|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2015
31.3.2015 9:29:57   
Gnezdo
Pri meni še ni duha ne sluha o user posted image , zato grem danes po test in jutri zjutraj lulam. Jutri bo 35. dan od zadnje M.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 126
31.3.2015 9:35:23   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo

Pri meni še ni duha ne sluha o user posted image , zato grem danes po test in jutri zjutraj lulam. Jutri bo 35. dan od zadnje M.

:) vsi ste že kr delč ... 35. dan od zadnje user posted image ... jst sm dons šele 26. dan po zadnji user posted image user posted image user posted image Bom test pomoje res nardila po praznikih, če se valda vmes kj ne ulije user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 127
31.3.2015 9:37:37   
Gnezdo
Sam moji cikli so dolgi 35 dni..., nazadnje ko sem delala test sem naredila 31. dan in je bil negativen na 35. dan pa je bil pozitiven...

Neposredna povezava do sporočila: 128
31.3.2015 9:39:07   
Janchek81

Sam moji cikli so dolgi 35 dni..., nazadnje ko sem delala test sem naredila 31. dan in je bil negativen na 35. dan pa je bil pozitiven...

Nazadnje? Kdaj je bilo to?
Jaz mam zdj itak pobrklane....25. dan, al pa 28. dan. ... v decembru tud 30. dan .... pač počakam še s testom ... user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 129
31.3.2015 10:40:50   
perla*
Shana86 bravoooo! Čestitke! user posted image

Gnezdo se pravi, ti si naslednja! user posted image držim pesti! Pejt teste nabavit! user posted image

Janchek86 jst sem pa 24. dan user posted image zadnje cjte se mi je iz 28 dni prestavila na 30 ali več. Tko da klinc gleda vse skupi! Do ponedeljka bom dala teste pod ključ user posted image ključ pa mojemu v varstvo!

Na splošno me danes pesimizem prevzema. Najrajš bi že zdej Reša klicala. Ampak to bi res pomenilo, da obupujem. Pa ne smem. Vidim da ratuje res nemogočim. Je šla dvakrat v zadnjih letih splav delat, ker ni vedela ali je možev ali ne. Zdej je pa spet zanosila. Matr kera plodnost! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 130
31.3.2015 10:44:15   
Janchek81
perla* ja sam me že močno daje to ali sm user posted image ali ne ... moj prav, da nej odmislem in da nardiva test po praznikih ... ampak ... jaz bi se vseen začela čuvat mal bolj ( vsaj glede kajenja ), če bi bla user posted image
Joj kako so lahko moški tko u izi narjeni .. blagor jim user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 131
31.3.2015 10:47:00   
polhek2
Shana86 pikica moja!!!!! Veliko mislim nateee, in se presrečna zate! Čestitkeee!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 132
31.3.2015 10:48:11   
perla*
Janchek81 Potem si pa kar začni domišljat, da si user posted image in nehej kadit, no! user posted image
Ker sicer bom pa hudaaaaa nate!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 133
31.3.2015 10:48:54   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Potem si pa kar začni domišljat, da si user posted image in nehej kadit, no! user posted image

user posted image user posted image user posted image slika pove več kot 1000 besed ane user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 134
31.3.2015 10:50:22   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Potem si pa kar začni domišljat, da si user posted image in nehej kadit, no! user posted image

user posted image user posted image user posted image slika pove več kot 1000 besed ane user posted image

Ahahahaha sploh se ne bom več pogovarjala s tabo! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 135
31.3.2015 10:51:27   
Janchek81

Ahahahaha sploh se ne bom več pogovarjala s tabo! user posted image user posted image

Nehala NE BOM ... v to sm 100%, ker se bojim nikotinskega šoka, sem prej kr kadila ... bom pa definitivno zmanjšala iz 10 cigaret na 5 oz. manj kot 5 .... že v drugi nosečnosti mi je tko svetovala ginekologinja .... prej pa skadila tud po škatlco čikov user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
31.3.2015 11:03:12   
polhek2

Nehala NE BOM ... v to sm 100%, ker se bojim nikotinskega šoka, sem prej kr kadila ... bom pa definitivno zmanjšala iz 10 cigaret na 5 oz. manj kot 5 .... že v drugi nosečnosti mi je tko svetovala ginekologinja .... prej pa skadila tud po škatlco čikov user posted image

No Janchek nikotinski šok je bučka user posted image  Jz sem kadila po škatlo na dan, pa sem brez problema in težav nehala, ker mi je tok smrdelo da ne morem tudi v bližini več bit. Je pa vsekakor to odločitev posameznice. Jaz samo upam da ne bom ponovno začela tako kot sem po hčeri.

Neposredna povezava do sporočila: 137
31.3.2015 11:14:35   
Janchek81
polhek2 moji kolegici je otrok umru zaradi nikotinskega šoka - vsaj tko so na obdukciji potem potrdili, tko, da .... valda, če ti ne paše, da se ne boš silil, sam men je vedno pasalo .... sem zarad tega samo zmanjšala ...

