|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2015
10.2.2015 20:49:23   
chebula
Punce, hvala vsem za čestitke.
Res upam, da vse kmalu zagledate user posted image , še posebej navijam za tiste, ki se dalj časa matrate oz. ste dale takšne in drugačne preizkušnje čez.

Chocolatacake, če ti tvoja G noče dati klomifena, morda poskusiš pri kaki, ki je privat? Glede na dolge cikle, bi bilo verjetno res smiselno najprej poskusit to (sploh če pušenjak tako predlaga - meni je on itak car user posted image ).

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 201
11.2.2015 14:57:05   
chocolatecake
chebula danes jo je kolegica Tikie povprašala o tem, ko je bila ravno tam in je bilo rečeno, da se brez pregleda prehodnosti jajcevodov nikomur ne predpiše klomifena ali kakšne druge stvari za stimulacijo ovulacij. Na pregled prehodnosti jajcevodov pa ne morem, dokler ni jasno kaj je z mojim partnerjem in če je to sploh smiselno.
Tako, da klomifena očitno ne bom dobila in mi drugega kot, da počakam do maja, ko imam pregled v MB niti ne preostane. Bom kar njim prepustila odločitev kako in kaj, čeprav sem si v teh treh mesecih vseeno zelo želela vsaj poizkusit kakšno stvar, ki bi lahko pomagala.

(odgovor članu chebula)
Neposredna povezava do sporočila: 202
11.2.2015 15:21:23   
kindersurprise
Danes prišla user posted image po 41. dneh.

Zdaj me pa čaka odvzem kri za pregled hormonov in hsg, pa da vidimo, kaj se dogaja user posted image .

Za ostale "še čakajoče" pa držim pesti, da zagledate pluske user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 203
11.2.2015 15:24:19   
Tikie
chebula, ja res je kot je napisala chocolatecake, jaz sem naredila celo pravo malo študijo o vrstnem redu preiskav.Končninskkep-ginekologi o tem zelo neradi razpravljajouser posted image user posted image in vsak se odloči 'malo po svoje'. Ginekologinja, ki jo imava midve s Čokolado nobeni ne predpisuje klomifena brez predhodne preveritve prehodnosti jajcevodov. Pri meni je enakega mnenja bil tudi dr.Pušenjak.On je res en velik car.Za odločitve ostalih ginekologov po Sloveniji pa ne vem, me pa full zanimauser posted image Sem pa ravno odprla škatlico z navodili od Clomida in piše takole:
Preden vzamete zdravilomClomid se posvetujte z zdravnikom o naslednjih tveganjih: -možnost večplodne nosečnosti, -možnost izvenmaternične nosečnosti, -možnost povečanja tveganja raka na jajčniku. Potem pa še: Vaš zdravnik mora pred pričetkom zdravljenja z zdravilom Clomid preveriti katere koli druge možne vzroke neplodnosti.Če niste prepričani, da karkoli od zgoraj naštetega velja za vas, se pred uporabo zdravila posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.
In še cel kup nekih težkih opozoril.Sama glede na vse sploh razmišljam ali bi ga jemala...tako, da dejstvo ostaja, da se s tem zdravilom ninza hecat.
Vse dobro želim vsem, ki pričakujete pluske in navijam za vasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
11.2.2015 16:12:58   
aspera
Malo uletavam v debato, upam da ne zamerite ...

Naju so dali hkrati na pregled, ker po enem letu nisva zanosila. Moj je dobil napotnico za spermiogram, jaz pa za HSG - slikanje maternice. Z navadnim uz-jem se ne vidi vseh pregrad in se ne more preveriti prehodnosti jajcevodov, tako da to je en tak osnoven pregled na katerega bi jaz poslala vsako, ki že dolgo ne zanosi. Sicer ni prijetno, ampak se pa vsaj izve na čem si. Klomifen in Femaro res ni pametno predpisovati kar tako malo kot bonbončke, dokler se ne da tega pregleda čez. Tako da chocolatecake, jaz bi na tvojem mestu malo namignila ginekologinji, če te lahko pošlje na HSG in če je vse ok, ti potem lahko predpiše Klomifen ali Femaro. Mogoče je to vse kar potrebuješ, če se je tvojemu spermiogram tako izboljšal.
Pri meni so s HSG-jem ugotovili, da pri meni vse štima in me potem niso dajali nikamor naprej (laparoskopije itd.), moj je imel pa slab spermiogram in so naju potem napotili naprej na neplodnostno.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 205
11.2.2015 16:32:44   
Tikie
aspera se popolnoma strinjam s tabo do zadnje besede.In tud chocolatecake bi ginekologinja brez problema napotila na HSG,sem najino gin.danes povprašala o tem...zdaj bi bilo pa še dobrodolšlo slišat mnenje kakšnega ginekologa od tistih punc,ki so dobile klomifen brez pregleda...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   [Brisano sporočilo]
11.2.2015 20:37:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
11.2.2015 20:43:10   
Shana86
Cestitke za plusek user posted image user posted image

Pri meni je bilo enako - najprej uz, potem hkrati spermiogram in hsg, potem klomifen, potem lab.hormoni, potem laparoskopija s histeroskopijo, potem user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 208
12.2.2015 7:08:28   
MauMow
LadyJen ti ne znam pomagati. Lahko ti le povem da sem še sama cela na glavo. Včeraj 2-3 dni po pozitivnem O testu sem dobila rahlo vmes krvav izcedek, potem nič in danes spet... Kaj bi to povrzočalo me ne vprašat. Za vgn. prezgodaj, za O krva. prepozno... Mogoče edino da se je moja matrnica in vse tolk dobro pripravilo na zarodek (pijem namreč krvomočnico) da mogoče zaradi tega. Ker te krvavitve so mi čisto enake kot sem jih mela v prvi N (takrat razlog slaba sluznica zaradi hormonov).

