krispin -> RE: Novembrke 2015 (22.5.2015 13:37:05)
|
Ojla punce... A se je katera odločila/razmišljala o amniocentezi oz. biopsiji horionskih resic? Jaz sem dobila rezultate iz nuhalne in sama meritev je bila super, po DHT so me pa uvrstili v rizično skupino in mi ena od teh preiskav pripada na napotnico. Milo rečeno me je ta novica iztirila, ker je na nuhalni bilo res vse bp, celo boljše kot pri prvi nosečnosti, z dvojnim hormonskim testom se mi je pa rezultat drastično poslabšal... Fant je prepričan, da je z otrokom kljub vsemu vse ok, meni pa te statistike in verjetnosti ne dajo miru in me prav ubija. Samo še o tem razmišljam. V ponedeljek se naročim za biopsijo v prvem tednu junija. Na amnio bi morala čakat še dodatna 2 tedna, potem pa še 3 tedne za rezultate in mi je to čisto predolgo. Pa res sem se veselila, da bova lahko končno povedala, zdaj pa tole. Trebuh vedno težje skrivam, pa po biopsiji bo treba en teden bolniške in počitka doma... Aaaaaaaa... Petsto vprašanj bo, lagat nočem, po drugi strani pa pred rezultati ne bi rada povedala za nosečnost. Če bo kaj narobe se bova odločila za splav, to je pa tako osebna odločitev, za katero nočem, da jo sorodniki itd. premlevajo za mojim hrbtom. Sestra in zdravnica sta mi zagotavljali, da je zelo verjetno vse ok - ampak vseeno. Pa še igel in podobnih reči me je ful strah, že kri mi je problem dat, kaj pa šele tole... [sm=zz_frown.png][sm=zz_help.gif] Poskušam pozitivno misliti, samo vedno je na koncu tisti "kaj pa če". Samo tole sem napisala, pa sem čustveno čisto na psu, z velikim knedlom v grlu, še zjokala se bom - in to kar v službi. Tile nosečniški hormoni na polno nagajajo. S slabostmi, pri izvidih...
|
|
|
|