Compass -> RE: Novembrke 2015 (29.5.2015 7:28:17)
|
Punce dobro jutro!!! Sem mela malo pavze od RR, no tud na FBju nisem bla dost aktivna :) Imamo zidarijo doma in kar ne uhitim, ko imam pa čas, se mi pa ne da.. Mene tako hrbet in križ bolita zdej ta teden.. [sm=zmeden.gif] Ne vem, a je to normalno? A še katero? Ker v prvi N me ni nič bolelo.. Je pa res, da me tudi po trebuhu skoz nekej špika.. Včerej sem imela čistilno akcijo v službi, lahko da sem se malo preterala.. No, upam, da mine.. Sem pa dobila Angelsound od kolegice in sem slišala srček.. Me res pomiri, ko to slišim.. krispin super za dobre rezultate!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Res sem vesela..!! hribovkati kdaj pa ti izveš? Moraš še na preiskavo ane? Jaz držim pesti zate, in vse druge tukaj tudi.. Ti poskusi samo pozitivno razmišljat, verjamem pa da je težko.. Nohti - roza [sm=smiley36.gif] Jaz imam zdaj spet obdobje, ko si jih lakiram.. en čas sem jih ful, pol sem rodila in mal pozabila na to, zdaj si jih pa spet.. danes imam prozoren lak z modrimi "rožicami" :) Zdaj grem pa malo delat, danes sem dopoldanska, čaka me pa še jutrišnja delovna sobota.. pol bom pa frej [sm=smiley36.gif] Lepo se imejte!
|
|
|
|