RE: Novembrke 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Inčika90 -> RE: Novembrke 2015 (28.5.2015 13:35:41)

Krispin super novica, lepo :)

Hribovkati držim pesti!

hribovkati -> RE: Novembrke 2015 (28.5.2015 13:45:43)

Punce, ne vem če bom vse to preživela.... sem se že malo pomirila, danes pa spet strah in vse....... noro vse to skup...

witch -> RE: Novembrke 2015 (28.5.2015 13:47:17)

krispin še meni je solza pritekla. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zelo sem vesela za vas. Zdaj pa mirno do konca.

hribovkati držri se. Tudi ti nam boš zelo hitro sporočila enako lepe novičke kot krispin.

Compass -> RE: Novembrke 2015 (29.5.2015 7:28:17)

Punce dobro jutro!!!

Sem mela malo pavze od RR, no tud na FBju nisem bla dost aktivna :) Imamo zidarijo doma in kar ne uhitim, ko imam pa čas, se mi pa ne da..

Mene tako hrbet in križ bolita zdej ta teden.. [sm=zmeden.gif] Ne vem, a je to normalno? A še katero? Ker v prvi N me ni nič bolelo.. Je pa res, da me tudi po trebuhu skoz nekej špika.. Včerej sem imela čistilno akcijo v službi, lahko da sem se malo preterala.. No, upam, da mine..
Sem pa dobila Angelsound od kolegice in sem slišala srček.. Me res pomiri, ko to slišim..

krispin super za dobre rezultate!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Res sem vesela..!!

hribovkati kdaj pa ti izveš? Moraš še na preiskavo ane? Jaz držim pesti zate, in vse druge tukaj tudi.. Ti poskusi samo pozitivno razmišljat, verjamem pa da je težko..

Nohti - roza [sm=smiley36.gif] Jaz imam zdaj spet obdobje, ko si jih lakiram.. en čas sem jih ful, pol sem rodila in mal pozabila na to, zdaj si jih pa spet.. danes imam prozoren lak z modrimi "rožicami" :)

Zdaj grem pa malo delat, danes sem dopoldanska, čaka me pa še jutrišnja delovna sobota.. pol bom pa frej [sm=smiley36.gif]

Lepo se imejte!

krispin -> RE: Novembrke 2015 (29.5.2015 11:24:19)

Mene je prvi nosečnosti krož/hrbet bolell samo, če sem se zasedela oz. če sem prešpricala telovadbo in razgibavanje. Ene boli, druge ne, ampak je normalno, glede na to da se povečuje teža in spreminja težišče telesa. Mišice se tudi ne morejo kar čez noč navadit na novo obremenitev... Če te ful boli, povej ginekologu...

Jaz tudi nekako nisem imela časa lakirat nohtov, ampak potem, ko sem se včeraj naveličala gledanja filmov in branja, je bila to res super ideja. Prav nasmehnem se, ko jih pogledam, še posebej zarad roza barve. [sm=smiley2.gif]

Jooj, midva bi se morala lotit prenove kopalnice, naslednji teden greva izbrat še ploščice, potem pa naju junija čaka en teden kaosa. Saj vem da bo pol super, ampak vseeno. Mislim da noben ne mara delavcev v hiši...

Katka90. -> RE: Novembrke 2015 (29.5.2015 15:57:11)

Hej nosečke ;)
Danes sem se forumu pridružila tudi jaz;)
Sicer pa smo v 16/17 tednu, nuhalna ok. Imam pa take migrene, da komaj zdržim, ampak se tolažim, da bo minilo:)
Mi je pa danes na pregledu povedala da se mi je ubočila sprednja stena maternice, baje nič takega, bomo vidli.
Za spol sva vprašala pa se ne pokaže ;)
Toliko na hitro;) V veselje mi bo klepetati z vami❤

TENČICA -> RE: Novembrke 2015 (1.6.2015 12:40:33)

Zdravo nosecke,
mene pa zanima ce ima kera ful povecan beli tok?jst sm trenutno v 15 tednu nosecnosti
pa imam ze od zacetka kar precej prozoren-rumenkast beli tok tako da rabim vsak dan dnevni vlozek ,vcasih mam prou moker madez da se kar
Ustrasim da mi slucajno ne odteka plodovnica....

ne11 -> RE: Novembrke 2015 (1.6.2015 13:12:30)

Katka90, dobrodošla na forumu ;)

Tenčica: jst mam kar povečan beli tok, je pa to normalno, če le ni preveč in če nima vonja je ok. Tudi js uporabljam dnevne vložke, za službo, potem doma raje preoblečem hlačke,
ker meni je G rekla da se je boljše izogibat tem dnevnim vložkom, ker to je potem vlažno in mokro in toplo in se prej razvije kakšno vnetje..

brina_s -> RE: Novembrke 2015 (1.6.2015 13:19:28)

ne11 in tencica pri meni je enako, menjam gatke enkrat sredi dneva... :-)
Kako pa kej gibi, premikanje, ze cutite otrocka?

