Link -> RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznjenčki (6.5.2015 16:49:06)
|
binajenko, en velik [sm=smiley31.gif], naj ti čas do naslednjega poskusa čim hitreje mine, naslednji dve [sm=rozacrtici.gif] pa bosta s teboj vseh [sm=9nebesa.gif]! Endri, joj škoda [sm=smiley31.gif], na srečo prihaja poletje, ki naj bo samo vajino, jesni pa pogumno v nov boj! Akajni, ne sekiraj se preveč [sm=smiley1.gif], meni je uspelo prvič, ko sem najmanj počivala, zadnje dvakrat pa sem 3 dni ležala kot pribita pa nič. V tem poskusu se držim pravila, da počnem tisto kar mi v trenutku najbolj paše in se najbolje počutim. Na primer že 2 dni gledam umazana okna, ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi jih šla pomivat [sm=jezicek.gif]. Vpliva na to ali se bo prijelo pa najbrž v nobenem primeru nima! JedKa ne vem, če estrofem res zavira krvavitev, kolikor vem so ene kljub temu krvavele, ko je bil čas za to...tako, da mislim da je odsotnost izcedka dober znak!!!! Držim pesti!!! Jaz sem šele 3. dan po ET, tako da imam še doooolgo pot pred sabo. Sem imela pa predvčerjašnjim in včeraj rahlo rjavkast izcedek,.... še nikoli prej .... Molekulca kako si? Akajni, tinče, elephant in vsem ki čakate na [sm=rozacrtici.gif] močno držim pesti, da ga čimprej zagledamo
|
|
|
|