Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 8:39:43
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 MauMow no sj jst isto .. tok mi nabija, da rabm sam temo pa če sm na šihtu me ponavad kr slabost še napade in sploh ne morm funkcionirat No js za to tableto vzamem ker drugače še hodit ne morem... Tako vem da ni blo uspešno in da bo M prišla. Ko sem bila noseča ni blo enega glavobola nikoli... Men drug kokr aspirin migran sploh ne pomaga ... drgač sam skupej lezm Meni lekadol pri tem ne pride ampak samo Nalgesin... Ampak sej sem rekla itak je to sam enkrat na mesec pač takrat vzamem... Moj sicer ne razume sam ko on nima takega glavobola da ne moreš nič.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 8:40:56
|
|
|
|
Janchek81
|
MauMow mah kje, men tud Lekadol ni šans ... tud Nalgesin mi žal ne pomaga mam vedno v službi in doma samo Aspirin migran in me pol res mal manj boli ... pa kr hitr prime...tko v roku pou ure
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 8:42:09
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 MauMow mah kje, men tud Lekadol ni šans ... tud Nalgesin mi žal ne pomaga mam vedno v službi in doma samo Aspirin migran in me pol res mal manj boli ... pa kr hitr prime...tko v roku pou ure AHa no pri meni je v preteklosti lekadol prijel... No sedaj samo nalgezin, ki tudi k sreči prime v pol ure... Upam da bo še držal nekaj let da ne bo treba še na močnejše...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 9:29:09
|
|
|
|
Lumpa91
|
Živijo, punce. Sem nova tukaj in tudi midva čakava v marcu in sicer okoli 28.3. :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 9:41:50
|
|
|
|
biba85
|
Moja M je prišla, tako da se selim v drug mesec. Čestitke vsem za pluske
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 9:50:53
|
|
|
|
perla*
|
Biba85 se vidimo v aprilu! Pošiljam ti en kup optimizma! Akcija dalje, glavo gor! Lumpa91 dobrodošla! Janchek81, MauMow vidve sta mi pa sumljive s temi glavoboli Ob rednih migrenah že iz OŠ sem naštudirala svoje telo in prišla do zaključkov: ne smem biti lačna ali žejna, če hitim in sem živčna se mi glava začne javjati, malo zaprem oči in meditiram, ponavadi me boli 2. dan M, sicer pa v primerjavi z včasih skoraj nič več. Spanje je pri meni pomembno. Pomaga pa Nalgesin, včasih migran. Ko seumirim in zadiham, je bolje. MauMow, ni mi vsec tvoj nacin razmisljanja, se ves da smo ze veckrat ugotovile, da so znaki pred M velikokrat podobi tudi drugim znakom? Verjamem da čutis, ves in poznas svoje telo, ampak sej ves...dokler se ne ulije. zato malo preklopa v glavi naredi, prosim! Hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 9:56:31
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: perla* MauMow, ni mi vsec tvoj nacin razmisljanja, se ves da smo ze veckrat ugotovile, da so znaki pred M velikokrat podobi tudi drugim znakom? Verjamem da čutis, ves in poznas svoje telo, ampak sej ves...dokler se ne ulije. zato malo preklopa v glavi naredi, prosim! Hvala Problem je da sem mela zdle par dni že tolk našponan da sem komaj se dohaja - kaj šele da bi veliko razmišljala. Včeraj pa še kino bil zvečer... In ja danes pa za budnico glavobol... Res je da sem tudi nahodna že 5 dni vrjetno mal posledično. Ma telo mam preveč dobro naštudirano ker mi samo kaže kako in kaj - tudi če nebi hotla razmišljat kdaj mam O mi samo pove, in me ene 5 dni obupno zvija... M se pa tudi napove, večino z glavoboli in izcedki... Ma bo že.... enkrat Zdle bom mela od sredi aprila pa do konca maja itak tk našponan da še spat ne bom mela cajta kaj šele razmišljat. Itak zdej gledam na to kaj boma še naredila, kam boma kaj šla sama dva. Tako je veliko lažje ker se ful veselim stvari in nekak otrok ni tolk pomemben. Tako da ja ko bo cajt bo že prišel tako ali drugače
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 12:57:37
|
|
|
|
She1
|
Čestitke vsem!!! Ta mesec je pa veliko ;) Joj, včeraj sem pisala post pa se je očitno nekje zalomilo, da ga ne najdem na strani ... v glavnem napisala sem, da sem včeraj že dobila rahel izcedek, sredi dneva, ko sem šla lulat (zjutraj še nič) sem na hlačkah opazila res minimalno obarvanega izcedka in beli tok, ki ga je kar veliko bilo. Ko sem se obrisala s papirjem tudi je bilo opaziti rjavo. Potem do konca dneva nisem kaj veliko opazila, pričakovala sem, da bo danes še vedno izcedek prisoten in torej da se bo nadaljeval v ampak temu ni tako. Izcedek popolnoma izginil. Ovulacijo sem imela nekje 14. oz. 15. dan ciklusa, včeraj je bil pa 24.dan ciklusa (zato mi je bilo čudno, da že tako hitro izcedki in da imam spet nekaj pobrkano). Torej ta izcedek je bil nekje 9./10.dni po O. Kaj je mogoče to bila lahko vgnezditvena? Ampak govorim res o minimalnem obarvanem izcedku in res malo na papirju, ko se bolj globoko obrišeš. Danes pa tega ni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 12:59:44
