Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 9:29:57
|
|
|
|
Gnezdo
|
Pri meni še ni duha ne sluha o , zato grem danes po test in jutri zjutraj lulam. Jutri bo 35. dan od zadnje M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 9:35:23
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo Pri meni še ni duha ne sluha o , zato grem danes po test in jutri zjutraj lulam. Jutri bo 35. dan od zadnje M. :) vsi ste že kr delč ... 35. dan od zadnje ... jst sm dons šele 26. dan po zadnji Bom test pomoje res nardila po praznikih, če se valda vmes kj ne ulije
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 9:37:37
|
|
|
|
Gnezdo
|
Sam moji cikli so dolgi 35 dni..., nazadnje ko sem delala test sem naredila 31. dan in je bil negativen na 35. dan pa je bil pozitiven...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 9:39:07
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo Sam moji cikli so dolgi 35 dni..., nazadnje ko sem delala test sem naredila 31. dan in je bil negativen na 35. dan pa je bil pozitiven... Nazadnje? Kdaj je bilo to? Jaz mam zdj itak pobrklane....25. dan, al pa 28. dan. ... v decembru tud 30. dan .... pač počakam še s testom ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 10:40:50
|
|
|
|
perla*
|
Shana86 bravoooo! Čestitke! Gnezdo se pravi, ti si naslednja! držim pesti! Pejt teste nabavit! Janchek86 jst sem pa 24. dan zadnje cjte se mi je iz 28 dni prestavila na 30 ali več. Tko da klinc gleda vse skupi! Do ponedeljka bom dala teste pod ključ ključ pa mojemu v varstvo! Na splošno me danes pesimizem prevzema. Najrajš bi že zdej Reša klicala. Ampak to bi res pomenilo, da obupujem. Pa ne smem. Vidim da ratuje res nemogočim. Je šla dvakrat v zadnjih letih splav delat, ker ni vedela ali je možev ali ne. Zdej je pa spet zanosila. Matr kera plodnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 10:44:15
|
|
|
|
Janchek81
|
perla* ja sam me že močno daje to ali sm ali ne ... moj prav, da nej odmislem in da nardiva test po praznikih ... ampak ... jaz bi se vseen začela čuvat mal bolj ( vsaj glede kajenja ), če bi bla Joj kako so lahko moški tko u izi narjeni .. blagor jim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 10:47:00
|
|
|
|
polhek2
|
Shana86 pikica moja!!!!! Veliko mislim nateee, in se presrečna zate! Čestitkeee!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 10:48:11
|
|
|
|
perla*
|
Janchek81 Potem si pa kar začni domišljat, da si in nehej kadit, no! Ker sicer bom pa hudaaaaa nate!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 10:48:54
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: perla* Potem si pa kar začni domišljat, da si in nehej kadit, no! Ker sicer bom pa hudaaaaa nate!!! slika pove več kot 1000 besed ane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 10:50:22
|
|
|
|
perla*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: perla* Potem si pa kar začni domišljat, da si in nehej kadit, no! Ker sicer bom pa hudaaaaa nate!!! slika pove več kot 1000 besed ane Ahahahaha sploh se ne bom več pogovarjala s tabo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 10:51:27
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: perla* IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: perla* Potem si pa kar začni domišljat, da si in nehej kadit, no! Ker sicer bom pa hudaaaaa nate!!! slika pove več kot 1000 besed ane Ahahahaha sploh se ne bom več pogovarjala s tabo! Nehala NE BOM ... v to sm 100%, ker se bojim nikotinskega šoka, sem prej kr kadila ... bom pa definitivno zmanjšala iz 10 cigaret na 5 oz. manj kot 5 .... že v drugi nosečnosti mi je tko svetovala ginekologinja .... prej pa skadila tud po škatlco čikov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 11:03:12
|
|
|
|
polhek2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: perla* IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: perla* Potem si pa kar začni domišljat, da si in nehej kadit, no! Ker sicer bom pa hudaaaaa nate!!! slika pove več kot 1000 besed ane Ahahahaha sploh se ne bom več pogovarjala s tabo! Nehala NE BOM ... v to sm 100%, ker se bojim nikotinskega šoka, sem prej kr kadila ... bom pa definitivno zmanjšala iz 10 cigaret na 5 oz. manj kot 5 .... že v drugi nosečnosti mi je tko svetovala ginekologinja .... prej pa skadila tud po škatlco čikov No Janchek nikotinski šok je bučka Jz sem kadila po škatlo na dan, pa sem brez problema in težav nehala, ker mi je tok smrdelo da ne morem tudi v bližini več bit. Je pa vsekakor to odločitev posameznice. Jaz samo upam da ne bom ponovno začela tako kot sem po hčeri.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 11:14:35
|
|
|
|
Janchek81
|
polhek2 moji kolegici je otrok umru zaradi nikotinskega šoka - vsaj tko so na obdukciji potem potrdili, tko, da .... valda, če ti ne paše, da se ne boš silil, sam men je vedno pasalo .... sem zarad tega samo zmanjšala ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 12:42:29
|
|
|
|
Shana86
|
IZVIRNO SPOROČILO: polhek2 Shana86 pikica moja!!!!! Veliko mislim nateee, in se presrečna zate! Čestitkeee! Hvala ti Aja se strinjam, nikotinski šok obstaja samo v smislu, da je vsak čik šok za otročka... Takoj nehat kadit! Lahko da je umrl zaradi strjevanja krvi ZaRADI cigaret in ne zaradi prenehanja. To je totalna bedarija.
