ronja -> RE: kako iz nerodne situacije (13.2.2015 10:17:48)
|
...verjamem , da imajo, pa vendar- to vseeno nima nobene veze z avtorico, ki je bila v dilemi glede splava Se strinjam, to je bil odgovor na tvoj, da zaradi uporabe kontracepcije nihče nima psihičnih problemov, kar ni vedno res. Ronja, ženska ni ti in ne moreš potem pričakovati, da bo naredila in razmišljala tako kot bi ti. To imaš prav. Vseeno si pa težko predstavljam, da bi se šel kdo še 1x rusko ruleto... Čeprav je res, da se dogaja... Ma, jaz si čisto predstavljam, da si zmeden in čeprav razmišljaš, se stvari ne poklopijo vedno še pri manjših zadevah... Sama ful dostikrat kolebam in cincam, kaj je boljše... Saj mogoče imaš prav in bo ženska od sedaj naprej bolj orng in premišljena. Iz tvojih ust v božja ušesa. Samo jaz nisem večna optimistka tako kot ti Verjetno je res v tem keč... Iz tvojega zornega kota - če misliš, da si bo ženska še enkrat nakopala kake hude težave, potem je res boljše, da jo nekdo strezni, pa čeprav ne ravno nežno. Iz mojega kota pa se mi smili in mislim, da jo je že življenje samo dovolj izučilo in da moje pridige ne rabi. Imaš pa včasih ti prav, včasih pa jaz, ve pa nobena, kdaj je kaj... Pa v bistvu obe upava, da mam jaz:D. Mislim, da je fajn, da bi obe radi pomagali, samo vsaka na svoj način...
|
|
|
|