Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: perla* Punce, ko smo ravno danes o ovulaciji debatirale.... No, zdejle ravno kar čutim dogajanje pomoje neki tišči in špika...ne vem kako naj opišem. Test je bil včeri pozitiven, danes popoldne pa rahlejša črtica od testne. Se pravi je to zdej enrkrat, al kako? Slončkala sva včeri in prejšnji dan. Danes ne moreva, šele jutri zvečer bo doma Kaj mislite? Tako nekako. Mislim da če danes oz če sta prejšne dni sta tako naložila surovine, sedaj se morajo samo še zamesiti No včeraj sem lih debatirala z Pušenjakom in sem ga mal vprašala kako je s temi ovulacijami in sluzjo oz. z zanositvijo in on men tko lepo opiše kako vse to poteka - sem si lih včeraj rekla, da bi lahko enx v srednji šoli imeli vsaj eno uro ali pa dve uri predavanja o zanositvi, da bi punce mal več vedle kako pride do same zanositve in spočetja otroka. No in zadeva je taka, da tista, ki ima tudi veliko belega toka in veliko sluzi je super za zanositev, ker se lažje semenčece prime in spolzi do maternice ( se tam pride obrobe ) ... tiste, ki imate močno je tudi velikokrat znak za debelo oblogo v maternici, ker se lepo ob sščisti ... ubistvu je bil res en tak dobr pouk o zanositvi ... sem si sama pr seb mislla, stara sem 33 let pa ubistvu nekak nimam pojma o tem kako zanositi, pa poleg tega, da imam že enega otroka .. se je samo smejal in tudi sam poudaril, da smo čisto premalo podučeni o vsem tem ... kar se tiče samih O testov je pa tako, da velikokrat pokažejo tudi napačno, ker se v samem telesu lahko že prej tvori hormon ... tko, da ... pri meni je še vedno tako, da svojega telesa nikakor ne poznam ... sluzi skor nč, vlažnost na podnu ... tud on je sam rekel, da naj si pomagava z lubrikant gelom in da naj se čim manj ukvarjam glede tega kdaj je O in kdaj bo prišla , če bo .. ampak, da nej lepo vsak dan športava ( ja športava je rekel ) in da je to to ... 60% ženskam oz. parom uspe zanositi v pol leta, naknadnih 20% v roku enega leta in ostalo je več let ali še celo da se gre naprej na preiskave ( spermiogram.... ) ... je blo zlo luštno z njim rečt kakšno besedo ... sama sem se pa tudi čeraj naročila v Leonišče na pregled pri moji G, sicer termina še nisem dobila - čakam na odgovor Pa lep dan vsem ...
|