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Čestitke vsem!!! Ta mesec je pa veliko ;) Joj, včeraj sem pisala post pa se je očitno nekje zalomilo, da ga ne najdem na strani ... v glavnem napisala sem, da sem včeraj že dobila rahel izcedek, sredi dneva, ko sem šla lulat (zjutraj še nič) sem na hlačkah opazila res minimalno obarvanega izcedka in beli tok, ki ga je kar veliko bilo. Ko sem se obrisala s papirjem tudi je bilo opaziti rjavo. Potem do konca dneva nisem kaj veliko opazila, pričakovala sem, da bo danes še vedno izcedek prisoten in torej da se bo nadaljeval v ampak temu ni tako. Izcedek popolnoma izginil. Ovulacijo sem imela nekje 14. oz. 15. dan ciklusa, včeraj je bil pa 24.dan ciklusa (zato mi je bilo čudno, da že tako hitro izcedki in da imam spet nekaj pobrkano). Torej ta izcedek je bil nekje 9./10.dni po O. Kaj je mogoče to bila lahko vgnezditvena? Ampak govorim res o minimalnem obarvanem izcedku in res malo na papirju, ko se bolj globoko obrišeš. Danes pa tega ni. Lahko je šlo za vgnezditveno, zakaj pa ne ... velikokrat pa vgnezditev prepoznaš po močnem belem toku, v belem toku pa je en tak 'kot pajkec' rjav izcedek .... ne znam opisat mi je to enkrat kazala ginekologinja ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 13:03:03
|
|
|
|
She1
|
Aja, vem kako misliš ja, no tega nisem opazila. To je bil tak izcedek kot da bi bil obarvan bel tok, kak dan ali dva preden nastopi M, veš ko se v notranjosti obrišeš. Rumeno rjavo no ... seveda brez vonja. Ne vem, po dnecvih gre skupaj. Samo čudno mi je, da me prsi bolijo že nekje 3 do 4 dni, če bi bila to res vgnezditvena bi taki znaki komaj zaj nastopili ne pa toliko prej ne. Test je drugač negativen danes, delan med dnevom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 13:04:36
|
|
|
|
MauMow
|
She1 držim da je to pri tebi. Drugače pa če je to to bo test pozitiven šele nekje 2-3 dni po tej krvavitvi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 13:05:47
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Aja, vem kako misliš ja, no tega nisem opazila. To je bil tak izcedek kot da bi bil obarvan bel tok, kak dan ali dva preden nastopi M, veš ko se v notranjosti obrišeš. Rumeno rjavo no ... seveda brez vonja. Ne vem, po dnecvih gre skupaj. Samo čudno mi je, da me prsi bolijo že nekje 3 do 4 dni, če bi bila to res vgnezditvena bi taki znaki komaj zaj nastopili ne pa toliko prej ne. Test je drugač negativen danes, delan med dnevom. Če M še ne bo, ponovi test čez kakšne 2 dni ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 13:07:23
|
|
|
|
She1
|
Hvala! Ja, bomo videli. Naj bi dobila M nekje okrog 23. ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 13:08:14
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Hvala! Ja, bomo videli. Naj bi dobila M nekje okrog 23. ... Čaki....M dobiš nekje 23., ti si pa test delala danes???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 13:44:01
|
|
|
|
She1
|
Ja, zato kr sn včeri dobla to "krvavitev", ta madež, zato sem naredila :S
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 13:45:08
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Ja, zato kr sn včeri dobla to "krvavitev", ta madež, zato sem naredila :S Tudi če je bila vgn. Bo trajalo vsaj 3 dni da ti bo hormon dovolj zrastel. Držimo pesti!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 14:05:49
|
|
|
|
She1
|
Hvala :) upam, da bo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 18.3.2015 14:52:52
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: She1 Hvala :) upam, da bo! Ti kr nared 24. test, če je še ne boš prčakvala .. al pa kakšen dan kasneje ... Držimo pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 19.3.2015 7:32:40
|
|
|
|
hribovkati
|
pri meni ni nc novega, mesntruacije se kar ni, testa ne bom več delala.... ner ostane drugega kot čakanje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 19.3.2015 9:30:00
|
|
|
|
telly
|
Moja je danes prišla, tako da se selim v april.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 19.3.2015 22:49:49
|
|
|
|
bubu_
|
Pozdravljene dame, že kar nekaj časa vas berem in sem se odločila priključiti, ker vidim da si svetujete in podpirate. Z mojim se trudiva že nekje od avgusta za pa kar ne rata . Sedaj je ne pričakujem 22.3., držim pesti za vse ki v marcu še čakate, da je ta mesec ne bo :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2015 8:20:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 20.3.2015 8:22:32
|
|
|
|
MauMow
|
Kar veliko plusekov se je nabralo Pri meni ne kaže dobro tako da mislim da bom med minusi....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 20.3.2015 8:34:47
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Kdaj pa naj bi jo dobila? Upam, da je ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 20.3.2015 8:40:13
|
|
|
|
MauMow
|
Jaz v ponedeljek ampak dala sem tukaj datum v sredo, zato ker če slučajno ne bi prišla do srede pol bom test nardila, ampak vem da bo prišla. V pon je 13 dni od O nekje Tako da tak čas nekje se vedno prikaže
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Dodatna ponudbaJanci FKatero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (
21%)
- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (
8%)
- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (
39%)
- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (
18%)
Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (
5%)
Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (
10%)
Število vseh glasov: 275Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!