NeziPezi -> RE: Novembrke 2015 (2.9.2015 8:01:51)
|
Hoj! Evo pa je za nami prvi dan uvajanja v novi vrtec. Glede na to da je naš otrok že hodil v vrtec mislim da ne bi smelo biti težav, ampak nikoli se ne ve, tko da zdej od začetka uvajava jovo na novo [sm=smiley36.gif]. Upam da ta tedn zaključiva da bo lahko sam vsaj do kosila potem pa še kaj dlje, ker jst še delam in je kr mal nerodn zdej k sm že tolk časa na dopustu. Kar se tiče sobice imava midva že vse od našega knedla, tko da se morva sam še zment kje bojo stvari stale, ampak načeloma smo mi že kr pripravljeni na novega člana, tko da mi manjkajo sam še malenkosti, ki jih morm dokupit kot je recimo nova flaška pa dudtke pa take malenkosti. Drugač pa končno malo več počitka tudi za mene. Vsaj lahko se malo dol vsedem pa mirujem da me ne boliko kosti toliko, pa morem rečt da mi je boljše, ozeroma je nihanje da je en dan boljše en dan pa slabše. Res mi pomaga da hodim na sprehode s psom tko da mi je potem lažje ko sem razmigana pa dejqansko manj boli. Drugač pa nekih posebnosti ni pri meni. Trebuh je velik, ne vem kam mi bo še zrastel. Zdej sočustvujem z vsemi suhimi bejbami ko so potem noseče z velikimi okroglimi trebusčki, ker se tut sama zdej tko počutim [sm=smiley36.gif]. Očitno je res neki na tem da v drugo ko si noseč imaš dejansko večji trebuh. Ponoči načeloma tudi še spim, razen ko se morem obrnit potem se pač zbudim ker morem počakat da trebuh pride za mano [sm=jezicek.gif], ampak potem zaspim nazaj in nimam nekih težavic. Upam da bo tko do konca. Obiskala me je že patronažna sestra. Sploh nisem vedela da ti že pripada v zadnjem tromesečju prvi obisk. Tko da tiste, ki vas to zanima se pozanimajte na vaših zdravstvenih domovih kako imajo to urejeno, ampak če bi bila prvič noseča, bi mi to kar prav prišlo, ker ti koristi kakšen nasvet iz prve roke. Tut jst sem prejela veliko nasvetov glede dojenja, ker meni v prvo ni šlo, zato se bom sedaj v drugo malce drugače lotila stvari in mi je patronažna sestra vlila kar nekaj volje da mi bo steklo [sm=smiley36.gif]. Tko da informacija če katero zanima. Skratka upam da ste ok, pa da se kaj več javite tukaj kajti mene firbca kako potekajo vaše nosečnosti pa upam da se kaj več tipkamo. Do naslednjič pa imejte rade svoje trebuščke, ne glede na to koliko so veliki [sm=smiley36.gif]. Pozdravček....NeziPezi
|
|
|
|