Stanislava_ -> RE: Le seksa in marihuane ne (2.3.2015 18:43:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kislo zelje in svež zrak, pa ne rabimo nobene konoplje. Ti se kar prepričuj ... [sm=jezicek.gif] In zakaj se ne bi [sm=zmeden.gif]. Če bi bila konoplja tako zveličavna (kot npr. kislo zelje [sm=jezicek.gif]), bi verjetno že bila legalna v večini civiliziranih držav? In če je, zakaj temu v večini držav ni tako (pusti Slovenijo)? evo, bom jaz to povedala...kakorkoli, da nimam doktorata [sm=jezicek.gif] ker je njeno gojenje poceni in in prevelike bi bile izgube farmacije, če bi jo legalizirali. gojenje je zelo preprosto, ne zahteva veliko pogojev.. kam bi pa prišli, da bi za toliko bolezni (od raka, glavkoma, revme, ...) imela vsaka družina zdravilo na vrtu? In to zastonj... ne gre. Denar manjka v tej uspešni zgodbi... veliko njega... draga, a maš ti doktorat? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] pa sem še hotela dodati "p.s. še ena brez doktorata" pa sem si premislila, da se ne bo kdo zapalil na to in mislil, da sem fauš za doktorate [sm=smiley36.gif] Vsaka izobrazba je dorba, dokler se znaš z njo nositi in dokler ona ne nosi tebe.
|
|
|
|