Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 13:43:11
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Aja no kr sn to opazala prejsnji mesec in ta tudi ... Drugac prej pa sam nekje dva dni ... Sem ze mislila da je kak hudega z jajcniki 😞 Ne pri meni je tako v času O. No razen zdajle ene 2 meseca me skos boli med O pa še toliko bolj. Tako da vrjetno mam že vse prekurblan. Al pa bom mogla mal svojo G spet obiskat. Sicer pa jaz pravim dokler nimam izcedka al pa hudih bolečin še kr gre.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 13:49:35
|
|
|
|
She1
|
Ja mas prav. Jz tudi nimam izcedka ampak to tiscanje, nic pa ne boli, razen spikanje tu in tam. Al je to črevesje, saj ne vem ... Sam je pa vedno par dni pred o.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 1.4.2015 13:50:30
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Ja mas prav. Jz tudi nimam izcedka ampak to tiscanje, nic pa ne boli, razen spikanje tu in tam. Al je to črevesje, saj ne vem ... Sam je pa vedno par dni pred o. Ja prebavo imam jaz velikokrat tako da notri noro boli. Tako da mislim da če ni prehudo in je v času O je to zaradi O ker se širi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 2.4.2015 19:43:57
|
|
|
|
hribovkati
|
Evo, punce, zdej pa vse vem kaj se dogaja z mano; noseča sem user posted image . Drug teden se uz, ker se danes ni vse videlo, ker se na začetku nosečnosti. Sem prašala tudi ginekologinjo, zakaj mi test ni pokazal nič, in je rekla, da je bila možna oploditev kasneje in zato test ni pokazal. Vesela sem pa full. Včeraj sem začela spet s sluzbo po 1 letu, danes pa zvedla za nosečnost.... jupi..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 3.4.2015 7:34:10
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hribovkati Evo, punce, zdej pa vse vem kaj se dogaja z mano; noseča sem user posted image . Drug teden se uz, ker se danes ni vse videlo, ker se na začetku nosečnosti. Sem prašala tudi ginekologinjo, zakaj mi test ni pokazal nič, in je rekla, da je bila možna oploditev kasneje in zato test ni pokazal. Vesela sem pa full. Včeraj sem začela spet s sluzbo po 1 letu, danes pa zvedla za nosečnost.... jupi.. Čestitkeeeee jaz sem tudi danes opravila ponovno test ( baby check mini ) pa je pokazu negativno ... ne duha ne sluha o tko da mi ni več NIČ jasno za na podaljšane počitnice sem si pa kr spakirala vložke, ker sm rekla zdj u glavi, da jo bom pa dobila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 3.4.2015 9:34:19
|
|
|
|
~pikapoka~
|
hribovkati čestitam!! Same dobe novice, zdaj pa uživaj Kako ste kaj ostale? Vse ste se poskrile... Ali bo katera pekla potico? Jaz se bom kar lotila izziva pospravit celo stanovanje-to je danes moj plan. Malo bolj generalno, upam, da me vmes ne mine Zunaj že lepo sije sonček in je prav izboljšanje proti grozni jutranji megli!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 3.4.2015 9:40:52
|
|
|
|
MauMow
|
Marec / april je noro razširjen z pluseki. Super čestitke čisto vsem. Mi bomo bolj u izi čez praznike. Potice ne bomo pekli. Bomo pa kaj drugega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 3.4.2015 10:05:12
|
|
|
|
hribovkati
|
Pri meni se je april začel noro, s 1. aprilom se podpisala pogodbo za zaposlitev, z 2. pa zvedela da sem noseča
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2015 16:16:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 4.4.2015 8:04:04
|
|
|
|
Passion
|
Punceee nekaj casa me ni bilo... no moja intucija je imela prav, prejsnji mesec sem rekla, da sigurno zanosim v marcu ali aprilu. In jeeeeeej danes sem zagledala prvic v zivljenju . Jeeej ful sem vesela res. Vsem ostalim cestitke za nosecnost , drzim pesti za rozast april.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 4.4.2015 8:21:24
|
|
|
|
kindersurprise
|
Čestitam za Passion Zdaj pa uživaj v nosečnosti .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 4.4.2015 9:19:03
|
|
|
|
Passion
|
Hvala kindersurprise Upam, da se najde kaksna prehodna pot v tvojih jajcevodih in splava plavalcek na cilj in mi tudi ti sporocis lepo novicko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 4.4.2015 22:39:08
|
|
|
|
kindersurprise
|
IZVIRNO SPOROČILO: Passion Hvala kindersurprise Upam, da se najde kaksna prehodna pot v tvojih jajcevodih in splava plavalcek na cilj in mi tudi ti sporocis lepo novicko. Ta mesec plavalci niso dosegli cilja, ker je že na vratih . Ampak glede na to, da sem se nekako že sprijaznila s tem, da brez laparoskopije ne bo šlo, me niti ni potrlo...tko da do nadaljnjega ostajam med vami kot zvesta navijačica . Jeseni pa (če bo laparoskopija uspešna) se spet pridružim klubu čakajočih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 5.4.2015 6:52:26
