|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
18.4.2015 10:11:06   
belja
Nezipezi, sem vesela da je bla nuhalna ok, samo daj mi povej, si se malo zmotila, ni otroček 9 cm velik? Kolikor se jaz spomnim svoje nuhalne je bilo takrat okrog 4-5 cm. Popravi me če se motim.

Compass, valda da je realen rok glede diplome, le resno moraš zagrabit. In vsak prosti čas vložit vanjo. Tk da nevem kaj bo z najino kavico ker zdej ne boš mela več časa user posted image user posted image user posted image

Daisy, na nuhalno sem se sama naročila 14 dni nazaj. Torej ko sem bla v cca 8 tednu, pred prvim pregledom. Sej če bi bilo kaj narobe bi potem poklicala dr. ki dela nuhalno in preklicala pregled. Ampak nekatere dr. ki to delajo težko dobiš ugoden termin če se naročiš zadnji teden. (čeprav v prvi user posted image sem se naročila v 11em tednu, in dobila datum v pravem obdobju). Odvisno kam želiš it.

Mene pa ful mori služba in nosečnost. Sanja se mi ne kako naj povem user posted image . Sicer sem ndč, pa vseeno. Najbolje da povem zadnjo minuto pred odhodom, in potem si vzamem en teden dopusta user posted image user posted image user posted image Sicer me ne bo nihče okregal ali brcnil v rit, dejansko še sama ne vem česa se tako bojim. Ok, sem zmedena.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.4.2015 11:35:09   
monny
Pozdravljene! Sem nova, včeraj imela pregled in ugotovili smo, da spadam med novembrke. Lepo vabljene vse v FB skupino Novembrke 2015=) rok imam 27.11., NS pa 15.5.

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.4.2015 11:39:42   
monny
aha,opazila med vašim pogovorom da skupina že obstaja tako da bi prosila,če me dodate=) LP

(odgovor članu monny)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.4.2015 12:42:14   
witch
Dobrodošle vse nove user posted image

metkamia user posted image user posted image žal mi je, da se ni izšlo dobro. Vseeno pa preden greš na čiščenje naj še enkrat preverijo kako je. Ker naprimer če bi jaz glede na M šla na prvi pregled, bi bila noseča komaj 4 tedne. In se ne bi nič videlo. Za cela 2 tedna je bila poznejša O in vgnezditev. Tak da mogoče se je tudi pri tebi kaj takega zgodilo.

Urška pri prvi nosečnosti sem imela nekje v 11. tednu drugi pregled in takrat so se lepo videle rokice in nogice. Pri 8ih tednih pa je to še ful mičkeno in ni kaj dosti za videti. Na nuhalni bodo slikice že zelo lepe.

Nuhala jaz se bom naročila v ponedeljek. Sem sicer klicala včeraj pa so bili na dopustu. Tudi prvič sem se naročila takoj po prvem pregledu. Sem dobila tako navodilo od G.

NeziPezi user posted image user posted image za uspešno opravljeno nuhalno.

Hvala za lepe želje user posted image sem ful vesela da je vse kot mora biti in že komaj čakam nuhalno, da spet vidim to malo pikico user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Urška_)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.4.2015 13:14:26   
Inčika90
Pozdravljene, v sredo sm imela pregled in je z malo pikico vse ok user posted image PDP imam 21.11, nuhalno pa 12.5

Doma imamo že 15.mesečnico user posted image tako da bo kar pestro. V FB skupino se bom pridružila po nuhalni.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.4.2015 18:41:05   
NeziPezi
Ziujo!

Torej ja jst sm že imela nuhalno ker sem že dobrih 12 tednov noseča. Pozabila sem povedati za seznam da se mi je PDP prestavil skoraj za en teden in sicer na 4.11. tako da lahko se mi celo zgodi da bom padla pod oktoberke, ampak ste mi ve tuki tolk ušeč da bom kar v tej skupinici ostala user posted image .
Belja, imela si prav, jaz sem nekaj narobe iz slikice prebrala pa sem mislila da je 9 cm dolzina ploda pa ni je nekaj drugega tako da popravljam svojo informacijo na 6 cm da ne bo kasne pomote user posted image . Pa hvala za opozorilo, sama najbrš niti ne bi pogruntala.
Ostalim pa hvala za čestitke in tudi tiste, ki ste imele preglede v petek čestitke da je vse ok, pa upam da vam čim prej mine tale deževna in žalostna sobota.
Pozdravčke.....NeziPezi

(odgovor članu Inčika90)
Neposredna povezava do sporočila: 506
18.4.2015 19:13:10   
Compass
belja kava NE odpade! user posted image Tolk hudo pa ne ne bo..

