|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2015
9.3.2015 8:33:04   
Janchek81
Oooo vikend je prehitro minil .... mi smo bli mal na igralih, mal na obiskih ... tamala je bla pa tačena za znort ... ne vem, a je bil to še vpliv lune al kaj ... sploh ne pospravljat igrač, ne ubogat, ... nč nč nč .... sva kr živce zgubljala no ... sam upam, da tud to mine ...
zdej pa pondelk ... novim delavnim 'zmagam' na proti user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.3.2015 9:51:39   
MauMow
No sem zjutraj še pisala da nimam niti druge črtice na O testu ne?? user posted image No pa grem današnji O teste delat in v sekundi druga črtica ki je itak mnogo močnejša od testne user posted image - tako da mi bomo imeli sedaj 5 dni maraton user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 9.3.2015 9:52:55 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.3.2015 9:55:38   
Marčevka2010
Naju bo produktiven. user posted image Mi pa drug teden.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 203
9.3.2015 9:55:57   
polhek2
MAw maw srečno in veliko užitkauser posted image

Jz pa delam in se poskušam čimbolj zamotit, hkrati pa sm se odločila da popolnomas enham kadit in moram rečt da razen ob kavi me ne muči pretiranouser posted image

nič šibam, se beremo

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 204
9.3.2015 10:11:30   
Janchek81
polhek2 jaz sem celo nosečnost kadila user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.3.2015 10:13:59   
MauMow
Hvala user posted image - prvič se mi je zgodilo da mi LH ni počasi rastel na maximum (vedno je bilo da se je črtica vedno bolj vidla) tokrat pa nič na enkrat pa BUM user posted image

Polhek naj ti čim prej mine do pregleda.

Neposredna povezava do sporočila: 206
9.3.2015 10:19:08   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

No sem zjutraj še pisala da nimam niti druge črtice na O testu ne?? user posted image No pa grem današnji O teste delat in v sekundi druga črtica ki je itak mnogo močnejša od testne user posted image - tako da mi bomo imeli sedaj 5 dni maraton user posted image

O joooj tole mi je zdele dalo misliti in sem šla za ta mesec nazaj gledat in pomoje sem ga fejst mimo vžgala z izračunom! user posted image
Kaj mi je blo? Moja matematika nula! Če mojmu povem, da sem zeznila, ga bo kap! V glavnem, da razložim....bila sem tolk brihtna, da sem delala O teste. In sva v času, ko je nastajala črtica in bila vsak dan močnejsa, sva pridno vsak dan...in recimo v četrtek je bla zvečer ful močna in takrat sva zadnjič. V petek zjutri je zbledela, čisto malo vidna...In s tem jaz koza, ne vem kaj mi je blo, razmišljam zgleda vse, samo tisto kar je treba ne, zaključim najin maraton! user posted image Ok sej vem da spermiji ostanejo pa to...sam a sem lahk bolj kiksnila? In tko pomoje ze par mesecev... Se pravi, akciha se tkrat začne, ne pa konča, ko po močni črtici ni več črtice? Ah joooj, preveč je tole za mojo glavo v ponedeljek. Punce, help! user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 207
9.3.2015 10:21:43   
MauMow
Midva sva ponavadi tisti dan ko je O test pokazal + in en dan po tem. Tokrat pa je druga taktika, od danes dalje pa še ene 4 dni po user posted image - no itak sva že prej ampak ja zdej bo pa vsak dan ene 4 dni, da res ne zgrešim O ki bo zdej v roku 48 ur vrjetno.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
9.3.2015 10:21:49   
Janchek81
Perla* najboljš je skoz na dva dni sexat in se ne obremenjevat s temi Fuc** črticami user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
9.3.2015 10:22:30   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Perla* najboljš je skoz na dva dni sexat in se ne obremenjevat s temi Fuc** črticami user posted image

Nama to ne pomaga... Sva delala tako pa nikoli bla noseča - z O testi pa je ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 210
9.3.2015 10:23:51   
Janchek81
Hm ... sory, sam tale mi je mal mim usekana user posted image
Zakaj vama je pa uspelo, ko si delala O test? Sj tud če ga ne bi delala in bi takrat sexala bi vama uspelo ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 211
9.3.2015 10:26:19   
MauMow
Jaz mislim da morama midva točno na dan ko je O drugače ne rata... Vrjetno je problem v meni ali pa v kvaliteti semenčec ko ne zdržijo dolgo... Sej če ne bo ratalo kmalu bomo točni odgovor tako izvedeli od doktorjev.

Z O testi pa je ratalo 2x, prvič zamujeni splav, drugič zelo zgodnji SS.. Tako da računam da bo kmalu spet ratalo - UPAMuser posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 9.3.2015 10:27:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 212
9.3.2015 10:27:21   
Janchek81
Aja, tko si mislla, zarad sperme ... k jo dalj časa notr zadržuje user posted image
Ja, to je možno ja ... sam kje....da bi midva več k 2 dni zdržala brez - NO GO user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 213
9.3.2015 10:28:21   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Aja, tko si mislla, zarad sperme ... k jo dalj časa notr zadržuje user posted image
Ja, to je možno ja ... sam kje....da bi midva več k 2 dni zdržala brez - NO GO user posted image user posted image

No midva z možekom sma mal drugačna. In je tole super zadeva da točno vem kdaj ga gnati user posted image (mal heca mora bit)

