Jabček
|
Ma jaz sem nekje vmes. Nekaj časa kopičim, potem 2x na leto vse vstran zabrišem in valjda potem čez en teden rabim. Potem so zadeve, ki jih shranim in na katere dobesedno pozabim (recimo ostanki papirja za zavijanje, gumbi itn) - pozabim da to sploh imam, kupim na novo in valjda se šele potem spomnem, da imam. Imam obsesijo da od novih aparatov vsaj eno leto šparam škatlo. In to zvlečem v klet in potem tu in tam vstran zaflosam (če ne zložim not kakšnih oblačil ) Ja, tudi jaz imam cca 100 vinilk spravljenih v kleti. Bom 1x naredila en DIY za v dnevno. Ne bodo šle v nič. Cunje. Lubijezus. Meni se bo omara razpočila. Ok, ravno danes sem jih nekaj po sili razmer dala naprej. imam pa cunje iz koncertov iz srednje šole. Tole res ni normalno. Jih ne oblačim, pomojem sem nazadnje imela gor tiste majice cca 10let nazaj, če ne več. Zadnjič sem zaflosala stvari iz faksa vstran - sem jih šparala več kot 5let. Zapiske. Komu na čast, ne vem. Recimo ne vržem vstran serviete, če je sam zaflekana (blago serviete, ne une papirnate ), pa potem vseeno kupim nove in tiste zaflečkane še vseen šparam in uporabljam. Eto, to grem zdej nardit, zaflosat stare serviete vstran. Enako za brisače, sem skoz šparala ta stare za psa (zdaj nimamo več psa, brisače pa še vseen šparam sam ok, jih bom 1x peljala v zavetišče). Od otroka imam shranjen trakec in prosim ne me raztrgat - un del popkovnice. V albumu Potem imam eno tako ikeino škatlo, simpatično , na hodniku, da dom not vse, ko ne vem, kam bi dala. Not so raznorazni okvirji, tisti ta mali, ko jih kupiš na morju, pa ne veš potem kaj bi z njimi, pa rokavice brez para, vezalke, same take bedarije, ko ne vem točno zakaj jih imam. A se da hrčkanje ozdravit?
|