Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 11:28:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: perla* Janchek81 ne obremenjuj se potem še s tem no punca draga! daj si dnevni vložek in briga te. Če jo itak pričakuješ, potem nisi razočarana zaradi izcedkov. Pač se telo pripravlja, puca ali karkoli že narava počne. Vem pa, da je nelagodno. Meni se to ni zdelo normalno, da imam izcedke in sva že delala na [sm=nosecka.gif] pa moja G ni nič naredila. Jst nisem vedla zakaj do teh izcedkov prihaja. Potem sem ji pa čez 1 leto zatežila, da mam dost teh izcedkov in 7 dni pred M nosit ščitnike perila in boh pomagej. Mi je pa predpisala Estimo in od takrat jih nimam več. Tudi razložila mi je da je to popuščanje rumenega telesca, ki pa je potreben da se zarodek lahko vgnezdi. Halo? Poj pa res čudn da ne zanosim, a ne? sem bla jezna na njo! [sm=smiley36.gif] Uuuuuf to bi bla jaz tud jezna ... pa je možno npr, da se to kasneje dogaja? Glede na to, da sem že 2x zanosila ... nikol se niti nisem nekak ukvarjala s temi stvarmi, tud če za nazaj pomislm se niti ne spomnem a sm mela te izcedke al ne ... sicer se bo dons pokazala [sm=hudicek1.gif], tko, da izcedki so pomoje samo priprava na tečkico, sicer prezgodej ampak ok ... ne, razočarana nisem, ker nisva delala na [sm=duda.gif] ... bova pa ta mesc po M začela delat ja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|