Shana86
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera chocolatecake, že nekaj časa spremljam tvoje poste in moram reči, da sem dobila občutek, da jemlješ IVF postopek kot nekaj zelo negativnega in da si res ne želiš tega. Moje skromno mnenje pa je, da prej kot boš sprejela, da je pa to mogoče vajina možnost, da prideta do tako zelo zaželjenega otročka in da to ni neko zlo, ampak nekaj lepega, kar daje možnost starševstva tudi takim, ki naravno ne bi nikoli imeli otrok, boljše bo zate. Saj ne trdim, da je to vajina edina možnost, mogoče vama tudi naravno uspe, samo rada bi rekla, da umetna oploditev ni nekaj tako groznega kot ti dojemaš in da če boš šla tako naravnana v postopek (če boš pač morala), da to ne bo dobro za tvojo psiho in mogoče tudi za končni uspeh. Ponavadi se tega ženske na koncu že veselijo, ker imajo po ne vem koliko letih poskušanja, razočaranj in metanja denarja stran za neke "rešitve", ki nič ne pomagajo, res možnost, da zanosijo in pridejo do otročka. Saj je prav, da probaš tudi druge načine, samo tudi OBMP ni tako grozna stvar . In tudi iz osebnih izkušenj ti lahko povem, da to res ni tak bav-bav, sploh pa v Mb ne. So res prijazni in sočutni in se zelo potrudijo, da greš skozi postopek brez dodatnega stresa in nepotrebnih bolečin. Pa brez zamere, moj post je čisto dobronameren . Pa srečno. Se strinjam. Pri meni pa so spet težave... od abrazije je že skoraj 6 tednov, tečke pa ni... spet se bo vleeeeklo vse skupaj. Je že 5 mesecev, kar delava na otročku in se mi začenja vrteti film od prvič