RE: II pričakujemo marca 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (2.3.2015 11:38:39)

Ja, itak. Saj bo. Nisem niti slabe volje zaradi tega. Sem bila prejšnje 2x bolj.

Ne mi o lenobi, tipičen ponedeljek, pa šre gnilo vreme. [sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (2.3.2015 11:47:00)

Ja no .. vreme dons je grozn no [sm=zmeden.gif]
komi čakam, da pičim domov ... sam sm tok lena, da se mi niti delat ne da in mi ura gre tko počas da joj ...
no ja, jutri je torek .. še mal pa vikend [sm=jezicek.gif]

Compass -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 12:54:37)

Pa smo res lenobe ;) Kako ste?

Danes je pa tako lep dan! Še malo oddelat, pa grem domov in pol ven malega gnat, da se prelaufa, da zvečer sam še v postlo pade :P Jst pa tud :)
Čeprav sem prav smotana, sem si zadnjič potegnila dol Grey's anatomy celo sezono, in bi zdej to lahko cel večer gledala.. zjutraj sm pa ko zombi.[sm=zmeden.gif]

ta mesec sem kar nekaj na trnih glede te zanositve.. ne vem zakaj, me skoz muči kaj bo, pa jezi me ker bo taka razlika med otrokoma - sem hotla manjšo.. [sm=smiley13.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 13:08:58)

Compass kakšna razlika pa bo?

Jao mene pa tale revizor skoz 'preganja' [sm=smiley36.gif] sicer zaenkrat kr lepo sodelujeva, ampak je potrebno kr delat in delat, dokazvat .... pa mi gre tko na živce k kakšen hoče, da kj prekriješ [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] jaz sem pa ful tak člouk, da ne morm pač neki tajit, .. pač povem tko k je pa PIKA! [sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 13:23:03)

Mi smo mal na izi. [sm=jezicek.gif] Počasi bodo prišli naši top dnevi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] - drugače pa spet mamo bolj hladno. In sneg seveda (sicer čist čist malo) [sm=smiley36.gif]

Compass -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 13:25:49)

Ja vsaj 3 leta razlike bo.. Sej ajde, tolk sva tud midve s sestro, samo vseeno :)

Janchek81 ti si tudi v računovodstvu? Jaz sem tudi, in tole mahiniranje tud meni ni všeč. ker konec koncev si pol ti odgovoren, ker tko pustiš :)

MauMow ti ne živiš v SLO?

MauMow -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 13:28:14)

3 leta ni veliko jaz sem 6 s svojo sestro.

Ja dalec na vzhodu živima z možem [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 13:37:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Compass

Ja vsaj 3 leta razlike bo.. Sej ajde, tolk sva tud midve s sestro, samo vseeno :)

Janchek81 ti si tudi v računovodstvu? Jaz sem tudi, in tole mahiniranje tud meni ni všeč. ker konec koncev si pol ti odgovoren, ker tko pustiš :)

MauMow ti ne živiš v SLO?

Ja, delam v računovodstvu ja ... pol pa tok enih kolobocij, ko delaš naslednje poročilo več ne veš katera 'verzija' je prava, ker se neki VSE prireja [sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 13:47:26)

Compass pa 3 leta ni nbena razlika no [sm=smiley36.gif] mi bomo mel sigurno 4 leta ali več razlike ... prvo mormo počakat, da se kj prime ... pa mene to itak ne mot ... s sestro sva razlike 18 mesecev pa se nisva NIKOL neki dobr razumele .... kolegica, ki je s svojo sestro razlike 5 let sta pa kr najboljši prijateljici .. pomoje je vse odvisno od samga karakterja [sm=smiley1.gif]

niinii -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 14:53:17)

Jaz čakam, da se ulije. Danes sem delala test in itak sama belina, tako da čakamo [sm=smiley19.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 14:58:51)

IZVIRNO SPOROČILO: niinii

Jaz čakam, da se ulije. Danes sem delala test in itak sama belina, tako da čakamo [sm=smiley19.gif]

Glavo pokonci in novim bojem naproti [sm=bravo.gif]

MaryKate -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 15:54:18)

Niinii, vem da je težko, ampak saj veš, ni vsaka ovulacija primerna za zanositev. Bolš da narava poskrbi, da se "prime" samo najboljše jajčece, ker je že tko čist preveč ss-jev itd.[sm=smiley13.gif]

Glavo pokonci, 4 tedne bo hitro okrog[sm=smiley1.gif]

Jst sm skor zihr, da ta mesec ne bo nič. Nisva bla najbolj pridna, pa ta filing, da nisem nosečka, mi ne da miru.

