perla* -> RE: II pričakujemo marca 2015 (9.3.2015 10:19:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow No sem zjutraj še pisala da nimam niti druge črtice na O testu ne?? [sm=jezicek.gif] No pa grem današnji O teste delat in v sekundi druga črtica ki je itak mnogo močnejša od testne [sm=smiley36.gif] - tako da mi bomo imeli sedaj 5 dni maraton [sm=jezicek.gif] O joooj tole mi je zdele dalo misliti in sem šla za ta mesec nazaj gledat in pomoje sem ga fejst mimo vžgala z izračunom! [sm=zz_banghead.gif] Kaj mi je blo? Moja matematika nula! Če mojmu povem, da sem zeznila, ga bo kap! V glavnem, da razložim....bila sem tolk brihtna, da sem delala O teste. In sva v času, ko je nastajala črtica in bila vsak dan močnejsa, sva pridno vsak dan...in recimo v četrtek je bla zvečer ful močna in takrat sva zadnjič. V petek zjutri je zbledela, čisto malo vidna...In s tem jaz koza, ne vem kaj mi je blo, razmišljam zgleda vse, samo tisto kar je treba ne, zaključim najin maraton! [sm=zmeden.gif] Ok sej vem da spermiji ostanejo pa to...sam a sem lahk bolj kiksnila? In tko pomoje ze par mesecev... Se pravi, akciha se tkrat začne, ne pa konča, ko po močni črtici ni več črtice? Ah joooj, preveč je tole za mojo glavo v ponedeljek. Punce, help! [sm=sad.gif][sm=zz_hot.gif]
|
|
|
|