< Sporočilo je popravil Shana86 -- 31.3.2015 12:43:56 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 12:50:16
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shana86 IZVIRNO SPOROČILO: polhek2 Shana86 pikica moja!!!!! Veliko mislim nateee, in se presrečna zate! Čestitkeee! Hvala ti Aja se strinjam, nikotinski šok obstaja samo v smislu, da je vsak čik šok za otročka... Takoj nehat kadit! Lahko da je umrl zaradi strjevanja krvi ZaRADI cigaret in ne zaradi prenehanja. To je totalna bedarija. Sj ona je skadila škatlco in pol in potem odrezala in je otrok doživel nikotinski šok - pomankanje nikotina ... tud to otrok občut .... drgač pa prejšnjo nosečnost sm skadila 5 cigaret na dan, ker mi je pač pasal in ker sm bla žiučna če nisem ... tko, da če mi bo zdj zasmrdel super, če mi ne bo, bom pač isto delala ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 13:57:10
|
|
|
|
perla*
|
Uf, potem imam pa jst slabo vest zaradi sebe, ker kao ne pripravljam dovolj svoje telo na nosečnost Sekiram se zaradi kave in čokolad, pa za vikend malce alkohola. Mam ful slabo vest. In že to samo po sebi ni dobro, si delam stres za brez veze. Sem pa vsaj pridna v tem, da si vsak dan delam zelene smutije. In folne ne jemljem zato.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 20:12:19
|
|
|
|
~pikapoka~
|
Se vam pridružujem ta mesec, bomo mogli bit bolj pridni ne pričakujem je 28.4. Prejšnji cikel je bil daljši za 4 dni, tako da bomo videli... Malo sem preletela zadnjo stran, za nazaj vas nisem brala... gnezdo držim pesti, nalulaj en velik plusek! Glede cigaret pa rajši ne bi pri tej temi se lahko tudi skregam, sem močno proti temu, tako da rajši sploh ne začnem Če katera ureja seznamček, pa me dodajte še kot navijačico! Pobarvajmo še ta mesec s pluseki, ne le pirhov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 31.3.2015 21:20:56
|
|
|
|
m_dzaba
|
Jaz pa prestopam v april. Ovulacija je mimo, naredili (in še delamo) vse, kar je bilo v moči, zdaj pa čakam še kak teden. Držim pesti za vse, da se bo trud poplačal!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 7:38:27
|
|
|
|
Janchek81
|
Jaz sem danes naredila test, 27. dan po z baby check in je bil test negativen ... Zdej ne vem a je še premal hormona al pa res nism noseča.... jajčniki so me pa res že nehal bolet .. so me pa od 23. do včeraj boleli .... ne vem kaj naj bi to zdj blo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 8:32:25
|
|
|
|
Gnezdo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo Sam moji cikli so dolgi 35 dni..., nazadnje ko sem delala test sem naredila 31. dan in je bil negativen na 35. dan pa je bil pozitiven... Nazadnje? Kdaj je bilo to? Jaz mam zdj itak pobrklane....25. dan, al pa 28. dan. ... v decembru tud 30. dan .... pač počakam še s testom ... Od zadnje nosečnosti. Rodila sem septembra lani. No test sem naredila in je negativen. Zdaj čakam, da se prikaže in lahko začnemo nov krog. Tečna sem itak tolk, da ni za falit, da je to PMS. Ostajam navijačica!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 13:13:37
|
|
|
|
She1
|
Pozdravljene! Nekaj bi vprasala o ovulaciji... Opaza katera par dni pred ovulacijo nekaksno tiscanje v spodnjem delu trebuha? Spikanjw tu in tam pa tudi ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 13:17:52
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Pozdravljene! Nekaj bi vprasala o ovulaciji... Opaza katera par dni pred ovulacijo nekaksno tiscanje v spodnjem delu trebuha? Spikanjw tu in tam pa tudi ... Js mam orng bolečine
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 13:21:38
|
|
|
|
She1
|
Aja pa vec dni? Je možno da zarad ovulacijenobcutus tiscanje vsake tolko nekje stiri dni preden se zgodi o?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 13:39:08
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Aja pa vec dni? Je možno da zarad ovulacijenobcutus tiscanje vsake tolko nekje stiri dni preden se zgodi o? Včasi 2, velikokrat pa nekje 5-6 dni skupaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 13:41:12
|
|
|
|
She1
|
Aja no kr sn to opazala prejsnji mesec in ta tudi ... Drugac prej pa sam nekje dva dni ... Sem ze mislila da je kak hudega z jajcniki 😞
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?