Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 8:33:04
|
|
|
|
Janchek81
|
Oooo vikend je prehitro minil .... mi smo bli mal na igralih, mal na obiskih ... tamala je bla pa tačena za znort ... ne vem, a je bil to še vpliv lune al kaj ... sploh ne pospravljat igrač, ne ubogat, ... nč nč nč .... sva kr živce zgubljala no ... sam upam, da tud to mine ... zdej pa pondelk ... novim delavnim 'zmagam' na proti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 9:51:39
|
|
|
|
MauMow
|
No sem zjutraj še pisala da nimam niti druge črtice na O testu ne?? No pa grem današnji O teste delat in v sekundi druga črtica ki je itak mnogo močnejša od testne - tako da mi bomo imeli sedaj 5 dni maraton
< Sporočilo je popravil MauMow -- 9.3.2015 9:52:55 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 9:55:38
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Naju bo produktiven. Mi pa drug teden.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 9:55:57
|
|
|
|
polhek2
|
MAw maw srečno in veliko užitka Jz pa delam in se poskušam čimbolj zamotit, hkrati pa sm se odločila da popolnomas enham kadit in moram rečt da razen ob kavi me ne muči pretirano nič šibam, se beremo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:11:30
|
|
|
|
Janchek81
|
polhek2 jaz sem celo nosečnost kadila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:13:59
|
|
|
|
MauMow
|
Hvala - prvič se mi je zgodilo da mi LH ni počasi rastel na maximum (vedno je bilo da se je črtica vedno bolj vidla) tokrat pa nič na enkrat pa BUM Polhek naj ti čim prej mine do pregleda.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:19:08
|
|
|
|
perla*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow No sem zjutraj še pisala da nimam niti druge črtice na O testu ne?? No pa grem današnji O teste delat in v sekundi druga črtica ki je itak mnogo močnejša od testne - tako da mi bomo imeli sedaj 5 dni maraton O joooj tole mi je zdele dalo misliti in sem šla za ta mesec nazaj gledat in pomoje sem ga fejst mimo vžgala z izračunom! Kaj mi je blo? Moja matematika nula! Če mojmu povem, da sem zeznila, ga bo kap! V glavnem, da razložim....bila sem tolk brihtna, da sem delala O teste. In sva v času, ko je nastajala črtica in bila vsak dan močnejsa, sva pridno vsak dan...in recimo v četrtek je bla zvečer ful močna in takrat sva zadnjič. V petek zjutri je zbledela, čisto malo vidna...In s tem jaz koza, ne vem kaj mi je blo, razmišljam zgleda vse, samo tisto kar je treba ne, zaključim najin maraton! Ok sej vem da spermiji ostanejo pa to...sam a sem lahk bolj kiksnila? In tko pomoje ze par mesecev... Se pravi, akciha se tkrat začne, ne pa konča, ko po močni črtici ni več črtice? Ah joooj, preveč je tole za mojo glavo v ponedeljek. Punce, help!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:21:43
|
|
|
|
MauMow
|
Midva sva ponavadi tisti dan ko je O test pokazal + in en dan po tem. Tokrat pa je druga taktika, od danes dalje pa še ene 4 dni po - no itak sva že prej ampak ja zdej bo pa vsak dan ene 4 dni, da res ne zgrešim O ki bo zdej v roku 48 ur vrjetno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:21:49
|
|
|
|
Janchek81
|
Perla* najboljš je skoz na dva dni sexat in se ne obremenjevat s temi Fuc** črticami
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:22:30
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Perla* najboljš je skoz na dva dni sexat in se ne obremenjevat s temi Fuc** črticami Nama to ne pomaga... Sva delala tako pa nikoli bla noseča - z O testi pa je ratalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:23:51
|
|
|
|
Janchek81
|
Hm ... sory, sam tale mi je mal mim usekana Zakaj vama je pa uspelo, ko si delala O test? Sj tud če ga ne bi delala in bi takrat sexala bi vama uspelo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:26:19
|
|
|
|
MauMow
|
Jaz mislim da morama midva točno na dan ko je O drugače ne rata... Vrjetno je problem v meni ali pa v kvaliteti semenčec ko ne zdržijo dolgo... Sej če ne bo ratalo kmalu bomo točni odgovor tako izvedeli od doktorjev. Z O testi pa je ratalo 2x, prvič zamujeni splav, drugič zelo zgodnji SS.. Tako da računam da bo kmalu spet ratalo - UPAM
< Sporočilo je popravil MauMow -- 9.3.2015 10:27:23 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:27:21
|
|
|
|
Janchek81
|
Aja, tko si mislla, zarad sperme ... k jo dalj časa notr zadržuje Ja, to je možno ja ... sam kje....da bi midva več k 2 dni zdržala brez - NO GO
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:28:21
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Aja, tko si mislla, zarad sperme ... k jo dalj časa notr zadržuje Ja, to je možno ja ... sam kje....da bi midva več k 2 dni zdržala brez - NO GO No midva z možekom sma mal drugačna. In je tole super zadeva da točno vem kdaj ga gnati (mal heca mora bit)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:30:37
|
|
|
|
toti87
|
