|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.3.2015 19:48:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janchek81)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   [Brisano sporočilo]
17.3.2015 19:59:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: II pričakujemo marca 2015
17.3.2015 20:07:34   
chocolatecake
LadyJen saj poznaš mojo zgodbo, vse pomešano, potem pa v soboto popoldne malenkost krvave sluzi, sem bila že 100%, da je to to in je prišla user posted image , pa je še kar ni bilo. V torek pa user posted image , v sredo pa beta HCG 72,14. Tako, da verjetno res nebi bilo neumno ponoviti test. Kater test si delala? Probaj kakšen BC mini, ali First sign, ko sta bolj občutljiva. Moj prvi First sign sem morala prov nest pod lučko, da se je videla druga črtica, BC mini je bil pa že bolj očiten.
Glede preiskave, ja kakšen pregled prehodnosti jajcevodov in pa laparoskopija, lahko tudi oboje narediš naenkrat in "ubiješ 2 muhi na en mah". Vsaj tako so meni svetovali. Ampak res ti želim iz srca, da ti nebo treba.

Neposredna povezava do sporočila: 378
   [Brisano sporočilo]
17.3.2015 21:11:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu chocolatecake)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
   [Brisano sporočilo]
17.3.2015 21:30:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 380
17.3.2015 21:32:14   
chocolatecake
Jaz tudi nisem imela filinga, da je ratalo, si nisem mislila, da je mogoče in test delala bolj zato, da sama sebi dopovem, da ni nič in mirne vesti sprobam še kakšno noro metodo za pridobitev menstruacije - recimo o nekem peteršiljevem čaju se je pisalo, al pa razmišljala sem, da se res fajn fajn napijem, ker alkohol redči kri pa to.user posted image
Po eni strani je forum super, da se lahko človek malo "izpove" in izve en kup super informacij, po drugi si pa potem res samo še bolj napsihirana in 100x pomisliš kaj pa če bo moja zgodba takšna kot od xx, kaj pa če bo takšna kot od x1, kaj pa od x2 in je vse sam še slabše.
Sem mislila, da bo zdaj boljše, ko sem se "prestavila" med nosečke, pa sem čisto panična, ko vidim kako pogosti so SS-ji in da je že par punc zapustilo skupino zaradi tega.
V glavnem drži se, držim pesti, da čimprej mine to bedno obdobje nevednosti, po možnosti z najlepšim možnim razpletom.

Neposredna povezava do sporočila: 381
17.3.2015 21:39:18   
chocolatecake
Ja mislim, da je ta s plodnost.si kar primerljiv s BabyCheck mini, se pravi je enota občutljivosti 10.
Meni je BabyCheck mini pokazal user posted image 14, oz 15 dni od tistih dveh večerov, ko sva user posted image , FS pa na ist dan z jutranjim urinom skoraj nevidno črtico . Tako, da ti bo kateri od teh dveh definitivno najprej pokazal pri čem si.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 382
18.3.2015 6:07:57   
lily32

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce mislim da je to to user posted image Včeraj sta se na mojem testu narisali dve črtici. Sicer je še šibka ampak je. Jutri test ponovim.

Sva pa presrečna. V prvo dolga 3 leta in pol z IUI. Zdaj v sedmih mesecih in naravno user posted image Kar ne morem verjeti.

witch, too! Čestitke od srca! user posted image Sem te zagledala na seznamu in sem šla prav preverit, če je res. Sva skupaj čakali kar nekaj mesecev, ko ste dalali na prvem, mi pa na drugem user posted image in mi bo za vedno ostala v spominu tvoja pozitivna naravnanost, zato ti res privoščim, da vama je tokrat ratalo naravno in sorazmerno kmalu. user posted image Zdravo nosečnost in srečno do konca!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 383
18.3.2015 8:10:23   
Marčevka2010
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Če ne bodo kkšne nove prišle, bom kmalu tipkala sama s sabo user posted image

Mislim da ti bom jaz še vedno družbo delala. Bova vsaj dve user posted image

Tri. Mislim, da vama bom tudi jaz delala družbo.

