srečka89 -> RE: Novembrke 2015 (11.4.2015 10:54:54)
|
Pozdravljene! ... da se vam javim po 3 dnevih ležanja in neprespanih noči zaradi viroze, danes sem končno malček boljše, ampak komaj čakam, da se ta kašelj umiri, ker imam med kašljanjem take bolečine v trebuhu, da se bojim za mojo pikico ... čeprav sem brala, naj to ne bi škodovalo oz. naj bi ji prej ugajalo, zaradi zibanja hahah - upam, da je temu res tako [sm=smiley1.gif] Jaz se vam na FB pridružim po nuhalni (20.4.), ko bom vedela, če je vse ok[sm=smiley1.gif] Glede trebuščka se je meni na začetku kar hitro poznalo (čeprav sem to opazila samo jaz), sedaj (10 t 1 dan) pa imam občutek kot da že kak teden ali dva raste nekoliko bolj počasi, kar me sicer malček skrbi in zato komaj čakam nuhalno čez 9 dni, da vidim, če je vse ok. Če imam oprijeto majčko se pod popkom pozna majhen buši :) Zjutraj je le "napihnjen", zvečer pa kar lepo izrazit. Sedaj ko sem obležala sem imela čas pregledovati vse možne baby izdelke in odločila sem se za nakup naprave, podobne Angel Sounds, le da ima tudi ekranček s številom utripov v minuti. Je katera že preizkušala Angel Sounds? Kako ste kaj zadovoljne? Se bo še katera odločila za kaj podobnega? Jaz vem, da bom veliko bolj mirna, če bom med čakanjem na mesečne preglede lahko poslušala bitje srčka [sm=smiley1.gif] Čestitke za preglede in nove nosečke![sm=bravo.gif] Tako, sedaj pa grem kar lepo nazaj počivat ... zunaj prekrasen sonček, a jaz v postelji ... uff, upam da ste ostale vse zdrave kot ribice![sm=smiley1.gif] Pobožajte bušije in se tipkamo ...
|
|
|
|