chocolatecake
|
sončica11 en velik objem zate, sploh nimam pravih besed ob takih trenutkih. Drži se punca, pa, da bi v tvoje življenje kmalu posijal kakšen topel žarek sreče. Everest lepo, da si se oglasila, me je že malo skrbelo zate. Sem vesela, da si OK in kar pozitivno dalje, kot sem ti že rekla, nakoncu bova še cimre . A ti je ratalo zamenjat ginekologinjo? Tudi jaz si želim belega kruha, pa ga ne smem zaradi preobčutljivost na gluten, sem parkrat malo pogoljufala in tako drago plačala, da zdaj pa očitno lahko dam mir s tem kruhom. Se tolažim z raznimi nadomestki, samo nekako ni to to. belja Res nevem katero eksotično kratico sem uporabila, kolikor se jaz spomnim samo Beta HCG, ki ni po "domače" nič drugega kot navaden nosečniški hormon. Je pa res, da, ko enkrat dolgo čakaš na otroka in te postavijo že v vrsto za umetno oploditev, hočeš nočeš izveš še veliko takih kratic. Če se hočeš vsaj približno pozanimat kaj te čaka in kako to izgleda in če hočeš vsaj približno razumet kaj ti ginekologi govorijo, ti drugega žal ne preostane. (Verjemi, nihče te ne ujčka in ti ne razlaga stvari) . Če bi se zanašala samo na besede moje ginekologinje in živela v "sladki nevednosti" danes nebi bila noseča. Noseča sem samo zato, ker sem vzela stvari v svoje roke, se konkretno pozanimala o zdravljenju moške in ženske neplodnosti, o vseh priznanih in manj priznanih metodah, alternativnih in klasičnih in prišla do tako željenega rezultata. Tako, da me take besede o prepuščanju zadev ginekologom, kar pošteno pogrejejo. Za tiste brez težav, ki zanosijo spontano praktično skoraj takoj še mogoče, za tiste s težavami pa definitivno ne. Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal je moj moto. Pa brez zamere tudi tebi in ti od srca privoščim, da nikoli nebi rabila vedeti nič o nobeni kratici ali tuji besedi na nobenem področju medicine.
|