Tikie
|
Maumow,Shana86,lily32,perla,Compas hvala,ker ste mi prihranile delo in že ve postavile She1 na realna tla.Vsaj upam.Punca no.Pa kaj je teb.Jz k tole berem,me kr vse mine.Midva z mojim sva se šla 'kao pazi'metodo 2leti,pol pa še 2leti matranja in ni ratal.Za mano je že sto pregledov hormonov,organov,laparaskopija,spermiogrami,3d ultrazvoki,klomifeni,dabrostoni,aglurabi...polovico tega kar ti še veš ne kaj je to.In upam,da ti nikoli ne bo treba vedet.Sam tole javkanje v prazno po 4ih mesecih je oprosti,milo rečeno neumno.A ti sploh veš,da ni vsak ciklus,vsaka ovulacija in vsako jajčece primerno za oploditev.Punce so ti lepo napisale,kakšne so staristike.V enem ciklu,če je vse ok 25%,z leti se %še zmanjšuje.In ti po 4ih mescih naganjaš paniko.Še men,k sem dala 5x več skozi kot ti,ginekologi pravijo,da sem plodna.Za neplodno uradno velja samo ženska,ki nima maternice in potem takem ni sposobna rojstva otroka.A si ti mogoče brez maternice?Predvidevam,da nisi.Potem pa nehaj take pisat in vsem nam ostalim,ki se matramo mnogo dlje kot ti zbijat voljo! Ok...mal ostro sem te,ampak sem mogla,da ti zbijem to teorijo o neplodnosti iz glave Držim pesti za vse nas punce.Sama imam še slab zeden do testkanja.
|