chocolatecake -> RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznjenčki (27.4.2015 9:05:16)
|
Se opravičujem, ker vam spet smetim temo. Zelo rada bi prodala Profertil for men 180 kapsul - za 3 mesece, še original zapakiranih, ki so se pri nama izkazale za zelo učinkovite. Po dveh mesecih so se vsi parametri spermiograma izboljšali za 200-300%, po treh mesecih sem zanosila. Prej napotena na ICSI zaradi oligozoospermije in srednje velike varikokele pri partnerju. Sva počela še druge stvari za dvig plodnosti, ampak midva in zdravniki verjamemo, da je velik delež uspeha zaradi Profertila. Rok uporabe, pa je samo do novembra 2015, ko imam rok tudi sama, zato nama nebodo več prišle prav. Plačala za njih sva 153 evrov, ker sva naročila iz tujine, kar je cca 15 evrov cenejše kot v Sloveniji, prevzamem pa tudi stroške poštnine in po dogovoru lahko ceno tudi še malo spustim, tako, da se res splača. Imam pa tudi še cel paket plahtice in krvomočnice, ki jih dodam gratis, ali prodam posamično, res zelo ugodno, ker nočem, da se mi vse skupaj pokvari v omari, medtem, ko bi nekataterim prišlo prav. Če katero zanima, ali pozna koga, ki bi ga to zanimalo me kontaktirajte na privat. Hvala že vnaprej! Pa veliko sreče, poguma in seveda [sm=rozacrtici.gif] želim vsem skupaj!
|
|
|
|