|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.3.2015 17:05:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   [Brisano sporočilo]
7.3.2015 17:22:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: II pričakujemo marca 2015
8.3.2015 9:03:08   
niinii
No jaz sem jo dočakala. Se je vlila danes zjutraj. Tako da se selim v april. Držim pesti, da vas bo čimveč obarvanih zeleno!

Neposredna povezava do sporočila: 178
8.3.2015 9:26:00   
chocolatecake
Tudi jaz se pridružujem timu z čudnimi izcedki. Včeraj popoldne sem na papirju zagledala par kapljic rožnato rdeče krvi, si dam vložek in mislim aha končno to je to. Začnem štet za nazaj in ugotovim, da bi bilo čisto možno, da bi bili tisti plodni tedni začetek prejšnjega tedna realni, kljub temu, da mikroskop ni pokazal nič, so bili pa vsi ostali znaki in takrat sva res veliko user posted image . Potem že sama pri sebi naredim celo študijo, če sva dejansko ujela pravi dan, kar je itak čudež, zakaj potem hudiča tudi zdaj ni uspelo in sama sebe depresiram cel večer, da itak nikoli nebo uspelo. Potem pa grem zvečer na wc in nič in danes zjutraj tudi nič. Pa nimam nikoli, ampak res nikoli izcedkov, ponavadi se po tistih prvih kapljicah na papirju takoj kar konkretno ulije. Tako, da imam še fobije, da nebom pravi čas prišla do wcja in se bo poznalo na kavbojkah.
Aja glede simtomov, v petek je bil test negativen, so pa moje joškice zelo konkretne in občutljive.

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 8.3.2015 9:29:06 >

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.3.2015 9:29:21   
Janchek81
Hej heeeej punce...evo že nedelja ... ma gre vikend hitr čez user posted image
No, da javim .. da je NE pričakujem 9.4 user posted image
Glede izcedkou pa ... ja mela sm u sredo in četrtek še mal, pol zvečer se je pa ulilo, tko, da bo že nekej na tem, da je bla ta luna močna in zato tok hitrejša ... ne, res nism bla razočarana, sam vseeno sem se pa sprašvala kaj zaboha so te rjavi izcedki, ampak mislm, da ni nbene panike, samo pač je opozoritev na to, da prihaja user posted image
Ta mesec pa v boje user posted image Tud po tem k bo šla mimo user posted image začnem pit krvomočnico user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 180
8.3.2015 10:12:37   
MaryKate
Joooj, jst jo že res nestrpno čakam, kako lahko zamuja glih takrat, ko se spet spravimo k stvariuser posted image Pa že tko je tole zame ful stresno, ker si ful želim plusa, po drugi strani me je pa fuul strah, da bi se travma iz lanskega leta ponovila. Aaaah user posted image Najbolj glupo je to čakanje, da se vlije, ker mam kljub - testu skos v glavi tist "kaj pa če" in me to spravla ob živce.

Marec očitno ni neki ultra produktiven. niinni in Janchek81 - se vama pridružim pri aprilčkih, sam da mi user posted image odnese še tist kanček upanja, ki se ga oklepamuser posted image April bo naš mesec!

Vsaj sonček je, gremo na zrak user posted image

< Sporočilo je popravil MaryKate -- 8.3.2015 10:15:01 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.3.2015 10:16:28   
perla*
Uh, se sploh ne spomnim več kako je dobit tečko brez izcedkov prej vsaj minimalno 1 dan prej.

Moja tečka se je zdejle zjutrej vlila. Bolečine, krči itak vedno močni, pomaga Ketonal in vroč termifor, ki mi ga moj zrihta, zdej že obvlada. Dones je še zajtrk zrihtal, meni je pa popustilo in grem probat v izi uživat nedeljo.
Bo treba aprilsko temo odpret! user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 182
8.3.2015 10:39:19   
Passion
Oj punce ... Moja se ni prisla, sem pa tudi jaz danes dobila nek rjav izcedekuser posted image cudno res ... Ocitno so ta mesec tej izcedki pri vseh user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.3.2015 13:43:20   
polhek2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepše pozno darilo za RD in za današnji dan žena sem dobilauser posted image skakala bi do stropa user posted image

A vseeno je strah močno prisotenuser posted image

Verjamem da bo tokrat vse ok.

