jagodka80 -> RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznjenčki (3.4.2015 7:24:29)
|
Molekulca žal mi je, da ni uspelo ... Je bil to tvoj prvi postopek? Pri Rešu lahko greš po zamrznjenčke takoj naslednji cikel. Jaz grem po tega mojega edinega pingota ta mesec, in sicer v naravnem ciklusu. M je ravno minila, v torek imam prvi uz, jutri pa začnem delati teste, če že imam ovulacijo. Ziva1 priporočajo, da se gre v postopek čim prej po ambulantni histeroskopiji, baje je tako večja možnost zanositve. - histeroskopijo sem imela proti koncu ene M, ob naslednji pa sem že bila v postopku. Sva pa bili takrat dve punci na histeroskopiji, obe pred 5. postopkom, nato stva obe zanosili z dvojčki. Očitno je res nekaj na tem [sm=smiley36.gif] Nunalie, tudi jaz sem imela dvakrat med postopkom cisto na jajčniku - enkrat pri Rešu in je rekel, da mi jo bodo pač na punkciji spunktirali- ni je bilo treba, ker je sama prej počila. Drugič pa v Mb, kjer so bili bolj zaskrbljeni, tam so mi še vzeli kri (ne vem pa več, kaj so pregledovali) in šele po izvidih sem nadaljevala s postopkom.
|
|
|
|