Živjo čvekice, se vam bom pridružila v tejle temi...Doma že imamo enega razigranega 20-mesečnega fantka. In smo se odločili,da je čas da dobi družbo. Tako da čakamo na ponovni plusek :) Prejšnji mesec sem zaključila z jemanjem tabletk, ker sem imela katastrofalne cikle, enkrat nič, spet drugič skoraj cel mesec, zdaj je od tega 14 dni in še nisem dobila . Je imela katera podoben primer? Ginekologinja mi je že enkrat prej rekla da ni potreben premor, jedla sem cerazzete, ker sva se do 19.meseca dojila . Imava nezaščitene odnose in mogoče se že v prvo kaj prime... Lep pozdrav vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:37:53
|
|
|
|
perla*
|
uh, moram gledat na O teste, ker morava logistiko in službe uskladit. nisva v službi od 7h do 15h od pon do pet Ene par mesecev sva se celo po Evropi lovila z avijonom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:41:18
|
|
|
|
MauMow
|
Ene par mesecev sva se celo po Evropi lovila z avijonom Poznano - moj dragi in njegove službene poti. Potem pa ulovi prav tajming
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 10:45:24
|
|
|
|
perla*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Ene par mesecev sva se celo po Evropi lovila z avijonom Poznano - moj dragi in njegove službene poti. Potem pa ulovi prav tajming Potem pa še žena narobe zračuna, al pa O pride kasneje kot je karta kupljena o najini endometriozi sploh razmišljat nočem (sem jo dala na ignore) In potem je čudno, ker še ne rata? Oh ja!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 11:06:56
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: perla* IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Ene par mesecev sva se celo po Evropi lovila z avijonom Poznano - moj dragi in njegove službene poti. Potem pa ulovi prav tajming Potem pa še žena narobe zračuna, al pa O pride kasneje kot je karta kupljena o najini endometriozi sploh razmišljat nočem (sem jo dala na ignore) In potem je čudno, ker še ne rata? Oh ja! O ja res je... Endometrioza, O nikoli točna, dragi in službene poti,... Potem pa naredi otročka... Tudi jaz sem dala ''endiko'' (nick name) na popolni ignor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 11:51:56
|
|
|
|
polhek2
|
evo malica pojedena, solatka s tuno zdej pa čez dva požirka kave ki sta ostala od zjutraj, brez palčke, seveda v pisarni je rpav zabavno razlagat zakaj ne grem na čik z njimi Samo nobena ne upa nič konkretnega rečt, so hvalabogu dost pametne da bodo čakale dokler ne povem sama do takrat si bodo pa mislile svoje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 13:24:26
|
|
|
|
kindersurprise
|
Moja je prišla v vsej svoji "lepoti in sijaju". In seveda ostajam med navijačicami in držim pesti za vse vas, ki še čakate na pluske
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 13:42:11
|
|
|
|
MaryKate
|
Polhek2 malo pazi glede solate - more bit dobr oprana zaradi nevarnosti okužbe s toksoplazmo. Jst še kar čakam , ne vem kaj se tok obira. Čez kakšen dan ali dva bom ponovno testkala, če je še ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 13:44:18
|
|
|
|
polhek2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaryKate Polhek2 malo pazi glede solate - more bit dobr oprana zaradi nevarnosti okužbe s toksoplazmo. Jst še kar čakam , ne vem kaj se tok obira. Čez kakšen dan ali dva bom ponovno testkala, če je še ne bo. Vem ja, pri hčeri je še nisem rpebolela, pa imamo doma mačka že 10 let, zdej pazim pri zelenjavi, perem kot nora, Me pa skrbi ker me prsi skoraj nič ne bolijo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 14:22:34
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Saj ni nujno, da te sploh bodo. Nekatere enostavno ne bolijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2015 9.3.2015 16:42:10
|
|
|
|
Passion
|
Punce kaj vi mislite ... Danes imam ze od zjutraj mocne bolecine v trebuhu od popka navzdol. Trebuh boli tudi na dotik, nimam pa nobenih M krcev ne nic, kar mi je cudno, ker jih ponavadi vedno vedno imam. Boli me tudi ko se vsedem, takrat me prav zaboli kot da bi me nekdo z nozem, ravno tako me bpli ko zakasljam, ko lezim ...zmerla sem si vrocino in sem jo dobila 37,5. In ker sem imela vceram tisti rjav izcedek v tonah cel dan in danes te cudne bolecinw, ki jih nikoli nisem imela, sem malo prej polulala en test, ki je pokazal rahlo ampak res rahlo drugo crtico. In se sama ne vem ali ji naj verjamem ali ne, ker je res rahla in ta baby check sem brala da je ze mariskomu narisal crtico pa ni blo pol nic. Ok no kakorkoli klicem ginekologa itak nemogocw prit do njega, ker dela samo ob torkih in se to je na tel dosegljiv samo 4ure. No ko so me stokrat prevezali vse okrog recejo da je na nekem sestanku. Potem cez cca ppol ure klicem nazaj in groza sestra mi rece da je zelo motece da klicem ker on nima danes ambulante. Halooo pol mi da st od njegove druge ambulante kjer se mi oglasi sestra in ji povem in rece ma dr nima casa za tale stvari in ga ne moremo motit. In da naj poklicem jutri ob 12 ce ne bo nic boljse. Groza res
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?