Mi je pa čudno, ima ša katera šele 18. ali 19. dan O? Se mogoče zato nič ne prime? Nimam pojma več kaj je. Včeraj je bila 2. črta že skoraj taka kot testna in sva user posted image . Danes bo tudi še treba.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 18.3.2015 8:12:57 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 384
18.3.2015 8:12:25   
MauMow
Jaz sem v prvo ko je bil + mela O okoli 17-18 dneva... Važno je da je pol do M dovolj časa da se prime. Pri meni je vedno nekje 13 dni pol še do M.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.3.2015 8:14:21   
Marčevka2010
Pri meni pa ne, ker na 28 dan pride običajno M. Torej je le 10 dni vmes. Dobro, da imam v torek ginekologa, upam, da bo malo z UZ pogledal zadeve.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 386
18.3.2015 8:16:36   
perla*
Ovulacija 18. ali 19. dan se je pri meni znala zgodit, nisem pa nikoli razmisljala da se zato ne prime? Zakaj misliš tako?
Ko je bila O kasneje sem pač vedela, da bo cikel daljši. 14 dni po O, je potem cikel 32 dni dolg ali več. Pa je blo res zmeri tako.
Ene dvakrat so mi testi pokazali kasnejso O, enkrat pa UZ.

Dones se spet mejta rada, da bo za ziher user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
18.3.2015 8:17:00   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Če ne bodo kkšne nove prišle, bom kmalu tipkala sama s sabo user posted image

Mislim da ti bom jaz še vedno družbo delala. Bova vsaj dve user posted image

Tri. Mislim, da vama bom tudi jaz delala družbo.

Mi je pa čudno, ima ša katera šele 18. ali 19. dan O? Se mogoče zato nič ne prime? Nimam pojma več kaj je. Včeraj je bila 2. črta že skoraj taka kot testna in sva user posted image . Danes bo tudi še treba.

Bomo kr štiri že ... mene je včerj na rt vrgl k smo mel v službi sestank in da nam kj dobr ne kaže v prihodnosti, tko, da upam, da ne bo pršlo že maja do odpuščanja, ker integracija se bo pa tko al tko dogajala user posted image tko, da bova pač sexala zdj kokr nama bo pasal, niti ne bova gledala unih dnevov ... po en stran bi kr zabremzala, da ne bi delala na user posted image , po drug stran pa ... če bom čakala lahko še 3 leta čakam in bom kmal pol stara že 40 let ... pa nimam nč proti tem letom, da ne bo pomote, sam kok bom kj mela takrt energije in živcev za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
18.3.2015 8:19:23   
MauMow
Pri meni M vedno pride glede na to kdaj sem mela O. Ker od O dalje 13 dni in pride M. user posted image

No danes sem se z norim glavobolom zbudila tako, da čakam gospo ki ima rok v ponedeljek. Potem pa aprila spet v akcijo. Vedno predno M pride imam en ali dva dni glavobol.

Neposredna povezava do sporočila: 389
18.3.2015 8:20:34   
perla*
Janchek81 Prosim te, ne glej preveč na to kaj bo če bo....možnih je **** scenarijev. Nikoli ni tako kot mislis, pa na koncu vidis da je vse tako kot mora biti user posted image Kaj pa pomaga, da je vse zrihtano, so vsi pogoji, potem pa ne rata? Ko bo, vedno iz dane situacije izleces najbolj mogoce, pa je. user posted image

< Sporočilo je popravil perla* -- 18.3.2015 8:21:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 390
18.3.2015 8:20:42   
Janchek81

Pri meni M vedno pride glede na to kdaj sem mela O. Ker od O dalje 13 dni in pride M. user posted image

No danes sem se z norim glavobolom zbudila tako, da čakam gospo ki ima rok v ponedeljek. Potem pa aprila spet v akcijo. Vedno predno M pride imam en ali dva dni glavobol.

