chocolatecake
|
She1 Cikli daljši od 40 dni so eden od znakov, da ni ovulacije, lahko je, lahko ni, itak se vsako telo odziva po svoje in ga je težko razumeti. Če zraven še ne čutiš bolečin prvi dan M in nimaš bolečih prsi, je potem že veliko možnosti, da sploh nimaš ovulacije. Še vedno pa ni nič 100%. Ene tudi vse to imajo, pa prav tako nimajo pravih ovulacij. Ene pa nič od tega, pa jo imajo. So pa boljše možnosti žal na strani tistih s krajšimi cikli. 100 ljudi 100 čudi, kot pravijo. Mene bo ta mesec ginekologinja spremljala z ultrazvokom, da vidimo kaj točno se dogaja. Lahko izostane, lahko pa se tudi samo premakne. Ampak, ko je enkrat cikel res zelo dolg, kot pri meni, ko gre do 83 dni, je le malo možnosti, da bo prišla. Poznam tudi jaz cel kup žensk, ki so zanosile s PCOS ena v prvo, ena po nesreči, ena prvič ponesreči, drugič malo težje, ena je imela pa takšne krvavitve, kot jih opisuje LadyJen, pregrado na maternici in še PCOS in je zanosila v prvo. Je pa ponavadi tako, da već kot imaš menstruacij, večkrat imaš šanse in lažje je zadeti dan D. Pri meni lističi odpadejo, preprosto preveč mučno in drago mi jih je delat v nedogled, pravega pozitivnega rezultata, pa še nisem dočakala. Bom probala še z mikroskopom, vem, da je veliko šans, da tudi ta nebo prav pokazal, ampak bom probala čist vse, kar je pač možno, da si povečam šanse za . Mi je lažje s slino, kot imeti doma cel kup lističev in razmišljat koliko točno je ura in da nisem slučajno preveč spila in vsaj 2x na dan na WC-ju to testirat. Je loterija kot praviš, nama so strokovnjaki nazadnje rekli, da bom lahko noseča že drug mesec, lahko pa nikoli oziroma še leta ne in bom prej obupala in šla na OBMP. Samo pri nama ni samo PCOS, so še drugi vplivi.
|