ne11 -> RE: Novembrke 2015 (1.6.2015 13:53:11)

brina_s: jst nč gibov še ne čutim, a ne pide to šele po 20.tednu? js sm sicer 15t. tako da je še prezgodaj.
opažam da me mal srbi po trebuhu občasno... raztezanje kože? sicer zvečer mažem z eucerinovim oljem, kaj uporabljate ve?

brina_s -> RE: Novembrke 2015 (1.6.2015 14:12:09)

gibi so razlicno, nekatere ze v 16t zacutijo mehurcke, tko da zdaj sem vsak vecer ko se umirim pozorna, ce je ze kaj. Pa vcasih je, ampak ne vem ce res ali se kaj drugega pretaka :-)

trebuscek pa tut mene srbi, si moram kar 2x/dan mazat. Mam pa razlicna olja, se od prej: mama mio, vandini, od welede za trebuscke in olje grozdnih peck.... Pa malo menjam :-)

bojana39 -> RE: Novembrke 2015 (1.6.2015 16:50:59)

Da se malo javim..berem vas redno.. gibi...cutim jih ze kar fino ze 14 dni. Prvic se je zgodilo ko sem jedla palacinke z nutelo heh.noro dobri obcutki vcecar je pa tudi moj zacutil.smo pa v 18 tednu. Jutri bom spet videla to nase detece,imam kontrolo. Nc pridne bodite. Aja a je slucajno katera v okolici kočevja oz ribnice? Naj pise na zs.se tipkamo spet jutri ko porocam

Katka90. -> RE: Novembrke 2015 (1.6.2015 19:17:03)

Jaz sem v 17tednu pa nisem čutila še nič. Ne vem niti kaj naj pričakujem;) upam pa da začne čimprej razgrajat ;)

brina_s -> RE: Novembrke 2015 (1.6.2015 20:14:51)

Ja, ane, bo prov lustno cutit to malo bitje v sebi :-)

ne11 -> RE: Novembrke 2015 (3.6.2015 9:37:24)

uf a gibi so tko hitro že? pol pa komaj čakam :))
kako prenašate te vroče sončne dni? mene kar ubija... [sm=zmeden.gif]

NeziPezi -> RE: Novembrke 2015 (5.6.2015 9:55:27)

Hoj!

Mene kr neki časa ni blo tukej, ker smo meli tamalega bolanega. Smo fasali prvo otroško bolezen. Šesto al kako se temu reče tko da smo se mal bl crkljali pol pa nekako ni časa za računalnik. Ampak sm zdej rekla da se malo javim, pa vidim da ste kar nekako zaspale tukej pa da se nič ne dogaja.
Jst sm v redu, včasih malce bolj utrujena učasih malo manj. Sem vesela in lahko rečem da sem noseča že polnih 20 tednov tko da sem že na polovici. Full se mi je stvar hitro obrnila, še malo pa bom šla rodit [sm=smiley36.gif]. Vidim da nekatere prej, nekatere kasneje čutimo brcike. Morem rečt da meni so se bolj intenzivno začele dogajati v zadnjem tednu, ampak je to še vedno nekaj zelo rahlega in pa ponavadi čutim samo ko sem čisto pri miru ali pa pred spanjem ko se telo popolnoma umiri. Je pa lepo to čutiti saj vsaj vem da sem noseča he he [sm=jezicek.gif].
Upam da ste ostale v redu pa da bodo vsi rezultati v bodoče lepi da boste brezskrbno prenašale nosečnost še naprej. Aja pa da boste še kej več pisale da bomo mele kej za počet tukaj gor [sm=smiley1.gif].
Lepo bodite pa se tipkamo
pozdravčki.....NeziPezi

Katka90. -> RE: Novembrke 2015 (6.6.2015 9:01:43)

Dobro jutro:)
Evo tudi jaz sem kar ok, tudi malo utrujena ampak bo že;) edino kar je, mi je pa norooooo vroče ;)
V četrtek sem prvič začutila gibe, čaroben občutek :D sem pa v 18tednu ;)
Imam pa eno vprasanje za vas, če je mogoče katera imela podobno izkušnjo. Sem v bolniški in komisija mi je podaljšala do septembra. V tem mesecu pričakujem, da mi bo delodajalec prekinil pogodbo, saj bo ravno 3mesece od tega kar so me zaposlili oz. sem začela opravljati poskusno delo. Vem da naj bi mi po prekinitvi zzzs nadomestil plačo še za 1mesec. Zdaj pa me zanima če oni mene ravno tako lahko kontrolirajo v tem mesecu tudi če nisem več zaposlena? Izhode v domačem kraju imam sicer dovoljena pa tudi načeloma sem kar doma ampak vseeno, bi šla mogoče vsaj kam na kavico. In pa po prekinitvi pogodbe bom morala na zavod, socialno, uredit zavarovanje, vse to pa je iz mojega kraja oddaljeno 15min vožnje :) če mogoče katera ve kako te stvari grejo... ;)) pa hvala že vnaprej;)
Lep sončen dan vsem ;)

witch -> RE: Novembrke 2015 (6.6.2015 13:39:58)

Po dolgem času pridem in se pripravim koliko bo za brati pa skoraj nič.
Tudi naš mulček je zbolel. Sicer je bil samo prehlad ampak dovolj, da je bil tečen in zahteval 1000% pozornost. SUmim, da mu rastejo trojkice, ker je tečen, tečen in tečen. Ponoči se je spet začel veliko zbujati. Zvečer noče piti mleka in potem se mi skozi noč dere njam njam ker je lačen. Tak da je res prava norišnica.