Jooj, kako se mi nič ne da.. user posted image KAr spat bi šla..

nezipezi sej pol sem začela razmišljat, da si verjetno res čist na začetku mesca in da si že blizu 12. tedna user posted image Pa ja, kr pri nas ostani user posted image

(odgovor članu NeziPezi)
Neposredna povezava do sporočila: 507
18.4.2015 20:09:40   
Babyboo91
Pozdravljena dekleta user posted image

Evo tudi jaz sem nova .. 7 teden in predviden rok 27.11.2015 user posted image
Zanima me kako je s FB skupino, kako se pridruzim?

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 508
20.4.2015 6:43:08   
Canina
Skupina je skrita na FB, bom dala link, če bo delal.

https://www.facebook.com/groups/898912270174340/

(odgovor članu Babyboo91)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.4.2015 9:18:38   
chocolatecake
babyboo lahko mi pod provat napišeš tvoje ime in priimek, pa te bom dodala, če ti tole z linkom ne rata.

Jaz sem imela včeraj nenapovedan pregled - na urgenci user posted image .

Zjutraj sem opazila rjav izcedek, ki se je dopoldne že obarval rdeče in pričeli so se krči kot pri menstruaciji. Na urgenci je bila dežurna ravno moja ginekologinja in jo je zelo skrbelo zakaj je ginekologinja, pri kateri sem bila samoplačniško ocenila starost ploda za več kot en teden več, kot dežurni ginekolog, ki sem ga obiskala par dni kasneje.
Če je imela prav ginekologinja v samoplačniški ambulanti otrok namreč zaostaja v rasti in je v skoraj 3 tednih zrastel samo za en teden.
Če je imel prav dežurni ginekolog pa je še vse v mejah normale, samo noseča sem šele dobrih 9 tednov in ne 10 oz skoraj 11.
Ni videla vzroka za rjavo - krvav izcedek, mi je pa povedala, da trenutno ne jaz, ne ona nimava vpliva na razplet dogodkov in predpisala počitek in kontrolo čez 2 dni. Seveda sem zdaj spet čisto na tleh. Pa sem se že veselila, da sem skoraj ven iz rizičnega obdobja.

(odgovor članu Canina)
Neposredna povezava do sporočila: 510
20.4.2015 11:42:45   
Kremica
Compass, kar pogumno z diplomo. Jst sem diplomirala septembra, ampak do ker ni bilo ne duha ne sluha o kakšni službi, sva se odločila za še enega. No, za še dva :)

Chocholatecake- joj, takih novic pa res nisem vesela. Držim pesti, da bo vse ok! Ampak naj te potolaži, da so v prvem tromesečju izcedki zelo pogosti. Čeprav vem, da to ne pomaga kaj dosti, ko te je strah. Sem bila tudi jaz na istem in upam, da se mi res ne ponovijo več!

Sem pa danes iz radovednosti probala angelsound, ga imam že iz prve nosečnosti. In sem bila prav presenečena, ker sem slišala srček kako veselo tikataka user posted image Ne vem pa, ali sem slišala enega ali dva. Noseča sem pa polnih 10+2.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 511
20.4.2015 21:33:23   
srečka89
Drage moje user posted image ... jaz vas z ogromno praznino v srčku žal zapuščam.
Danes na nuhalni nismo slišali tik takanja srčka najinega malega čudeža ... nehal je biti nekje 10 dni nazaj, tako da me čaka tabletka ... user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za vse, da donosite zdrave otročke in, da ne gre nobena več čez ta pekel ... pobožajte trebuščke in uživajte!

< Sporočilo je popravil srečka89 -- 20.4.2015 21:34:12 >

(odgovor članu Kremica)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.4.2015 7:19:56   
belja
Omg, kakšne novičke user posted image

chocolatecake, kako je s tabo??? Kako je s pikico??? UPam na čimboljši izzid!

srečka89 en kup objemov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je da moreš it skoz to. Želim ti čimveč moči da se bosta s partnerjem lažje prebila skozi to. Srečno bejba, resnično!

Mene pa že žulijo hlače user posted image že???? Še kero?

(odgovor članu srečka89)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.4.2015 8:28:19   
Compass
Ojoj, srecka89 en velik objem... user posted image

chocolatecake pa ti? Si OK?

Sem kar malo šokirana, ko sem to prebrala.

belja začni kakšne pajkice nosit :) ti si suha, si jih lahko privoščiš :) Mene ne tiščijo, čutim pa da so bolj ozke..

Zdaj sem imela čistilno po kuhinji in dnevni, še posesam in pomijem, pol morm v službo.. Sem mogla malo pospravit, ker sem imela bombo.. sem mela malo pavze od čiščenja, ker sem se učila za izpit.. :)

Kako ste ostale? Res nas je nekam malo tu?

