ronja
|
v 15 letih še nisva šla skregana spat, pa ne morem rečt, da se ne kregava. kalbo, temu se reče motivacija:D. Mal heca. Ampak veš, da isto delajo šimpanzi? Vedno se do noči pobotajo. Včasih mi je kar malo žal, da smo "napredovali" kot vrsta. Zase vem, da mam rajši ženo, ki me pošlje v PM in vem pri čem sem, kot pa da se drži ko limona cel teden. Haha, podpis, čeprav nimam žene:D. Fuul res fuul bi včasih kuhala mulo, pa mi ne uspe, ker nimam potrpljenja toliko časa bit tiho To ti pa verjamem:D. Kakšne kletvice pa uporabljate? Ker so zdaj ves čas mali v bližini, mi je najljubša "pišuka poldi" . Znam pa rečt kaj precej hujšega, če me kdo res razpizdi. Jih pa res ne uporabljam v komunikaciji z lubijem - če se kregava, sva oba prizadeta in takrat se ne pošiljava nikamor, ker pač hočeva drug drugemu razložit, kaj nama je šlo na jetra in nisva navajena,pa do zdaj še ni bilo treba. Smo različni. Recimo bivši je bil bolj temperamenten, kot recimo kalbo in meni je bilo to tudi ok. Prvič mi je bilo mal čudno, potem sem pa videla, da pač tak je in se nisem sekirala. Različni ljudje, različno izražanje, kar hočejo povedat, je pa isto, tako da niti nima toliko veze, glavno, da povejo. lili, boljše da se patrino spuca tu gor kot da se spuca doma na otrocih, če jo recimo v službi razjezijo... To vem, da ni fajn, ker sem bila na drugi strani - moja mami ni nikoli nikogar poslala v pm, pa bi si marsikdo kdaj zaslužil in če bi ga, mislim, da bi bila vsaj dvanjena otroka sigurno bolj srečna:D. Tako da nisem proti sproščanju jeze na tistega, ki te je razjezil - v mejah tega, kar je naredil (ne moreš ga zdaj zbrcat, ker ti je dal preveč dela:D). Tako da odkar jo tako jemljem, vidim smisel v tem njenem neprestanem jezenju na vse in vsakogar in se mi zdi to fajn:). ad mano, ki lepo odkrito povem, da si dam duška tule pa tudi doma. In da ne morem nič pri tem, ker imam pač tak temperament ( the best beseda) Patrino, lili se je čudila, kako to, da si temperamentna in poveš direkt doma možu, hkrati pa se držiš na vajetih pri starših (svojih in njegovih). Patrino, lili se tu na nikogar res ne jezi, rr je njen laboratorij in mi prostovoljne poskusne miške, ki jih drega sem pa tja, pa gleda, kako bojo skočile, ker je radovedna in ji je zabavno. noče pa nikomur nič slabega. Kalbo, tu gor smo verjetno vse bolj tečne kot v reali:D. Meni je ena fajn rrjevka vsa presenečena rekla, da sem pa v reali pa čisto ok in ne nakladam toliko . Tak da... ima nade i za nas;).