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 184
8.3.2015 13:59:31   
perla*
Tooooo bravo, bravo! Super in čestitam! user posted image

Vesela zelo! In da je končno nekaj se začel dogajat v tem marcu! user posted image

Ajde, zdej nam pa hitro zaupaj skrivni recept, kaKo je uspelo? user posted image kolikokrat sta? Si testirala O? Noge gor drżala? user posted image pila čaje?

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 185
8.3.2015 14:03:41   
Pajama
polhek2 si bila orenk sumljiva, ja!!! CESTITAM!!!!
Ostalim z navalom tecke pa... kaj jaz vem, kaj naj napisem. Bedno je, vem, mah drugega nam ne preostane, kot da upamo, seksamo in imajo vsaj nase boljse polovice pestro pomlad :-)

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 186
8.3.2015 14:23:50   
Passion
Jeeeeej bravo user posted image user posted image cestitke user posted image verjamem, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 187
8.3.2015 17:09:25   
kindersurprise
Čestitke polhek2 user posted image in čudovitih nadaljnih 8 mesecev ti želim user posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   [Brisano sporočilo]
8.3.2015 17:17:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Passion)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
8.3.2015 18:28:34   
Shana86
Polhek, moja draga sotrpinka, čestitam user posted image Naj se tokrat srečno izteče user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

Neposredna povezava do sporočila: 190
8.3.2015 18:47:38   
m_dzaba
Čestitam polhek2, upam, da se ti hitro pridružimo user posted image
Mene mučijo slabost in bolečine v spodnjem delu trebuha že od ponedeljka, ko so mi naredili iui, tako da ne vem kaj si naj mislim. Mogoče pa je od Femibiona, ker ga jemljem po novem namesto Elevita...
Test moram narediti komaj v ponedeljek 16.3, zato je še prehitro za kakršnekoli zaključke. Vem pa, da si več ne želim na to zadevo, imam same nevšečnosti od takrat user posted image
Ja, teden se bo vlekel kot jara kača user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 191
8.3.2015 21:05:43   
polhek2
Bejbike hvala.... ja očitno je bila vgnezidtvena user posted image Zdaj pa samo srečno do konca. Recepta posebnega pa nimam, razen en mali posteljni maraton v tednu pričakovane O. Od simptomov pa zaenkrat še mir, malo vske toliko špikne v jajčniku. MI je pa sumljivo da imam s prsmi čisti miruser posted image

Dolga bo do 12 tedna...user posted image

(odgovor članu m_dzaba)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   [Brisano sporočilo]
8.3.2015 21:59:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu polhek2)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
   [Brisano sporočilo]
8.3.2015 22:06:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 194
9.3.2015 6:07:22   
MauMow
Čestitke polhek2.

No pri meni se še druga črtica a O testu noče pokazat tako da .... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
9.3.2015 7:01:25   
Passion
Jutro punce user posted image evo jaz se tudi selim v marec, je prisla vceraj pozno zvecer. Jah no. user posted image Bo pa april boljsi mesec za vse nas, ki nas je obiskala tecka user posted image V torek poklicem G, da mu recem za napotnico za hsg. Kaj bi vi mislite naj grem kar v Izolo ali izberem raje Postojno? V Lj ne bi sla ker se najbrz caka. Drzim pesti za vse tiste, ki se cakate na plusek v marcu.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 196
9.3.2015 7:31:02   
Janchek81
Polhek2 čestitkeeeee user posted image user posted image
Evo .. pondelk user posted image

(odgovor članu Passion)
Neposredna povezava do sporočila: 197
9.3.2015 8:02:40   
Compass
Jeeeeee polhek2 čestitke!!!!! sem prav vesela, da je vsaj eni uspelo...

jutri je moj 28. dan.. ponavad sm jo imela na 28 dni, zadnje 3 mesece pa na 33.. tako da imam še dovolj časa za čakanje :)

Je pa bil včerej tko luštn dan-sonček, vsi smo bli skupaj..ko le vetra ne bi bilo..
Kako ste ostale preživele vikend?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 198
9.3.2015 8:05:35   
Marčevka2010
Polhek 2 čestitam user posted image in srečno do konca! user posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.3.2015 8:31:42   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

polhek2, a to si naredila samo en test? Če bi men test pokazal plus, bi definitivno naredila še en ali dva testa oz. bi šla kar na krvnega!! user posted image
Kaj je pa tvoj reku?

Dav testa sem delala user posted image pa še enega imam na rezervi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?