Shana86 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (3.3.2015 16:31:47)

Marčevka2010 in niinii beda [sm=smiley19.gif] Optimistično naprej [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ja, tak lep sonček, jaz pa sem zbolela [sm=smiley13.gif] Glede na številne viroze, ki sem jim bila izpostavljena zadnji mesec, sem še dolgo zdržala. To mi je kazen, ker sem bila tako glasna, da so se od [sm=duda.gif] pred dvema tednoma nalezli vsi, razen mene, pa sem bila največ z njo [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.3.2015 18:44:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Compass -> RE: II pričakujemo marca 2015 (4.3.2015 7:29:32)

Punce, dobro jutro! Kako ste?

niinii [sm=smiley31.gif] sej hitr mine en mesec okoli..

Joj, kako je bil včerej lep dan - sonček, toplo.. Jst bi zdej kar tako vreme imela tja do aprila, pol nej bo pa sam še topleje.. samo pri nas bo baje danes popoldne že dež.. [sm=smiley19.gif]

Glede teh ciklusov je pa tud pr men, kr neki.. skoz sem jo imela redno na 28dni, zadnja 2 mesca mi zamuja točno 5 dni, me zanima kako bo ta mesec.. sem si dala kar 5 dni lufta in do takrat čakam, pol pa še par dni preden bom res test delala pomoje..

polhek2 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (4.3.2015 15:36:23)

hej drage moje,

pa še tu napišem...

danes zjutraj sem dobila nek čuden rjav izcedek... nobenih drugih znakov za M, ki bi morala priti 6.3. M so bile načeloma vedno zelo točne, prav tako so jih spremljale nore bolečine v jajčnikih in napete dojke... skratka tokrat mi ni a ma nič jasno, vedno se je prvi dan ulila v vsej svoji veličini...

no upam da se čimprej zlije, pa grem v nove boje nekje konec marca [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 7:36:20)

Dobro jutro ...

jaz sem pa tako jezna .... ponavad lepo [sm=hudicek1.gif] dobim na vsake 28 dni ali 30 dni ... včerj ( en teden prej ) pa vidm kr eno sluz v katerem je bilo malo rjavo ... a bi katera vedla kaj je to???? Še nikol se mi ni kj tazga zgodil no [sm=zmeden.gif] ampak to sem včeraj samo 1x zasledila, ko sem šla lulat ... pol pa nč več ... me kr mal mori, da je ne bom tok prej dobila no ... bi rada mela lepo izravnane cikle ... [sm=zmeden.gif]

niinii -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 7:38:01)

Moje [sm=hudicek1.gif] še kar ni. Ampak me je včeraj moj tolk dobr [sm=sloncek.gif], da mi je čist vseeno [sm=smiley36.gif]. Sem pa polna mozoljev, pa joški so taki napeti. Ponavadi, če mi je zamujala, mi je tam 4 dni, tako da če je do sobote zjutraj še ne bo, bom ponovila test, ampak verjetno se bo prikazala.

polhek2 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 7:52:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Dobro jutro ...

jaz sem pa tako jezna .... ponavad lepo [sm=hudicek1.gif] dobim na vsake 28 dni ali 30 dni ... včerj ( en teden prej ) pa vidm kr eno sluz v katerem je bilo malo rjavo ... a bi katera vedla kaj je to???? Še nikol se mi ni kj tazga zgodil no [sm=zmeden.gif] ampak to sem včeraj samo 1x zasledila, ko sem šla lulat ... pol pa nč več ... me kr mal mori, da je ne bom tok prej dobila no ... bi rada mela lepo izravnane cikle ... [sm=zmeden.gif]

Očitno je marec čas za neke nove zmešane cikle in simptome [sm=smiley36.gif] pri meni je bilo sicer 2 dni prej 1x rjav izcedek zdaj pa že 24 ur nič od nič[sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 7:54:51)

Ja sam zdj k sm šla na wc sm mela na dnevnem vložku že spet rjav izcedek .. sicer FUL mal, sam je bil in mi je res čudn, ker bi jo mogla dobit 11.3. .... res čist prezgodej no [sm=zmeden.gif]
sm res kr jezna, ker prej sm mela vedno lepo na 28 ali 30. dan ... zdj pa kr neki vse zmešano [sm=zmeden.gif] Bom vidla kako bo v tem dnevu tole .... a mislte, da ma lahko kakšna polna luna vpliv, da se jo dobi prezgodj????

