patrino -> RE: Le seksa in marihuane ne (3.3.2015 22:10:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: patrino da se dr-ji in mag.-eci vsakodnevno kupujejo, kot poli salama, jaz nikogar ne poznam , ki bi na tak način prišel do njega. Tako, da upravičeno iz tega sklepam, da so se v večini skozi študij pregrizli po večini z odrekanjem in garanjem, tako kot jaz. ja patrino, če ti ne poznaš, pomeni da ne obstaja [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] itak Rija- koliko jih pa ti poznaš? Tako osebno- da veš zagotovo, da so svojo izobrazbo kupili? Po moje ne ravno veliko.Tako na splošno trebuncljati v smislu, saj to vsi delajo, pa tudi jaz znam, samo mi je brez veze, ker to k sreči ni res. žal sem poznala. pa to takega dr. ki je potem dejansko delal s pacienti....da bi bil ene fele dr.bluzator stroke, bi me v ueber ne motilo.... No, vidiš- poznaš enega- torej drži tisto, kar sem zgoraj napisala: da se jih je večina vseeno skozi študij in do naziva pač prigrizla na podoben klasičen način kot jaz - z delom pač in ne z denarjem.
|
|
|
|