Anonimen
|
Tudi mi smo še vedno OK. Strinjam se z Jano73, da se počutim kot kit, čeprav se najini kilogrami ne morejo primerjati (jaz jih imam cca.8-9 plusa). Preden vstanem s postelje, traja in traja in moj dragi pravi, da sem kakor želva, ki jo obrneš na hrbet. Robi je normalno živahen, nazadnje pa sem pri ginekologinji dobila tabelo za zapisovanje štetja brc. Šele sedaj vidim, da sem bila prej sklerozna oz. da sem narobe štela. V 12-ih urah moram našteti 10 brc, jaz pa jih toliko naštejem vedno prej kakor v 8-ih urah. Še vedno je obrnjen z glavo navzdol, saj me brca direktno pod rebra s svojima nogama. Kakorkoli se uležem, mu ni prav, na trebuh se pa tako ali tako ne morem. Sedaj, novembra, grem po nakupih, saj imam namen kupiti vse naenkrat. Zahvaljujoč eni od RR-ovk imamo krasno posteljico z baldahinčkom in lupinico za nošenje, avtosedeža pa prve pol leta tako ali tako še ne bo potreboval. En voziček bomo dobili, ampak mislim, da bom kljub temu kupila še enega po svojem okusu. Zdaj vneto brskam po Internetu in si ogledujem modele in se zgražam nad cenami, bo pa zagotovo štirikolesnik v črni ali modri barvi (lahko primešana bela, lahko karirast). Previjalne mize ne nameravam imeti, ker se mi vse zdijo previsoke, pa tudi Jana sem vedno previjala na svoji postelji in na podlogi, tako, da nameravam tako tudi pri Robertu. O kakšnih znamkah oblačil ali ostale opreme (dude, stekleničke itd.) ne razmišljam, saj bom kupila tisto, kar mi bo všeč, ne glede na proizvajalca. Obleke začenja nositi moja mama iz Italije, kakšno malenkost pa bom dokupila tudi sama. Na predavanje o EA nisem šla, ker če jo bom hotela, jo bom dobila tudi brez tega, v materinski šoli nisem bila, ker se mi tudi ne zdi smiselna, saj sem enkrat že rodila in vem, da na koncu ni nikoli tako, kakor ti tam povedo. Tudi moj dragi ne gre na nobeno predavanje, ker smo se odločili, da pri porodu ne bo zraven, ker bi delal samo zgago (ne prenaša najbolje pogleda na kakšno "trpljenje"). Jan se veseli bratca in me boža po trebuhu in posluša premike. V službi norijo, kdo bo delal decembra, ko je največ dela, družba me sprašuje, kdaj bodo pili na naš račun... Vse normalno, torej.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 2.11.2005 17:59:05 >
|