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 209
12.2.2015 9:36:20   
Tikie
LadyJen jaz mislim, da gre pri tebi skoraj zagotovo za hormonske motnje.Vmesne krvavitve največkrat kažejo na popuščanje rumenega telesca (oz.pomanjkanje progesterona), lahko pa tudi preveč estrogena.Sploh, če se ti ti pojavlja večkrat. Po moje imaš zaradi teh hormnoskih motenj tudi slabo sluznico in ta povzroča probleme-ker praviš, da se ti izločajo koščki tkiva oz.endometrija.Mogoče bi bilo pametno obiskat ginekologa.Čisto možno je, da gre samo za pomanjkanje ali presežek katerega izmed hormonov in boš dobila kakšne tabletke ter zanosila kot bi mignil.Ti se pa zdaj matraš in matraš...Srečnouser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   [Brisano sporočilo]
12.2.2015 20:01:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
12.2.2015 20:17:56   
Tikie
LadyJen Na endokrinološki kliniki v Lj so čakalne dobe na napotnico kar dolge, tko, da samoplačniško se da narest, ja.V Adrialabu na Parmovi ulici v Ljubljani.Nič se ne rabiš naročat, samo prideš tja do 9.ure zjutraj, tešča.Zdej najbolj osnovni hormoni za testirat so FSH,LH,TSH in PRL(pool).Za te hormone je najbolje testirat 2.ali 3.dan menstruacije.Za ostale pa ne vem točno oz.odvisno kakšen podatek za kater hormon bi rada, ene se testira tudi v sredini cikla.Najbolje je, da pokličeš svojo gin. in ji poveš svoje težave in da bi rada šla testirat hormone in te zanima katere in v katerem delu cikla.Vsaj jaz sem tako naredila.Na njihovi spletni strani je tudi cenik, jaz sem za te 4, ki so najbolj osnovni dala okoli 30eur.Izvide sem imela čez 2uri že na mailu. Mislim, da gre pri tebi skoraj zagotovo za hormonske motnje, sploh, če se ti to večkrat pojavlja(že več ciklov).Možna bi bila sicer še endometrioza, samo to se ti verjetno krvavitve ne bi pojavljale več ciklov zapored...

Neposredna povezava do sporočila: 212
14.2.2015 9:15:16   
Pajama
chebula ISKRENE CESTITKE in mirno nosecnost!!!!!

Evo, jaz sem spet modra. Je prisla 2 dni kasneje, kot je naracunal My calendar. V bistvu jo imam ze tri dni, a vam nisem imela casa napisati. Punce, mene nekaj zanima s temi barvami. Zakaj so nosecke roza in me ostale modre? Mene to bolj na puncke in fantke asocira. Meni bo bilo bolj logicno, da bi bile rdece tiste s tecko in nosecnice npr. zelene, kot zelena luc za korak naprej.

Glede laparo, pri meni je bila urgenca in ne poznam postopkov.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 213
14.2.2015 9:20:37   
Pajama
LadyJen tista kepica sem skoraj prepricana, da gre za staro kri. Ko sem imela SS sem bila prepricana, da so te, skoraj za jajce velike kepe, ki so kar letele iz mene "nekaj" in da sem se sama scistila, pa ni bilo tako. So mi razlozili, da se kri nekaj casa nabira in mesa s sluzjo, pa nastanejo takebgmote, ki si jih vecina narobe tolmaci.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   [Brisano sporočilo]
14.2.2015 10:24:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
14.2.2015 10:36:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
14.2.2015 12:33:10   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama
Punce, mene nekaj zanima s temi barvami. Zakaj so nosecke roza in me ostale modre? Mene to bolj na puncke in fantke asocira. Meni bo bilo bolj logicno, da bi bile rdece tiste s tecko in nosecnice npr. zelene, kot zelena luc za korak naprej.

LoL, to pa je tut mene vedno zanimalo, zakaj je to tako.. user posted image

Hehe smeške user posted image Jaz sem mislila, da zato, ker je roza taka baby barva, modra pa žalostna.

Neposredna povezava do sporočila: 217
14.2.2015 14:09:39   
Pajama
Roza se mi zdi cisto 100% punckasta in ne dojenckasta :-)

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 218
14.2.2015 14:11:29   
chocolatecake
A niso bili včasih nosečniški testi, ki so se obarvali roza za plus in modro za minus.
Jaz jih nisem nikoli uporabljala, ampak vem, da so bili. Mogoče izhajamo iz tega?

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 219
14.2.2015 15:35:51   
MauMow
Ne vem jaz sem samo barvo kopirala iz prejšnjih tem. user posted image Lahko pa spremenimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
14.2.2015 19:05:50   
biba85
Tudi jaz sem malo "čudno"nekaj časa gledla, kaj pomenijo te barve:)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 221
14.2.2015 21:40:23   
Shana86
Haha revolucija user posted image user posted image

Mogoče bi bila res boljša rdeča za tečko, za nosečke pa?

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   [Brisano sporočilo]
14.2.2015 23:04:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
14.2.2015 23:06:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 224
15.2.2015 6:28:53   
MauMow
Pajama je ravno pisala v temi za marec kdaj je ne pričakuje tako da predvidevam da je tetica prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?