alda -> RE: Le seksa in marihuane ne (3.3.2015 18:51:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne vleče me vedno v negativo- rada pogledam na zadeve tudi iz druge perspektive, kot ljudje podobni tebi . sej vsi vemo kam te vleče - vedno v manjšino. še v vsaki temi. vedno drugačna kot večina; kronično bati se, da ja ne boš ovca - tle tud ni hrbtenica dost v uporabi... poguma ownat svojo povprečnost nimaš glih, raje si psihokamikaza...... Tvojemu skrivanju za fotke in nebuloze ti praviš ownanje povprečnosti? sploh se ne skrivam. če bi res rada vedela kdo sem, imaš vse možnosti. sploh ni da skrivam kdo sem, linki so skoz na voljo. .... temu lahko rečeš preprosto nedoraslost konkretni debati, pri katerih ownaš edino dolgo surlo [sm=smiley2.gif] Sem pa že raje psihokamikaza[sm=smiley36.gif] ja, sem vidla tvojo resno debato brez surle, kako Lulu govoriš da je ovca. ful rabim doktorat za tvoj nivo. mogoče ga bom šla pa delat. [sm=smiley36.gif] Kakšni linki no.Ravno o tem govorim. Ko je na tebi, da kaj pametnega napišeš, butneš gor eno izvenkontekstno fotko ali pa - v tem primeru link. Povej kaj konkretnega ženska. Saj debatiramo. Za to ne rabiš doktorata in zato že nehaj enkrat biti zakompleksana v tej smeri oz. nehaj pihati na vse tiste, ki so ga pač poštimali. Hja, zavist je pa res ena taka hudo grda mrcina, a ne?[sm=smiley2.gif] Joj Patrino za tvoj doktorat pa res nima kaj biti človek zavisten. Danes papir ne pomaga nič- žal ali k sreči, kakor pač bzameš. Človek lahko ima 100 al pa noben naziv , pa ni sposoben kulturne , konstruktivne komunikacije, zmožen je le dokazovanja in bildanje lastnega ega na račun poniževanja sogovornika. in seveda obratno
|
|
|
|