Jaz isto user posted image ubistvu en dan nimam sam glavobola ampak prou migreno user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.3.2015 8:21:51   
Marčevka2010
Štiri. user posted image

Kaj si potem mojih let? Jaz bom letos 37. Jaz ne bi čakala, pri teh letih se lahko še načakaš, da zanosiš. Po moje.
Če bi vedela, da se ne bo prav hitro prijelo, bi si odstranila Mreno že pred enim letom ali prej. Ampak nismo še vedeli kako bo z drugim prebivališčem in sva čakala. Sedaj se pa nič ne zgodi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
18.3.2015 8:22:43   
Janchek81

Prosim te, ne glej preveč na to kaj bo če bo....možnih je **** scenarijev. Nikoli ni tako kot mislis, pa na koncu vidis da je vse tako kot mora biti user posted image Kaj pa pomaga, da je vse zrihtano, so vsi pogoji, potem pa ne rata? Ko bo, vedno iz dane situacije izleces najbolj mogoce, pa je. user posted image

O integraciji se govori že eno leto, tko, da do tega bo 100% pršlo ... v to smo prepričani vsi in vemo, da bo tko ... problem je v tem k moj dela še šolo in z OŠ ne dobi nikjer šihta, tko, da bi ubistvu bli stirje na eni 'plači' ( al plači al pa iz zavoda nadomestilom ) .. pa še to k sm neki u minusu in morm zdj prvo ta minus pokrit dokler mam še službo ...
Jst sm načeloma vedno pozitivist, sam tuki nam ne kaže lih najbojlš no user posted image tko, da vseen upam, da se vsaj do konca leta obdržimo in da pokrijem minus in pač karkol bo pol naprej pač bo ...

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 393
18.3.2015 8:23:38   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Štiri. user posted image

Kaj si potem mojih let? Jaz bom letos 37. Jaz ne bi čakala, pri teh letih se lahko še načakaš, da zanosiš. Po moje.
Če bi vedela, da se ne bo prav hitro prijelo, bi si odstranila Mreno že pred enim letom ali prej. Ampak nismo še vedeli kako bo z drugim prebivališčem in sva čakala. Sedaj se pa nič ne zgodi.user posted image

NO sej to mene skrbi, da bi čakala in pol vidla, da nama ne bi ratal ane .... po drug stran pa z eno plačo ( al pa nadomestilom ) preživljat 4 člansko družino .... to me najbl skrbi ane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
18.3.2015 8:23:52   
perla*
MauMow midve bova mogle pomoje malo bolj na izi s temi O testi in rajši vsak drugi dan, pa bo kar bo user posted image sva diplomirale iz organizacije?user posted image

< Sporočilo je popravil perla* -- 18.3.2015 8:25:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 395
18.3.2015 8:24:22   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jaz isto user posted image ubistvu en dan nimam sam glavobola ampak prou migreno user posted image

Ja bi lahko rekli da je prav migrena ja... Ker se še premaknit ne morem...

Neposredna povezava do sporočila: 396
18.3.2015 8:26:37   
Janchek81
MauMow no sj jst isto .. tok mi nabija, da rabm sam temo pa če sm na šihtu me ponavad kr slabost še napade in sploh ne morm funkcionirat user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.3.2015 8:30:06   
MauMow

MauMow no sj jst isto .. tok mi nabija, da rabm sam temo pa če sm na šihtu me ponavad kr slabost še napade in sploh ne morm funkcionirat user posted image

No js za to tableto vzamem ker drugače še hodit ne morem... Tako vem da ni blo uspešno in da bo M prišla. Ko sem bila noseča ni blo enega glavobola nikoli... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
18.3.2015 8:31:03   
Marčevka2010

Ovulacija 18. ali 19. dan se je pri meni znala zgodit, nisem pa nikoli razmisljala da se zato ne prime? Zakaj misliš tako?
Ko je bila O kasneje sem pač vedela, da bo cikel daljši. 14 dni po O, je potem cikel 32 dni dolg ali več. Pa je blo res zmeri tako.
Ene dvakrat so mi testi pokazali kasnejso O, enkrat pa UZ.

Dones se spet mejta rada, da bo za ziher user posted image

Ne vem, malo razmišljam. Ker pred prvo zanositvijo sem jo imela bolj na sredi cikla. Res pa takrat nisem delala testov, se je 2x prijelo dobesedno takoj. In sem trapa bila taka optimistka, da tokrat bo pač isto.

Danes itak, bo treba. Sicer se mu včeraj ni rano dalo, ampak ga nisem rabila ravno prepričevat. user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.3.2015 8:37:24   
Janchek81

No js za to tableto vzamem ker drugače še hodit ne morem... Tako vem da ni blo uspešno in da bo M prišla. Ko sem bila noseča ni blo enega glavobola nikoli... user posted image

Men drug kokr aspirin migran sploh ne pomaga ... drgač sam skupej lezm user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?