perla* -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 8:32:58)

Dobro jutro,

jaz sem danes 29. dan cikla in bi lahko že M dobila. Dolžina variira med 28 in 34.
Ker imam danes meni draga oseba RD, sem zjutraj naredila test in upala, da bo to moje darilo. No, baby check mini je pokazal belino. Izcedkov še ni nobenih. Sicer stopnja upanja pada... In samo napovedujem: ZMEŠALO SE MI BO!!! [sm=smiley36.gif]
Bo pa lažje preživet razočaranje, ker so dnevi tolk zasedeni, da spim samo po par ur in vstajam ob 5h zjutraj in še cel vikend do ponedeljka bo tako. Vse je za neki dobr, ne bo cajta razmišljat.

Janchek81 kateri dan po O pa si? Na pamet ocenjeno bi rekla, če je možno da je vgnezditvena.

Niinii s stola sem padla od smeha, ker si tako dobr napisala [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Sem pa ista, mozolj imam med obrvmi, joškice so pa že malo popustile in niso več tolk polne.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 8:36:35)

perla* ne more bit vgnezditvena, ker sva zdj merkala in mi niti ni notr 'spuščal' al kako bi napisala .... zadnjo M sm mela 11.2., O je bla nekje 25.2. se prav je dons 8 dan po O ... sam sj pravm, mislm, da je to čisti nesmisel, ker bi blo pa res nemogoče, da bi na tak način zanosila [sm=smiley36.gif] pa ponavad je vgnezditvena bolj mali rjav izcedek ... zjutraj sm mela pa ponovno enga, da ne govorim o tem, da me jajčniki bolijo za znort .... mam bolj občutek, da je luna kriva, da bo tok prej prišla [sm=hudicek1.gif]

perla* -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 8:42:12)

Janchek81 jaz sem imela izcedke tudi do 7 dni pred M, kar gre baje za popuščanje rumenega telsca, hormon progesteron. Potem mi je G prepisala Estimo in jih ni več.

Se pravi ti itak pričakuješ M? Če te prav razumem? In te izcedki samo motijo, ker so? Jah, fino bi bilo, če bi bilo žensko telo stroj in bi samo na dan M gumb pritisnili in bi se vlila...[sm=smiley1.gif] tko gre pa pač po fazah.

kindersurprise -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 8:43:37)

Evo tudi meni je tale marec popolnoma zmešal vse. [sm=hudicek1.gif] bi teoretično morala biti (ali ne biti) šele 11. marca, še posebej glede na to, da sem imela ovulacijo prejšnjo sredo. Ampak ne...že danes zjutraj kri na WC papirju [sm=zmeden.gif].

V glavnem...pri meni je torej [sm=hudicek1.gif] že prispela.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo marca 2015 (5.3.2015 8:46:43)

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Janchek81 jaz sem imela izcedke tudi do 7 dni pred M, kar gre baje za popuščanje rumenega telsca, hormon progesteron. Potem mi je G prepisala Estimo in jih ni več.

Se pravi ti itak pričakuješ M? Če te prav razumem? In te izcedki samo motijo, ker so? Jah, fino bi bilo, če bi bilo žensko telo stroj in bi samo na dan M gumb pritisnili in bi se vlila...[sm=smiley1.gif] tko gre pa pač po fazah.

Men gre sam to na živce, ker nikol nism mela nobenih pač problemou ... nobenih izcedkou pa neko ''cmarjenje'' .. vedno je na 28. ali 30. dan prikukala [sm=hudicek1.gif] in je blo to to [sm=smiley36.gif] zdej pa kr eni rjavi izcedki in kr neki ... to me pač mot ... sj nimam kej ane .. pač čakam in čakam in je to to ... ne, zanosila 100% nism ... jo pričakujem ... ampak vidš, jaz sem mela prejšnjo sredo isto O kot Kindersuprise in bi jo mogla dobit nekje 11.3. , pa zgleda, da bo dons al pa jutr prišla [sm=smiley36.gif] pol pa začnemo delat na [sm=duda.gif] tko, da bom lahko zapisala kdaj je NE pričakujem [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>