|
|
|
|
MauMow
|
Čestitke Passion. LadyJen dobrodošla nazaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 5.4.2015 7:10:49
|
|
|
|
Passion
|
Kindersurpise no potem pa bo jesen itak tvoja za plusek Maumow hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2015 11:03:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 5.4.2015 11:11:08
|
|
|
|
MauMow
|
Ni za skrbeti LadyJen. Jaz bom sigurno se nekaj casa tukaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2015 11:28:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 5.4.2015 12:02:46
|
|
|
|
Passion
|
Hvala LadyJen. Res upam, da bo vse ok . Se mi zdi, da ko se toliko časa trudiš, da vidiš plusek, te je kar groza, da bi bilo karkoli narobe. Ampak mislim pozitivno in verjamem da bo vse ok in da se nam bo decembera pridruzil nov clan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 5.4.2015 13:30:10
|
|
|
|
niinii
|
Z mano se tudi nekaj dogaja. Že 4 dni vsako popoldne med pol 5 in pol 6, mi je noro slabo pa vrti se mi. Pa joške imam kar dost občutljive. Tako da upam, da ta mesec bo kaj. Že prvič sem zanosila tisti mesec, ko sem se naročila h G. Mogoče bo sedaj isto. Bomo videli. Pa vsem čestitke za :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 6.4.2015 10:04:16
|
|
|
|
She1
|
Čestitke vsem za pluse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 6.4.2015 17:44:35
|
|
|
|
She1
|
Hm, kaj mislite, da je možno, da če te takoj po ovulaciji začnejo boleti prsi, da ta mesec zagotovo nisi zanosil? Ker pravi znaki so komaj po vgnedzitvi ne...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 6.4.2015 19:41:38
|
|
|
|
Shana86
|
Da te bolijo prsi, pomeni samo to, da se je vklopil progesteron, nič drugega. Kar se vedno zgodi po ovulaciji. Potem pa če je nosečnost, se progesteron še veča, če ne, pa pade. (.)(.) te bodo najbrž nehale bolet in čez kak dan boš dobila M. Lahko je znakov ful ali nič, ne se ozirat na to. Jaz nikoli glede na znake nisem vedela, da sem noseča, sem sprobala že toliko različnih pmsov... Resni znaki nosečnosti se pri večini pojavijo šele po plusku. Čestitke tudi od mene za pluske
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 7.4.2015 7:33:49
|
|
|
|
Janchek81
|
helow punce Passion čestitkeeee !!!! Pri meni se dogajajo pa res čudne stvari .... v soboto in nedeljo mi je bilo izjemno slabo čez cel dan ... tud utrujena sm bla in bi sam spala ... včerej zutri nardila test in prvo negativno, ko sva z mojim gledala test kasneje na dnevni svetlobi se je vidla rahla druga črtica ... čist sva zbegana ... še ni ... sam sm se kr udala, da jo bom zagledala kmal ... spodej čutm res en tak pritisk, zdj ne vem a bi biu lahko to črevo al kaj sva se pa odločila, da če je ne dobim še do četrtka grem v četrtek na odvzem krvi in bo le tista pokazala kaj se resnično dogaja ... zlo mi je čudn, ker dons je že 32. dan od ZM in tazga ciklusa še nism mela sam vseen vsakič ko sm nardila test ( prvič in drugič ) je pokazalo pač izrazito črtico ... sam se ne spomnem na kater dan sm delala test ... tko, da ... kr neki vse skupej ... bojim se, da ni z mano kj narobe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 7.4.2015 7:52:03
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 helow punce Passion čestitkeeee !!!! Pri meni se dogajajo pa res čudne stvari .... v soboto in nedeljo mi je bilo izjemno slabo čez cel dan ... tud utrujena sm bla in bi sam spala ... včerej zutri nardila test in prvo negativno, ko sva z mojim gledala test kasneje na dnevni svetlobi se je vidla rahla druga črtica ... čist sva zbegana ... še ni ... sam sm se kr udala, da jo bom zagledala kmal ... spodej čutm res en tak pritisk, zdj ne vem a bi biu lahko to črevo al kaj sva se pa odločila, da če je ne dobim še do četrtka grem v četrtek na odvzem krvi in bo le tista pokazala kaj se resnično dogaja ... zlo mi je čudn, ker dons je že 32. dan od ZM in tazga ciklusa še nism mela sam vseen vsakič ko sm nardila test ( prvič in drugič ) je pokazalo pač izrazito črtico ... sam se ne spomnem na kater dan sm delala test ... tko, da ... kr neki vse skupej ... bojim se, da ni z mano kj narobe Držim pesti da bo vse tako kot mora biti. Se pravi nosečnost na vidiku
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?