Jaz sem ok. Počutim se super. Edino občutljiva sem fejst. Sploh glede sinčka. Če se joka, udari, če ga ati krega prav hudo mi je in samo jokam. Končno sem tukaj kjer živimo v tujini prišla do pregleda. V glavnem huje kot v Pakistanu. Sistem da crkneš zraven. Zelo mi ni všeč. Amapk bom že preživela. Samo da bo dete zdravo in da se jaz dobro počutim. Zdaj čakam, da dobim datum za morfologijo.

Gibe
sem jaz prvič čutila nekje v 18. tednu. Tak da imam še dobrih 14 dni [sm=smiley1.gif] Sem se pa v zadnjem tednu neverjetno napihnila.

Sonce, vročina, toplota, poletje kar uživajte. Jaz sem vam zelo zelo fauš. Mi smo še vedno na 13ih stopinjah, kurimo cele dni, jaz pa se bom vsaki sliki ki jo vidim od doma zjokam. Kopate se, napol nagi hodite mi pa zmrzujemo in kurimo.

brina_s -> RE: Novembrke 2015 (8.6.2015 13:04:32)

Oo tudi jaz mam ogromen trebuscek-12 cm vecji obseg kot pred N.... :-) je pa tko lep. Sem v 17t, gibe se cakam...)

tikaa -> RE: Novembrke 2015 (8.6.2015 13:17:08)

Živjo punce :)

Nova na forumu [sm=smiley1.gif] imam rok 14.11. (prestavljeno z 21.11.) gibov še ne čutim, čeprav glede na UZ je noro dejaven.
Slabost se počasi umirja, čeprav me še pomuči zjutraj, je pa HB bolje! energije bo očitno tudi počasi več, sem res neučakana ker te prvi meseci so bli res nori. Ni blo nič od mene :)

ne11 -> RE: Novembrke 2015 (8.6.2015 15:04:57)

tikaa :dobrodošla med nami.

Js sm v 16.tednu,imam tudi pregled v tem tednu-verjetno samo urin, srček, kg, pritisk. Ne čutim še nič gibov,ampak komej čakaaam. Me pa daje mal nespečnost ponoči, a ma še katera te težave?
Drugače se počutim kar ok, ampak ta vročina..[sm=smiley29.gif]
Pa še nič kej se mi ni povečal trebušček, tako da čakam čakam.... :) Moram pa ta tedn v nabavo bolj lahkih oblačil, izgleda da bo letošnje poletje pasje..

brina_s -> RE: Novembrke 2015 (9.6.2015 6:15:41)

Tikaa ane, men tko pase da mam vec energije, je blo kar tecno skos ucke gor drzat in zehat :-)
Ne11, ce bos kje zasledila kaksne raztegljive kratke hlace mi povej, sem jih nasla samo v h&m pa so mislim da cisti bombaz, nic elastana, ali skoraj nic....nevem kako lahko take prodajajo, ko pa se lahko se v stegna zredimo....no tako da sem se vedno brez :-)

ne11 -> RE: Novembrke 2015 (9.6.2015 8:54:59)

brina_s javim, ampak nekega groznega upanaj nimam ker ta hm, ca,..je vse bolj tako tako... žalost [sm=zmeden.gif]
joj punce, meni so se vnele dlesni, to so take bolečine...ščetkam s curaprox mehko,pa mažem z gengigel,ma nič kej boljše.... [sm=smiley19.gif]

brina_s -> RE: Novembrke 2015 (9.6.2015 10:44:04)

Ja, kot bi prisel na oddelek za babice. Nevem zakaj ne dojamejo da jenosecnica najlepsa v potisnjenih majckah, le prav morajo biti oblikovane... :-)

Poskusi z grgranjem po ustih z žajbljem in dlesni maži z eteričnim oljem čajevca-tistim naravnim brez parfumov ipd...

witch -> RE: Novembrke 2015 (9.6.2015 14:46:32)

Jaz sem prvič (pdp januarja) čez poletje nosila bombažne hlače, čisto tanke na gumico. So mi bile čisto prav. Pa pač stare hlače od prej dvojne ki so mi bile ok. Nosečniške kavbojke sem kupila po 20. tednu. Se pa nisem zredila nikamor drugam kot pač v trebuh.
Za zdaj pa so mi isto še dvojne hlače od prej ok, za doma pa na gumico trenirke in pajkice pa je ok.

Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>