chocolatecake -> RE: Novembrke 2015 (15.4.2015 11:10:05)
|
Bojana39 jaz bi kar šla se pokazat k dežurnemu, sploh, ker si glede na tvojo preteklost malo bolj rizična, vsaj toliko, da te pomiri, da ne boš cel teden čisto na tleh zaradi tega. Compass Jaz knjige nisem prebrala, sem samo film pogledala. Meni osebno ni tako slab, kot so kritizirali, je kar gledljiv, ni pa tudi noben hud presežek. Neko povprečje pač. Pa tudi neke hude erotike mi ni, nevem zakaj sem mislila, da bo bolj erotično[sm=jezicek.gif]. Meni je pa glavni igralec totalno antipatičen in niti malo seksi, mogoče so me tudi zato erotični prizori razočarali. Za moje pojme napačna izbira, baje je bilo par boljših v ožjem izboru. Ampak okusi so različni, ene ga pa ful pohvalijo. [sm=smiley1.gif] Glede babic, bo imel moj otrok kar srečo, ker nama po vsej verjetnosti nebo uspelo dokončati stanovanja pred njegovim rojstvom, zdaj pa živiva z mojo mamo in babico, tako, da bo pomoči dovolj, če ne celo preveč [sm=smiley36.gif]. Potem se pa seliva v nadstropje nad taščo, ki je tudi čudovita z otroci, tako, da me glede pomoči bolj skrbi, da je bo na koncu preveč kot premalo [sm=smiley36.gif]. Bo pa prav prišla, ker moj dragi veliko dela in bom čez dan večina časa sama.
|
|
|
|