|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2015
9.3.2015 17:14:54   
polhek2
Passion pojdi na urgenco, boš najbolj ziher, držim pesti da je vse ok.

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.3.2015 17:49:31   
Compass
Ma Passion, tile dohtarji tvoji so pa res "fajn" user posted image

Če ne bo boljše, pejt pa do urgentnega.. klinc, gre za tvoje zdravje ane..

No, jaz še par uric oddelam, danes je bil pester dan v službi, sm si komaj zdaj malo pavze vzela..Pa nekaj mi telefon nagaja, sem ga zjutraj napolnila, po 3h urah je bila že prazna baterija.. zdej pa prov ne vem kaj je to.. moram zvečer vse aplikacije dol spravt, da vidim, če je v temu problem..user posted image

polhek2 kako si ti? Se v redu počutiš? Boš novembrka ane? Jst ga mam enga doma, mogoče bo še en.. si si že izračunala PDP?

Nič, lepo se imejte, se tipkamouser posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.3.2015 18:18:06   
polhek2
Polhek bo novemberka ja user posted image nekje na sredini bo user posted image Drugače se počutim ok, sem pa danes zmatrana, ampak pomoje je to od šihta, je bil pa mož tako zlat da je odpeljal hčero na trening in me pustil doma na kavčuuser posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.3.2015 20:27:18   
Passion
Sem bila na urgenci...totalno nesramni, sploh ne vejo povedat kaj je, brez kakrsnekoli prijazne besede. Groza res. Se skregala sem se tam ker te imajo vsi za budalo. Ta izolska bolnica je katastrofa.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   [Brisano sporočilo]
9.3.2015 22:08:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Passion)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
10.3.2015 7:22:13   
Passion
Ja res, sem se mojemu rekla, da za hsg definitivno ne grem v izolo in niti rodot ne grem tja.

Hm ... Si ze testkala?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 231
10.3.2015 7:34:28   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Passion

Sem bila na urgenci...totalno nesramni, sploh ne vejo povedat kaj je, brez kakrsnekoli prijazne besede. Groza res. Se skregala sem se tam ker te imajo vsi za budalo. Ta izolska bolnica je katastrofa.

Joj kr vse kocine mi grejo pokonc, ko tole berem .. tale naše zdravstvo!!!!! *bruh* res ... ne morm lepš napisat...a so ti vsaj kri uzel, da bojo pogledali, če si noseča ali ....

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.3.2015 8:14:02   
Passion
Ah kje, tista medicinska sestra in ginekologinja sta me hoteli zadavit samo ko sta me videli, da sem prisla motit njihov mir, kaj sele, da bi sploh mi vzeli kri. Clovek je ze tako zivcen in prestrasen, one dve pa kot kamen hladni, minimalno besed, komaj da je usta odprla. Tisti ultrazvok mi je delala sigurno enih 10min. Nardila je se par slik in me pritiskala tja kjer me boli. Povedala pa ni nic pametnega. Tako da danes klicem svojega G.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 233
10.3.2015 8:15:26   
Janchek81
NO sej sama urgenca - no comment, res ... sm bla 2x, ker sm pač mislla, da mi je šlo naprej ... pa so se do mene obnašal kokr da sm mal 'čez les' no user posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 234
10.3.2015 8:19:47   
MauMow
Brez komentarja glede urgence... Ko se obnašajo kot da si nor.... No jaz sem imela srečo ker imam v bolnici tudi svojega G, in pri nas itak moraš direkt v porodnišnico ker je del bolnice in ker sem rekla da imam G tukaj so se zelo zelo lepo obnašali... Če pa bi rekla da ga mam kje drugje pa bi blo ziher groza.....

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 235
10.3.2015 9:00:08   
She1
Grozljivo to glede urgence. Ne vem kak se sploh lahko tak obnašajo do ljudi. Ostaneš brez besed.
Prvič delam ovulacijske teste, test je postal pozitiven 14.dan ciklusa, danes ko je pa 18.dan pa je še vedno pozitiven, ima katera s tem izkušnje? Res mi je čudno ... Testna črtica je močnejša od kontrolne.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 236
10.3.2015 9:01:41   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: She1

Grozljivo to glede urgence. Ne vem kak se sploh lahko tak obnašajo do ljudi. Ostaneš brez besed.
Prvič delam ovulacijske teste, test je postal pozitiven 14.dan ciklusa, danes ko je pa 18.dan pa je še vedno pozitiven, ima katera s tem izkušnje? Res mi je čudno ... Testna črtica je močnejša od kontrolne.

Jaz mam ponavadno 2 do 3 dni zapored pozitivne. Vendar samo en dan res noro močnejša od testne ostale dni pa isto močne...

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.3.2015 9:10:32   
She1
Jaz pa zaj že v bistvu 4.dan bolj močno testno ... res čudno ... 14.dan je bila enako močna, nato pa vse do danes bolj močna ... upam, da ni kako hormonsko neravnovesje :S

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.3.2015 9:11:14   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: She1

Jaz pa zaj že v bistvu 4.dan bolj močno testno ... res čudno ... 14.dan je bila enako močna, nato pa vse do danes bolj močna ... upam, da ni kako hormonsko neravnovesje :S

Še testiraj kak dan. Pol pa bo padlo boš videla.

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.3.2015 9:26:46   
perla*
Treba jim je dati jasno vedet, kako se naj obnašajo in zahtevat pregled, ki pripada. Sicer so pa orodija za pritožbo. Plačujemo jih mi in to je naša pravica. Jst vem, da bi znorela! user posted image
Znanka je zaradi tega izgubila sluźbo, ker je preko telefona odslovila žensko, češ naj gre v lekarno po neko mazilo in bo ok. Da jo zato ginekologinja ne bo pregledovala. In je naletela na žensko, ki je uporabila vse možno, da se je spravila nad njo. Ok, to se mi je sicer zdelo čist preveč ekstremno, ker je vsekakor s sistemom nekaj hudo narobe, da se zavrača paciente.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 240
10.3.2015 11:33:48   
Compass
Ma daj.. taka obravnava na urgenci?! Obup! Si drugače že kaj boljša?

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.3.2015 17:09:45   
Passion
Ja sem, hvala. Sem dobila tudi svojega G in me je narocil za v torek, da me pogleda. user posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.3.2015 6:26:01   
MaryKate
No punce, moja user posted image je včeraj končno prišla, tako da gremo aprila v nove bojeuser posted image

Vam pa želim veliiiik pluskov, v marcu nekaj štrajkajouser posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 243
11.3.2015 7:33:47   
Janchek81
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jst sm šla pa pol včerj prej iz šihta ... dons pa doma obležala user posted image kej tazga pa še ne ... vse me boli k da bi me sesul avtobus user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   [Brisano sporočilo]
11.3.2015 8:13:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 245
   [Brisano sporočilo]
11.3.2015 8:20:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 246
11.3.2015 8:24:32   
MauMow
Pa naša čokoladka je svoj plusek dočakala!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 247
11.3.2015 8:25:08   
MauMow
Drugače pa sem jaz imela prejšni mesec tk dolgi in močan PMS da je blo za znoret... Sem ena dva testa pokurila vmes...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   [Brisano sporočilo]
11.3.2015 8:29:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
11.3.2015 9:35:56   
hribovkati
Pozdravljene,

berem vas že dolgo, sam pisati si pa kar nekao nisem upala.
Trenutno tudi sama upam, da se vlije menstruacija čimprej, da gremo v nove boje, ker nosečniški test je pokazal minus.... menstruacija pa zamuja ze 10 dni

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?