(odgovor članu belja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
21.4.2015 10:26:43   
polhek2
Hej hej,

Srečka en velikanski objem, vem kako ti je :(

Čokoladka pozitivno razmišljaj, vem da te skrbi ampak napovedi tednov po velikosti v tako zgodnji nosečnosti sta 2 mm lahko skoraj teden razlike, potem pa vrjemi UZ meritvam.

Jaz sem se malo distancirala od foruma, ker me vse te žalostne zgodbe močno potrejo in še dvignejo strah da se ponovi januarska zgodba... pa poskušam biti kar se da pozitivna. Takšno je življenje na žalost.

Danes šibam v leonišče imam bris, ker sem imela pred 3 leti operacijo materničnega vratu, saj sem imela CIN III.

Drage moje vse pošiljam en velikanski objem pa se beremo.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.4.2015 13:15:47   
luca90
linka ne odpre. bi me lahko dodali Lucija Skrt je moje ime. hvala

(odgovor članu Canina)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.4.2015 18:51:33   
chocolatecake
Evo dobre novičke, moja pikica je ok in veselo miga, izcedek se je ustavil. Noseča sem pa glede na ultrazvok 9t4d, torej malo manj, kot rekla dr. na samoplačniškem. Nevem kam je gledala, da se je tako uštelauser posted image . Baje se že na slikici od takrat jasno vidi, da plod ni za 8 tednov, ampak dobrih 6. Nevem zakaj je potem meni rekla in napisala 8. Sem pa presrečna, da je vse ok in že odštevam dni do nuhalne.
srečka89 Zelo, zelo mi je hudo zate, drži se punca pa veliko poguma ti želim. Želim ti vse dobro za vnaprej in mislim nate. user posted image

(odgovor članu luca90)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.4.2015 18:57:16   
chocolatecake
luca90, če te še niso dodale, mi pošlji pod privat link do tvojega profila, da bom dodala pravo Lucijo.

Neposredna povezava do sporočila: 518
21.4.2015 19:14:38   
Autumn
Živjo punce,

sem nova tukaj. Sicer imam PDP konec oktobra, ampak bolj kaže na to, da se bo prestavil na začetek novembra :)

Je pa to moja prva user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 519
21.4.2015 21:20:21   
witch
Čestitke za vse uspešne preglede in srčke user posted image

Pa dobrodošle nove.

chocolatecake vesela sem za dobre novičke. Hitro pride do napačnega merjenja. Je pa ta pikica tako mala in par mm lahko spremeni že kar nekaj dni, tednov. Si pa 3 dni pred mano user posted image

Kremica user posted image za srčka na angelsanudu. Imam eno vprašanje za tebe. V prvi nosečnsoti ga nisem imela. Ker nisem suha in imam kar nekaj špeha po trebuhu sem se bala da srčka ne bom našla in bom samo panična. Zdaj pa sem ga kupila. Pač živim v tujini, ne bo tako pogostih pregledov in bi rada sama doma spremljala otroka in srčka. Zanima pa me kak si ti suha. Imaš kaj oblog?

srečka89 user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal. Upam, da bo dovoljenje za novo pikico prišlo čim prej.

Evo tudi jaz mam datum za nuhalno. 15.5. bo pri 12t 4d. Se že veselim user posted image Drugače se pa počutim super. Tu in tam je želodec še težek to pa je to. Res si nisem mislila da po sanjski nosečnosti lahko pride še boljša. Vsaj kaj se tiče začetka. Trka na les, da bo tudi naprej tako ostalo user posted image Je pa naš pikec zbolel. Ima vročino in upam, da naju je na čaka pretežka noč.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Canina)
Neposredna povezava do sporočila: 520
22.4.2015 10:17:01   
NeziPezi
Hej bejbe!

