chocolatecake -> RE: II pričakujemo februarja 2015 (22.1.2015 15:58:23)
|
pikapoka Najprej hvala. Jaz sem bila pri enem izmed učencev Zdenka Domančiča, ki dela po njegovi metodi, greš na 4 zaporedne terapije, vsak dan eno, trajajo mogoče max 15-20 minut. Bioenergetik drži roke nad tabo in občasno nekaj maha, neznam drugače povedat, ti pa potem čutiš več ali manj vročine, odvisno koliko se sprostiš, mene je na čase kar "žgalo" na predelih, kjer je držal roke. Partnerju je vmes postalo slabo in je skoraj omedlel, eni ne čutijo nič, enim se takoj prenehajo bolečine, reakcije so različne. Potem naj bi v 14 dneh prišlo, do izboljšanja. Če je potrebno, greš pa čez en mesec spet. Meni je rekel, da je pogosto že ena terapija dovolj za dolgo časa, včasih pa rabi kdo tudi do 3 zaporedne, odvisno od človeka. Jaz sem šla tja bolj v smislu saj nimam kaj izgubit, ampak mislim, da deluje. witch Hvala, midva sva imela v prvo samo 20% gibljivih semenčec, od tega samo 10% hitro, tudi število in koncentracija sta bila precej manjša od minimuma, morfologije pa pri nas ne delajo. V drugo je bilo 55% gibljivih v smeri, od tega 30% hitro, število je bilo malo nad minimumom, koncentracija pa ravno mimimum ali pa malo maj, ker napišejo od do. Vse vrednosti so se za nekje med 2-3 krat povečale. Kakšen rezultat je bil pri vama označen za slabega in potem dobrega?
|
|
|
|