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 138
31.3.2015 12:42:29   
Shana86
IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

Shana86 pikica moja!!!!! Veliko mislim nateee, in se presrečna zate! Čestitkeee!

user posted image user posted image
user posted image Hvala ti user posted image Aja se strinjam, nikotinski šok obstaja samo v smislu, da je vsak čik šok za otročka... Takoj nehat kadit! Lahko da je umrl zaradi strjevanja krvi ZaRADI cigaret in ne zaradi prenehanja. To je totalna bedarija.

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 31.3.2015 12:43:56 >

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 139
31.3.2015 12:50:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

user posted image user posted image
user posted image Hvala ti user posted image Aja se strinjam, nikotinski šok obstaja samo v smislu, da je vsak čik šok za otročka... Takoj nehat kadit! Lahko da je umrl zaradi strjevanja krvi ZaRADI cigaret in ne zaradi prenehanja. To je totalna bedarija.

Sj ona je skadila škatlco in pol in potem odrezala in je otrok doživel nikotinski šok - pomankanje nikotina ... tud to otrok občut .... drgač pa prejšnjo nosečnost sm skadila 5 cigaret na dan, ker mi je pač pasal in ker sm bla žiučna če nisem ... tko, da če mi bo zdj zasmrdel super, če mi ne bo, bom pač isto delala ...

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 140
31.3.2015 13:57:10   
perla*
Uf, potem imam pa jst slabo vest zaradi sebe, ker kao ne pripravljam dovolj svoje telo na nosečnost user posted image Sekiram se zaradi kave in čokolad, pa za vikend malce alkohola. Mam ful slabo vest. In že to samo po sebi ni dobro, si delam stres za brez veze. user posted image
Sem pa vsaj pridna v tem, da si vsak dan delam zelene smutije. In folne ne jemljem zato.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
31.3.2015 20:12:19   
~pikapoka~
Se vam pridružujem ta mesec, bomo mogli bit bolj pridni user posted image ne pričakujem je 28.4.
Prejšnji cikel je bil daljši za 4 dni, tako da bomo videli...
Malo sem preletela zadnjo stran, za nazaj vas nisem brala... gnezdo držim pesti, nalulaj en velik plusek!
Glede cigaret pa rajši ne bi user posted image pri tej temi se lahko tudi skregam, sem močno proti temu, tako da rajši sploh ne začnem user posted image
Če katera ureja seznamček, pa me dodajte še kot navijačico!

Pobarvajmo še ta mesec s pluseki, ne le pirhov user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 142
31.3.2015 21:20:56   
m_dzaba
Jaz pa prestopam v april. Ovulacija je mimo, naredili (in še delamo) vse, kar je bilo v moči, zdaj pa čakam še kak teden. Držim pesti za vse, da se bo trud poplačal!

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 143
1.4.2015 7:38:27   
Janchek81
Jaz sem danes naredila test, 27. dan po user posted image z baby check in je bil test negativen ... Zdej ne vem a je še premal hormona al pa res nism noseča.... jajčniki so me pa res že nehal bolet .. so me pa od 23. do včeraj boleli .... ne vem kaj naj bi to zdj blo user posted image

(odgovor članu m_dzaba)
Neposredna povezava do sporočila: 144
1.4.2015 8:32:25   
Gnezdo

Nazadnje? Kdaj je bilo to?
Jaz mam zdj itak pobrklane....25. dan, al pa 28. dan. ... v decembru tud 30. dan .... pač počakam še s testom ... user posted image

Od zadnje nosečnosti. Rodila sem septembra lani.

No test sem naredila in je negativen. Zdaj čakam, da se user posted image prikaže in lahko začnemo nov krog.

Tečna sem itak tolk, da ni za falit, da je to PMS.
Ostajam navijačica!

Neposredna povezava do sporočila: 145
1.4.2015 13:13:37   
She1
Pozdravljene! Nekaj bi vprasala o ovulaciji... Opaza katera par dni pred ovulacijo nekaksno tiscanje v spodnjem delu trebuha? Spikanjw tu in tam pa tudi ...

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 146
1.4.2015 13:17:52   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: She1

Pozdravljene! Nekaj bi vprasala o ovulaciji... Opaza katera par dni pred ovulacijo nekaksno tiscanje v spodnjem delu trebuha? Spikanjw tu in tam pa tudi ...

Js mam orng bolečine user posted image

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 147
1.4.2015 13:21:38   
She1
Aja pa vec dni? Je možno da zarad ovulacijenobcutus tiscanje vsake tolko nekje stiri dni preden se zgodi o?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 148
1.4.2015 13:39:08   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: She1

Aja pa vec dni? Je možno da zarad ovulacijenobcutus tiscanje vsake tolko nekje stiri dni preden se zgodi o?

Včasi 2, velikokrat pa nekje 5-6 dni skupaj.

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 149
1.4.2015 13:41:12   
She1
Aja no kr sn to opazala prejsnji mesec in ta tudi ... Drugac prej pa sam nekje dva dni ... Sem ze mislila da je kak hudega z jajcniki 😞

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?