PuncaLunca -> RE: Novembrke 2015 (8.4.2015 21:55:33)
|
Oj, dekleta čestitke za preglede in živjo novopridruženim. [sm=bravo.gif] Da se izpovem: jaz samo bruham. Vse mi smrdi in mi obrne želodec, pred nekaj dnevi je bila taka kriza, da tudi vode nisem mogla obdržati v sebi. Zdravnik mi je dal tableto, ki naj ne bi škodovala v takih skrajnih primerih in je proti bruhanju. Tako bruham "samo" enkrat ali dvakrat na dan, še vedno pa se silim, da karkoli pojem. Aaaaa! In to ravno takrat, ko je največ dela v službi, ko mi še tamali zboli in moj cele dneve dela. :( Ob vsem se počutim prav brezupno in se res težko veselim ... Witch, vprašala si me, kje sem rodila. Prvič doma, v Sloveniji, to je bilo še pred selitvijo. Ne preveč lepa izkušnja, žal, saj o tem bomo še ... Predvsem bi včasih moral kdo dat kakšno okoli gobca res nesramnim sestram na oddelku, oprostite. [sm=smiley36.gif] Najino potovanje pomeni tri različna letala in 24 ur, resnično upam, da bom zdržala in da bo pikec priden, kot je bil tvoj sinko. Glede FB skupine: če je zaprta, se jo vidi, ne morejo pa ljudje brati, kaj v njej pišete. Jaz se npr. še nisem včlanila, a lahko vidim, kdo je v njej. Nujno spremenite zasebnost z zaprtega na skrivno, potem pa bo res dostopno in vidno le prek povabil. Jaz tudi še ne bi vsem povedala, kaj prihaja novembra. :) No, jutri imam pregled, poročam, kako to počnejo tukaj na jugu. [sm=smiley36.gif] Držite se, predvsem vam želim, da se ne bi počutile slabo. Je takoj vse boljše ...
|
|
|
|