witch -> RE: Novembrke 2015 (5.7.2015 10:17:10)
|
ne11 mi imamo skatje. Spredaj ta soft kolesa malo manjša, zadaj večja napihljiva. Po vsakem makedamu sem ga prepeljala. Brez kakršnih koli težav. pa tudi otroka ni nikoli motilo. Jaz menim, da je pomembno to, kakšne so vzmeti na vozičku, kako ga na koncu ruka. Če razumeš kaj mislim. Pa fajn je, da se spredaj kolesa fiksirajo. Da če je kak čuden teren jih sfiksiraš in gre voziček veliko lažje. Za okrog pa za potovanje smo kupili quinnya zapp xtra, in ima vsa kolesa majhna, soft in gre težko po makedamu. Ok res je, da otrok nima več pet kil ampak 12 pa je tudi ta teža verjetno mičkena ovira, gre pa vseeno težje. To je moja izkušnja. PP skate tudi bolj mestni deluje kot nek hud robusten voziček za na teren. Drugače pa živimo na severu [sm=smiley1.gif] na severu VB. Prejšnji teden smo imeli 2 dni toplo, brez sonca, 2 dni s soncem, ostalo pa mraz. Danes bo še šlo do 20 stopinj, cel teden naprej pa je napoved spet totalna žalost od vremena. Bazen jaz sem se v prvi nosečnosti veliko kopala. Mi je G rekla da če sem ok, nisem imela težav z vnetji in podobnim, da lahko mirno plavam. Pač ne v neki pretopli vodi, naj se ne namakam ampak plavam, po kopanju obvezno tuš, spodaj lepo obrisat do suhega pa suhe kopalke gor. Pa celo nosečnost ni bilo težav. Zdaj, do 21. tedna bazena še nisem videla, imela pa že 2x vnetje. Jaz bi probala in če se pojavi vnetje ali kaj neham, če ne pa mirno plavam naprej.
|
|
|
|