nunalie -> RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznjenčki (6.5.2015 11:31:53)
|
Akajni , če si se odločila, da greš v službo, potem je tvoja odločitev pravilna! [sm=smiley1.gif] Sedaj nima smisla, da te še to obremenjuje ali si se pravilno odločila ali ne. Verjeti moraš v to, da je tako prav, tako si čutila in vse bo v redu!! Saj veš, ni nekega pravila kako postopati v postopkih in kako ne - drugače bi bile vse srečke nosečke. Ene počivajo, druge ne. Jaz sem bila med tistimi, ki so počivale, pa še to predvsem zato, ker me je moja prijateljica, ki je bila na postopku v tujini, v to prepričala. [sm=smiley36.gif] Tam namreč priporočajo ležanje po ET-ju po trebuhu (sem ležala urco kar v avtu, haha) in nato počivanje, ležanje po trebuhu isti dan tudi še doma (naj bi vstal samo za wc in hranjenje). Tudi drugi dan sem še ležala večinoma časa po trebuhu, potem tretji že malo vstala, četrti dan pa že normalno funkcionirala. Sigurno pa to ni bil glavni razlog za to, da sem po ET-ju dočakala [sm=rozacrtici.gif]. Pač, odločila sem se za tako pot, ti pa za drugačno in edino tako je prav! Uživaj v službi in pozitivno naprej! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|