Neposredna povezava do sporočila: 214
9.3.2015 10:30:37   
toti87
Živjo čvekice,
se vam bom pridružila v tejle temi...Doma že imamo enega razigranega 20-mesečnega fantka. In smo se odločili,da je čas da dobi družbo. Tako da čakamo na ponovni plusek :) Prejšnji mesec sem zaključila z jemanjem tabletk, ker sem imela katastrofalne cikle, enkrat nič, spet drugič skoraj cel mesec, zdaj je od tega 14 dni in še nisem dobila user posted image . Je imela katera podoben primer? Ginekologinja mi je že enkrat prej rekla da ni potreben premor, jedla sem cerazzete, ker sva se do 19.meseca dojila user posted image . Imava nezaščitene odnose in mogoče se že v prvo kaj prime... Lep pozdrav vsem

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 215
9.3.2015 10:37:53   
perla*
uh, moram gledat na O teste, ker morava logistiko in službe uskladit. user posted image nisva v službi od 7h do 15h od pon do pet user posted image
Ene par mesecev sva se celo po Evropi lovila z avijonom user posted image

(odgovor članu toti87)
Neposredna povezava do sporočila: 216
9.3.2015 10:41:18   
MauMow
Ene par mesecev sva se celo po Evropi lovila z avijonom

Poznano user posted image - moj dragi in njegove službene poti. Potem pa ulovi prav tajming user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.3.2015 10:45:24   
perla*

Poznano user posted image - moj dragi in njegove službene poti. Potem pa ulovi prav tajming user posted image

Potem pa še žena narobe zračuna, al pa O pride kasneje kot je karta kupljena user posted image o najini endometriozi sploh razmišljat nočem (sem jo dala na ignore) user posted image In potem je čudno, ker še ne rata? Oh ja! user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 218
9.3.2015 11:06:56   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Potem pa še žena narobe zračuna, al pa O pride kasneje kot je karta kupljena user posted image o najini endometriozi sploh razmišljat nočem (sem jo dala na ignore) user posted image In potem je čudno, ker še ne rata? Oh ja! user posted image

O ja res je... Endometrioza, O nikoli točna, dragi in službene poti,... Potem pa naredi otročka... user posted image

Tudi jaz sem dala ''endiko'' (nick name) na popolni ignor.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
9.3.2015 11:51:56   
polhek2
evo malica pojedena, solatka s tuno user posted image zdej pa čez dva požirka kave ki sta ostala od zjutraj, brez palčke, seveda v pisarni je rpav zabavno razlagat zakaj ne grem na čik z njimiuser posted image

Samo nobena ne upa nič konkretnega rečt, so hvalabogu dost pametne da bodo čakale dokler ne povem sama do takrat si bodo pa mislile svoje user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 220
9.3.2015 13:24:26   
kindersurprise
Moja user posted image je prišla v vsej svoji "lepoti in sijaju". In seveda ostajam med navijačicami in držim pesti za vse vas, ki še čakate na pluske user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 221
9.3.2015 13:42:11   
MaryKate
Polhek2 malo pazi glede solate - more bit dobr oprana zaradi nevarnosti okužbe s toksoplazmo.

Jst še kar čakam user posted image , ne vem kaj se tok obira. Čez kakšen dan ali dva bom ponovno testkala, če je še ne bo. user posted image

(odgovor članu kindersurprise)
Neposredna povezava do sporočila: 222
9.3.2015 13:44:18   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: MaryKate

Polhek2 malo pazi glede solate - more bit dobr oprana zaradi nevarnosti okužbe s toksoplazmo.

Jst še kar čakam user posted image , ne vem kaj se tok obira. Čez kakšen dan ali dva bom ponovno testkala, če je še ne bo. user posted image

Vem ja, pri hčeri je še nisem rpebolela, pa imamo doma mačka že 10 let, zdej pazim pri zelenjavi, perem kot nora, user posted image

Me pa skrbi ker me prsi skoraj nič ne bolijo...

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 223
9.3.2015 14:22:34   
Marčevka2010
Saj ni nujno, da te sploh bodo. Nekatere enostavno ne bolijo.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 224
9.3.2015 16:42:10   
Passion
Punce kaj vi mislite ... Danes imam ze od zjutraj mocne bolecine v trebuhu od popka navzdol. Trebuh boli tudi na dotik, nimam pa nobenih M krcev ne nic, kar mi je cudno, ker jih ponavadi vedno vedno imam. Boli me tudi ko se vsedem, takrat me prav zaboli kot da bi me nekdo z nozem, ravno tako me bpli ko zakasljam, ko lezim ...zmerla sem si vrocino in sem jo dobila 37,5. In ker sem imela vceram tisti rjav izcedek v tonah cel dan in danes te cudne bolecinw, ki jih nikoli nisem imela, sem malo prej polulala en test, ki je pokazal rahlo ampak res rahlo drugo crtico. In se sama ne vem ali ji naj verjamem ali ne, ker je res rahla in ta baby check sem brala da je ze mariskomu narisal crtico pa ni blo pol nic. Ok no kakorkoli klicem ginekologa itak nemogocw prit do njega, ker dela samo ob torkih in se to je na tel dosegljiv samo 4ure. No ko so me stokrat prevezali vse okrog recejo da je na nekem sestanku. Potem cez cca ppol ure klicem nazaj in groza sestra mi rece da je zelo motece da klicem ker on nima danes ambulante. Halooo pol mi da st od njegove druge ambulante kjer se mi oglasi sestra in ji povem in rece ma dr nima casa za tale stvari in ga ne moremo motit. In da naj poklicem jutri ob 12 ce ne bo nic boljse. Groza res

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?