Nekako je vse skupaj tukaj mejčkeno zaspalo tako da res upam da ne boste vse pobegnile na FB. Vidim da je tudi nekaj novih tako da dobrodošle user posted image .
Srečka98 tako zelo mi je žal ko sem prebrala tvojo nesrečno novičko da me je kar pri srčku zabolelo, ker sem resnično upala da se nama bo še kašen pregled pokril in da si bova imeli še veliko za povedati. Vendar ne obupaj. Si še mlada, ne znam pa si predstavljati v kakšnem peklu si sedaj. Dovolj si močna da bosta to s partnerjem skupaj prestala in potem v nove zmage. V mislih si z menoj user posted image .
Jst sm drugače po starem, neki se me hoče prehlad lotevat ampak že pridno pijem čajčke z limonco in medom, pa kšn C vitamin pojem da bom stvar zatrla v kajli da ne bo kej hujšega, kaer pri nas doma mama ne more bit bolana user posted image .
Zasledila sem da vas tudi že kar nekaj jamra da se vam trebušček pozna, sama sem prijetno okrogla in se mi najbrš do konca ne bo neki poznalo, tako kot pa v prvi nosečnosti, tako da to je ena prednost da lahko dooolgoo skrivaš če si malce bolj obložen. Drugače pa kar ponosno pokažite svoje trebuščke.
Chocolatecake tudi za tebe sem vesela da se je vse dobro uredilo, sedaj pa res veliko počivaj dokler te ne bo vse bolelo da bo potem vse tako kot mora biti. Verjamem pa da te je strah. Vendar pa kar pogumno naprej.
Skratka obveščajte če bo kaj novega, zelo rada vas prebiram, pa si še kaj kmalu tipkamo.
Lep dan...NeziPezi

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.4.2015 14:13:42   
Žabinčica
Hej punce.

Čisto na kratko še moje poročilo. Danes bila pri gin., vse je bp. Malček je velik skoraj na dan po zm, srček lepo dela, dobila sem tudi eno slikico user posted image . Edino vidna je ena zatrdlina sluznice, kot polip, menda nič takšnega kar bi oviralo nosečnost, zna pa (morda) zakravavet, odsvetuje spol. odnose, drugače pa naj ne bilo problematično. Pa zaradi let (ravno pade v to skupino 35+) mi pripada posvet v gen.posvetovalnici glede možnih preiskav-ns, amniociteza, itd. No posevta se bom verjetno udeležila, čeprav nimam potrebe po dodatnih presikavah in jih verjetno tudi ne bom koristila (z izjemo ns, na katero bom itak najbrž šla). Tako da to je od mene-sem vesela in šele zdaj počasi prav zares dojemam kaj se dogaja...čeprav me slabosti in tudi že kar napihnjen buši že cel mesc konkretno opozarjajo na to user posted image .

Jaz sem zaenkrat tudi še samo tukaj (ne na fb), ampak nekako ne najdem časa za tipkanje ob vsem ostalem+groznih slabostih in dejstvu da sem res čisto (za mene totalno neverjetno) brez energije. Upam da se to kmalu uredi in se bomo lepo družile do novembra in še naprej user posted image .

(odgovor članu NeziPezi)
Neposredna povezava do sporočila: 522
23.4.2015 8:05:37   
Compass
Živjo!!

PA je tukaj res prav zamrlo user posted image No, sej jaz nisem dost boljša, ampak enostavno ne uspem..

Kako ste? Chocolatecake kako si ti? Jaz sem v redu, mal me utrujenost daje, to je pa to.. Aja pa pozabljivost user posted image

Komaj čakam, da bodo prazniki, da bomo malo doma frej. Pa upam, da bomo celo kaj skupaj, da ne bo treba mojmu nonstop na hiši viset.. user posted image

Zdaj me pa čaka ene 5 strojev opranih cunj, ki se verjetno ne bodo zložile same user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
23.4.2015 9:28:00   
chocolatecake
Ja smo res malo zabušavale, kar se debatiranja tiče.
Compass Hvala za vprašanje, jaz sem tako - tako, izcedki so pa niso, na srečo v manjših količinah, tako, da upam, da je res krivo vraščanje posteljice in ne kaj drugega.
Se trudim bit optimist. Me pa nekaj zanima, vidim, da boste šle vse na nuhalno, a boste šle tudi na DHT?
Jaz sem še malo v dvomihuser posted image
Tudi jaz komaj čakam praznike, oz po praznikih, ko imam nuhalno user posted image .

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 524
23.4.2015 10:16:01   
spelck87
Da se še js oglasim tu gor..user posted image

V ponedeljek sem mela pregled. PDP 14.11., noseča sem 10t5d, detece je blo veliko 32,8mm, zdej smo najbrž spet mal zrastli.:) Vse je ok zaenkrat in že komaj čakam nuhalno 4.5. user posted image

WITCH, lahko me vpišeš na seznam..spelck87, 28, 1user posted image , PDP 14.11. user posted image

Na FB se malo bolj dogaja, sem bla tud js skeptična glede pridružitve, ampak se res ne vidi, ko se pridružiš skupini, niti da karkoli komentiraš, v glavnem kot da skupina ne obstaja.user posted image

Čestitke vsem za lepe novičke na pregledih, ostalim, ki se vam ni izšlo, pa želim, da se čimprej poberete in da bo naslednjič vse dobro!

LP, Š.

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Rebeka vam je najlepša?

Rebeca (9%)

Rebecca (5%)

Rebeka (55%)

Ta ime mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 606

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!