vami virtualnimi izmišljenci, mi je vseeno bolje kot pa da resničnega človeka pošiljam v pm ali še v katere druge intimne predele v reali od blizu v faco. Jaz se pač prepiram dostojanstveno in prefinjeno. Pri vas je 1. april kar vsak dan. Uauuuu,bogato. Kako zadovoljen je šele župnik pri spovedi v nedeljo.